Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Τεύχος 51

Με πλούσια και ελκυστική ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε εξειδικευμένα σημεία διανομής, το μηνιαίο περιοδικό Security Report, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.
Στο νέο τεύχος Φεβρουαρίου θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεταιΜε πλούσια και ελκυστική ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε εξειδικευμένα σημεία διανομής, το μηνιαίο περιοδικό Security Report, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.
Στο νέο τεύχος Φεβρουαρίου θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεται.
Και αυτό το μήνα στη θεματογραφία του Security Report θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.
Το κεντρικό θέμα αφορά τα συστήματα ελεγχόμενης πρόσβασης και αναλύει όλους τους λόγους για τους οποίους οι κάρτες πρόσβασης θα παραμένουν εν ενεργεία για πολλά ακόμη χρόνια.
Είναι γνωστό ότι υπάρχουν πολλές και διαφορετικές τεχνολογίες περιμετρικής ασφάλειας. Ποια από όλες όμως είναι η καταλληλότερη για την εφαρμογή μας. Στο σχετικό άρθρο μπορείτε να διαβάσετε ποιοι παράγοντες καθορίζουν την επιλογή της καταλληλότερης τεχνολογίας.
Η έξαρση των συστημάτων απομακρυσμένης αποθήκευσης δεδομένων, όπως π.χ. η τεχνολογία cloud δημιουργούν νέες ανάγκες ασφαλείας, οι οποίες αναμένεται να αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος τα αμέσως επόμενα χρόνια, όπως θα διαβάσετε μέσα από την σχετική στήλη IT Security.
Όπως και κάθε μήνα, έτσι και αυτόν, το εργαστήριο του Security Report και ο Παύλος Κερασίδης είναι πάντα ανοιχτό στα καλύτερα νέα προϊόντα της αγοράς.
Πρώτα από όλα έχουμε το νέο iCatch RAH-082, ένα τρομερό τρι-υβριδικό καταγραφικό, που διαθέτει το μοναδικό χάρισμα να μπορεί να καταγράψει κάμερες από άλλα απομακρυσμένα καταγραφικά.
Όμορφη, κομψή και πλήρως λειτουργική είναι η νέα all in one κάμερα Dahua Home Wi-Fi PT Camera. Ότι καλύτερο για κάποιον που θέλει να εγκαταστήσει μόνος τους μία IP κάμερα και να διαθέτει όλες τις βασικές λειτουργίες, στο μέγιστο βαθμό τους.
Εξαιρετική και η pinhole κάμερα Hikvision iDS-2CD6412, η οποία χάρη στα λογισμικά iVMS-4200 και iVMS-5200 παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για καταμέτρηση προσώπων σε εισόδους – εξόδους.
Τα τεστ του μήνα ολοκληρώνονται με την νέα γενιά σειρήνων Odyssey X Series της Texecom. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρήνα, που διακρίνεται από τον ανταγωνισμό κυρίως λόγω της δυνατότητας προβολής φωτιζόμενων γραφικών στην πρόσοψή τους. Έτσι, είτε είστε τεχνικός, είτε επαγγελματίας, μπορείτε να παραγγείλετε την κάμερα με το λογότυπό σας στην πρόσοψή της.
Καλύπτοντας κάθε μήνα όλες τις εξελίξεις στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και παρουσιάζοντας πρωτότυπα και πρακτικά θέματα που προέρχονται μέσα από την επαγγελματική εμπειρία των συνεργατών μας, ευελπιστούμε το νέο τεύχος του Security Report να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο διασκέδασης, ενημέρωσης και επαγγελματικής κατάρτισης.