Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 186
securityreport e mag odhgos 2021
21 Δεκεμβρίου 2016 19:56

Personal Security

Υψηλή τεχνογνωσία | Αξιοπιστία | Ποιοτική εξυπηρέτηση

Γράφει: Παύλος Κερασίδης
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F36e969c5012571ad1e3196db7df7da32 XL

Η Personal Security από το 1978 βρίσκεται δίπλα στους επαγγελματίες εγκαταστάτες παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε 30.000 και πλέον συνδρομητές ανά την Ελλάδα μέσα από το ιδιόκτητο, υπερσύγχρονο 24ωρο Κέντρο Λήψεως Σημάτων Συναγερμού της. Διαθέτοντας συνέπεια, επαγγελματισμό και άριστη τεχνογνωσία, σε συνδυασμό…

Η Personal Security από το 1978 βρίσκεται δίπλα στους επαγγελματίες εγκαταστάτες παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε 30.000 και πλέον συνδρομητές ανά την Ελλάδα μέσα από το ιδιόκτητο, υπερσύγχρονο 24ωρο Κέντρο Λήψεως Σημάτων Συναγερμού της. Διαθέτοντας συνέπεια, επαγγελματισμό και άριστη τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με συνεχόμενες επενδύσεις, αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας που προβλέπονται από το ISO 9001:2008 του οίκου LLOYD’S. Η Personal Security βασίζεται στον ανθρώπινο χαρακτήρα και την υποστήριξη του επαγγελματία εγκαταστάτη. Ο υψηλής αξιοπιστίας εξοπλισμός της, ο οποίος συνεχώς αναβαθμίζεται σύμφωνα με τις τεχνολογικές απαιτήσεις της εποχής, παρέχει στους συνδρομητές αλλά και στους συνεργάτες της άμεση, αξιόπιστη και επαγγελματική εξυπηρέτηση σε κάθε τους ανάγκη και απαίτηση.

Η Personal Security μέσα από μια μακροχρόνια δράση, που κρατάει από το 1978, έχει καταξιωθεί στη χώρα για τις κορυφαίες παροχές του 24ωρου Κέντρου Λήψεως Σημάτων Συναγερμού (εικόνα 1). Σε όλα αυτά τα χρόνια ανοδικής πορείας, η εταιρεία έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη 700 και πλέον επαγγελματιών εγκαταστατών – συνεργατών, ενώ συνεχίζει διαρκώς να αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, μέσα από ένα μακροχρόνιο επενδυτικό πλάνο και με συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση του προσωπικού της, διατηρώντας πάντα την ανθρωποκεντρική προσέγγιση, τόσο στα θέματα εσωτερικής λειτουργίας, όσο και εξυπηρέτησης (εικόνα 2).

Το Κέντρο Λήψεως Σημάτων της Personal Security λειτουργεί αδιάλειπτα καθημερινά 24 ώρες, λαμβάνοντας σήματα από τα συστήματα συναγερμού που είναι εγκατεστημένα από επαγγελματίες εγκαταστάτες σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα. Ανάλογα με τη μορφή του σήματος, οι χειριστές ειδοποιούν την Άμεση Δράση (100) και ενημερώνουν τον συνδρομητή και τα άτομα που έχει ο ίδιος δηλώσει να ενημερώνονται κατά περίπτωση.

Κτιριακές εγκαταστάσεις

Οι ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις της Personal Security σχεδιαστήκαν έτσι ώστε να μπορεί να στεγαστεί με απόλυτη ασφάλεια Κέντρο Λήψεως Σημάτων Συναγερμού (εικόνα 3). Το κτίριο διαθέτει τις απαραίτητες αρχιτεκτονικές, μηχανολογικές, ηλεκτρολογικές και τηλεπικοινωνιακές υποδομές, ώστε να εξυπηρετούνται με ασφάλεια τόσο η αδιάλειπτη λειτουργία του Κέντρου Λήψεως Σημάτων, όσο και η λειτουργία των γραφείων του εμπορικού τμήματος της εταιρείας. Ειδικά αντιπυρικά ρολά είναι τοποθετημένα σε όλους τους τομείς πρόσβασης στο κτίριο, ενώ το σύγχρονο σύστημα ασφαλείας σε συνδυασμό με τα αντιβανδαλιστικά – αλεξίσφαιρα τζάμια διασφαλίζουν την αδιάλειπτη και απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου Λήψεως Σημάτων, καθώς και την ασφάλειά του. Τέλος για πρόσβαση στο Κέντρο Λήψεως Σημάτων εσωτερικά έχουν τοποθετηθεί θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας οι οποίες ελέγχονται από σύστημα ελέγχου πρόσβασης (εικόνα 4 ).

Ανθρώπινο δυναμικό και Τεχνική υποστήριξη

Η Personal Security είναι μια εταιρία που δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο ανθρώπινο δυναμικό της. Στόχος της είναι να παρέχει ένα εργασιακό περιβάλλον ασφάλειας και δημιουργικότητας στους ανθρώπους της, που αποτελούν το μεγαλύτερό της κεφάλαιο (εικόνα 5). Επενδύει στην ανάπτυξη και τη συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της και ενισχύει την αρμονική σύνθεση ικανοτήτων, εμπειρίας και ταλέντων.

Η Personal Security παραμένοντας πάντα δίπλα στους συνεργάτες της, διαθέτει τεχνικό τμήμα υποστήριξης επαγγελματιών εγκαταστατών (εικόνα 6). Σκοπός του τμήματος αυτού είναι να υποστηρίζει τους συνεργάτες στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων που συναντούν καθημερινά, καθώς και να τους ενημερώνει για τις νέες τεχνολογίες και παροχές του Κέντρου Λήψεως Σημάτων.

Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης μπορεί να προγραμματίσει όλους τους τύπους συστημάτων συναγερμού, καθώς και καταγραφικών μηχανημάτων (DVR) που υπάρχουν στην Ελληνική αγορά. Συνεπώς παρέχεται στον επαγγελματία εγκαταστάτη ένα σημαντικό εργαλείο βοήθειας προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις αλλά και τον σκληρό ανταγωνισμό της εποχής.

Ιδιόκτητο Οπτικό DSLAM για ταχύτητα και αξιοπιστία

Η Personal Security έχει στρατηγική θέση όσο αφορά τη απόσταση του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται από το κεντρικό Μέγαρο του ΟΤΕ στο Μαρούσι. Το 2015 μέσα σε διάστημα 12 μηνών κατασκευάστηκε διπλή όδευση ιδιόκτητης οπτικής ίνας, η οποία συνδέει την εταιρεία απευθείας στο ψηφιακό – οπτικό κέντρο του Μεγάρου του ΟΤΕ. Συγκεκριμένα έγιναν τα απαραίτητα σκαπτικά έργα, ώστε να εγκατασταθεί ιδιόκτητο οπτικό DSLAM (εικόνα 7) στο Computer Room της εταιρείας το οποίο είναι on-line 24 ώρες με την υπηρεσία ψηφιακού service του ΟΤΕ (εικόνα 8). Το έργο εκπονήθηκε βάσει των αυστηρότερων προδιαγραφών που προβλέπονται από τον ΟΤΕ και πιστοποιήθηκε από τον ίδιο οργανισμό με τελευταίας γενιάς εξοπλισμό μετρήσεων OTDR Power meter. Αποτέλεσμα είναι η Personal Security να εξυπηρετεί τους 30.000 και πλέον συνδρομητές της με την πιο σύγχρονη τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα που μπορεί να διαθέτει ένα σύγχρονο ΚΛΣ. Μια πλατφόρμα η οποία μπορεί να εξυπηρετήσει έως 1.000 τηλεφωνικές γραμμές, και έως και 240 VDSL συνδέσεις.

Προηγμένη τεχνολογία δεκτών λήψης σημάτων συναγερμού

Το Κέντρο Λήψεως Σημάτων της Personal Security υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα επικοινωνίας (Ademco Contact ID, SIA, FBI κλπ). Το κέντρο είναι συμβατό με λήψη εικόνας από όλα τα DVR που υπάρχουν στην Ελληνική αγορά, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για ταυτόχρονη καταγραφή και αποθήκευση ενός συμβάντος στους servers της εταιρίας. Για τη λήψη των σημάτων λειτουργούν δέκτες τηλεφωνικοί (εικόνα 9) καθώς και IP/GPRS.

Στο computer room της εταιρείας (εικόνα 10) φιλοξενούνται 12 τηλεφωνικοί δέκτες, ενώ για τη δυνατότητα λήψης και επεξεργασίας σημάτων IP/GPRS, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει δέκτες Paradox, Satel, Global M2M, Trikdis, Artion, Sigma, Caddx και AMC οι οποίοι υποστηρίζουν fail-over, καθώς είναι όλοι διπλοί σύμφωνα με τη φιλοσοφία λειτουργίας όλου του κεντρικού σταθμού τόσο σε επίπεδο servers – workstations, όσο και σε επίπεδο δικτυακού εξοπλισμού (switches – routers – firewalls).

Σημαντική είναι επίσης και η λειτουργία των δεκτών του συστήματος dual – path, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση τραπεζικών οργανισμών.

Αδιάλειπτη λειτουργία μέσα από συστήματα backup

Για να εξασφαλίσει την αδιάλειπτη λειτουργία των συστημάτων της, η Personal Security είναι θωρακισμένη με συστήματα backup που στηρίζονται σε γεννήτριες diesel (εικόνα 11) και πολλαπλά UPS. Μόλις λίγα δευτερόλεπτα αρκούν για να μπει σε λειτουργία το βασικό ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος 65 KVA το οποίο διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα μεταγωγής από την τροφοδοσία της ΔΕΗ, και υπερκαλύπτει όλες τις λειτουργίες του κτιρίου. Για την ακραία περίπτωση όπου θα υπάρξει πρόβλημα στο χώρο αυτό, έχει τοποθετηθεί σε εντελώς διαφορετικό χώρο 2ο ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος 15KVA το οποίο εξυπηρετεί το Κέντρο Λήψεως Σημάτων καθώς και όλο το τηλεπικοινωνιακό backbone της εταιρείας προκειμένου να εξασφαλιστεί η αδιάλειπτη λειτουργία του Κεντρικού Σταθμού. Τέλος, ανεξάρτητα από τις γεννήτριες, όλα τα ηλεκτρονικά μηχανήματα που εξυπηρετούν τον Κεντρικό Σταθμό υποστηρίζονται από πολλαπλά On-Line UPS καθώς και συστοιχίες μπαταριών.

Δίπλα σας… προσωπικά!

Η Personal Security βρίσκεται δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, προστατεύοντας ότι πολυτιμότερο έχετε, ικανή να καλύψει οποιεσδήποτε ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις προκύψουν. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός του ανθρώπινου δυναμικού μας, είναι οι κινητήριες δυνάμεις της εταιρείας και αποτελούν εγγύηση για επιτυχημένες και μακροχρόνιες συνεργασίες (εικόνα 12).

{gallery}3709{/gallery}

  • Personal Security

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...