Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
21 Απριλίου 2015 20:40

Personal Security

«Προσωπικά», δίπλα στον εγκαταστάτη

Γράφει: Παύλος Κερασίδης
216e854e1c1543768b9e64c2a046ffcb XL 64cec38c

Πίσω από την τεχνολογία αιχμής, τις εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, τους σύγχρονους δέκτες PSTN, τις μονάδες GSM/GPRS/IP, τις γεννήτριες, τα UPS, τους Servers και τα έξυπνα λογισμικά… Πίσω από όλα αυτά και εν τέλει αυτό που ξεχωρίζει στην Personal Security είναι, όπως δηλώνει και η ονομασία της, το προσωπικό στοιχείοΠίσω από την τεχνολογία αιχμής, τις εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, τους σύγχρονους δέκτες PSTN, τις μονάδες GSM/GPRS/IP, τις γεννήτριες, τα UPS, τους Servers και τα έξυπνα λογισμικά… Πίσω από όλα αυτά και εν τέλει αυτό που ξεχωρίζει στην Personal Security είναι, όπως δηλώνει και η ονομασία της, το προσωπικό στοιχείο. Η εταιρία, πέρα από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της έχει δώσει πολύ μεγάλη σημασία στην επικοινωνία με τον συνεργάτη – εγκαταστάτη. Όλο το προσωπικό της Personal Security είναι πιστοποιημένο και άρτια εκπαιδευμένο από την γραμματειακή υποστήριξη έως τους εξειδικευμένους τεχνικούς, που ανά πάσα ώρα μπορούν να καθοδηγήσουν σε οποιοδήποτε στάδιο τον εγκαταστάτη.

Η Personal Security είναι μια ολοκληρωμένη εταιρία παροχής 24ωρου κέντρου λήψεως σημάτων και εικόνας, που επιπρόσθετα υποστηρίζει ηλεκτρονική περιπολία με κάμερες και άμεση επέμβαση και περιπολία με οχήματα. Το κλειδί πίσω από την επιτυχία των υπηρεσιών της εταιρίας είναι η άριστη απόδοση τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού αλλά και προσωπικού δυναμικού. Ξεκινώντας από το κτίριο το ίδιο, προχωρώντας στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό και συνεχίζοντας στο έξυπνο λογισμικό, οι υπηρεσίες της εταιρίες καταλήγουν στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας.

Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της Personal Security είναι η επαφή με τον εγκαταστάτη. Πέρα από το μηχανικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, η Personal Security έχει δώσει πολύ μεγάλη βαρύτητα στο ανθρώπινο δυναμικό, ξεκινώντας από την γραμματειακή υποστήριξη, έως την εξειδικευμένη βοήθεια προς τους συνεργάτες – εγκαταστάτες. Όλο το προσωπικό της εταιρίας είναι πιστοποιημένο, άρτια εκπαιδευμένο και στη διάθεση του εγκαταστάτη όλη τη βδομάδα, όπως και τα Σάββατα. Τόσο η δυνατότητα άμεσου προγραμματισμού οποιονδήποτε μηχανημάτων συστημάτων συναγερμού, όσο και η επιτυχημένη παροχή συμβουλών σε τεχνικά θέματα ασφαλείας σε νέους αλλά και σε ήδη υπάρχοντες εγκαταστάτες-συνεργάτες, αποδίδουν στην Personal Security ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Υπηρεσίες

Η Personal Security ιδρύθηκε το 1978 και διαθέτει πιστοποίηση όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008. Παρέχει υπηρεσίες 24ώρου κέντρου λήψεως σημάτων συναγερμού που υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα επικοινωνίας (Ademco Contact ID, SIA, FBI κλπ). Επίσης, προσφέρει υπηρεσίες Άμεσης επέμβασης και Περιπολίας με οχήματα νέας τεχνολογίας και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει πρόγραμμα «ηλεκτρονικής περιπολίας με κάμερες» με υπερσύχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, που εκμηδενίζει το χρόνο αντίδρασης των χειριστών. Το κέντρο είναι συμβατό με λήψη εικόνας με ταυτόχρονη καταγραφή και αποθήκευση στους Servers της εταιρίας. Η λήψη των σημάτων μπορεί να γίνει μέσω δέκτη IP, GSM και GPRS, ενώ υποστηρίζεται ασύρματη σύνδεση του συστήματος συναγερμού μέσω VHF, διασφαλίζοντας έτσι τη λήψη των σημάτων ανεξάρτητα από την ύπαρξη σύνδεσης μέσω τηλεφωνικής γραμμής-Internet-GSM-GPRS.

Εγκαταστάσεις και προστασία

Ξεκινώντας από το γεγονός ότι το κτίριο της Personal Security είναι ιδιόκτητο, όλη η μελέτη και η σχεδίαση έχει γίνει για να εξυπηρετήσει την αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών 24ώρες το 24ωρο. Οι τηλεφωνικές γραμμές είναι περασμένες υπόγεια ώστε να μην είναι εκτεθειμένες και οι εξωτερικοί χώροι φυλάσσονται με περιμετρικούς αισθητήρες και κάμερες, ενώ όλο το κτίριο θωρακίζεται από αντιπυρικά μεταλλικά ρολά ασφαλείας.

Τη φυσική προστασία της εταιρίας θωρακίζουν τα συστήματα backup που στηρίζονται σε 3 γεννήτριες και σε 3 UPS. Μόλις 12 δευτερόλεπτα αρκούν για να μπει σε λειτουργία η βασική γεννήτρια των 65KVA όπου υπερκαλύπτει όλο το κτίριο. Σε εντελώς διαφορετικό χώρο είναι τοποθετημένη για backup μια 2η γεννήτρια 5KVA πάνω στην οποία είναι τοποθετημένα το κέντρο λήψεως σημάτων και το τηλεφωνικό κέντρο, ενώ υπάρχει και μια τρίτη εφεδρική γεννήτρια των 2KVA, για την εξαιρετική περίπτωση όπου η πρώτη γεννήτρια σταματήσει να λειτουργεί. Πέρα από τις γεννήτριες, τα μηχανήματα του κέντρου μπορούν να λειτουργήσουν έως και 32 λεπτά μέσα από UPS.

Εξοπλισμός

Ακολουθώντας τις τελευταίες απαιτήσεις της τεχνολογίας, η Personal Security αναβαθμίζει διαρκώς τον εξοπλισμό της και φέρνει νέες υπηρεσίες στους συνεργάτες της. Τα Rack της εταιρίας διαθέτουν 10 συνολικά δέκτες και για τη δυνατότητα συνεργασίας με σήματα IP, GSM, GPRS και δέκτες της Paradox, Artion, Sigma και Satel. Σε εξειδικευμένες περιπτώσεις μπορεί να τοποθετηθεί στον πελάτη πομπός UHF που συνδέεται απευθείας στη σειρήνα του συναγερμού και στέλνει σήμα Alarm, ακόμα και όταν αποτύχουν όλες οι άλλες μέθοδοι ειδοποίησης (PSTN, IP, GPRS).

Στην κορυφή της αγοράς

Ο σύγχρονος και πλήρης τεχνικός εξοπλισμός, το εξειδικευμένο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας, σε συνδυασμό με την συνεχή διάθεση ανάπτυξης και εξέλιξης, είχε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Personal Security είναι σήμερα μία κορυφαία εταιρία στα Κέντρα Λήψης Σημάτων Συναγερμού, διαθέτοντας χιλιάδες ικανοποιημένους και πιστούς συνδρομητές.

{gallery}1333{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...