08/06/2021

Έξυπνα και ασφαλή κτίρια από την Freewaves

O κόσμος του οικιακού και κτιριακού αυτοματισμού «μιλάει» KNX. Εκατομμύρια επιτυχημένες εγκαταστάσεις έγιναν σε όλη την Ευρώπη, στην Άπω Ανατολή και Αμερική. Αυτό είναι μια απόδειξη του πόσο ελκυστική είναι η προσέγγιση του KNX για τα έξυπνα κτίρια με πάνω από 500 KNX κατασκευάστριες εταιρίες παγκοσμίως.

O κόσμος του οικιακού και κτιριακού αυτοματισμού «μιλάει» KNX. Εκατομμύρια επιτυχημένες εγκαταστάσεις έγιναν σε όλη την Ευρώπη, στην Άπω Ανατολή και Αμερική.  Αυτό είναι μια απόδειξη του πόσο ελκυστική είναι η προσέγγιση του KNX για τα έξυπνα κτίρια με πάνω από 500 KNX κατασκευάστριες εταιρίες παγκοσμίως.

Η Freewaves είναι μια από τις επιχειρήσεις / μέλη και δραστηριοποιείται στον τομέα από το 2003.  Είμαστε περήφανοι που ένα από τα έργα της εταιρείας μας  φιλοξενείται στον κεντρικό ιστότοπο της KNX ως ένα καινοτόμο έργο, το οποίο ο ιδιοκτήτης μπορεί να ελέγχει τοπικά ή εξ’ αποστάσεως από όποιο σημείο της υφηλίου και αν βρίσκεται (https://projects.knx.org/).

Η πολυτελής κατοικία χρειαζόταν μια εύχρηστη λύση για τον έλεγχο στο φωτισμό, τις κουρτίνες / τα παντζούρια, τον κλιματισμό και  θέρμανση. Η ανάγκη ελέγχου του συστήματος άρδευσης με  αυτόματο πότισμα των φυτών ήταν επίσης απαραίτητη. Επιπλέον, η ψυχαγωγία ήταν ένας άλλος βασικός παράγοντας. Για το σκοπό αυτό,  διατίθεται σύστημα μεταφοράς ήχου και εικόνας πολλαπλών ζωνών, που προσφέρει σε όλα τα μέλη της οικογένειας αξέχαστο ποιοτικό χρόνο. Η ασφάλεια ήταν ο σημαντικότερος παράγοντας που λήφθηκε υπόψη. Για το σκοπό αυτό εγκαταστάθηκε σύστημα συναγερμού και πυρανίχνευσης, παρακολούθησης και ελέγχου πρόσβασης. Εξίσου σημαντικό είναι πως με τη χρήση αυτοματοποιημένων λειτουργιών και την αμφίδρομη σχέση μεταξύ όλων των προϊόντων έχει επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας έως και 60%.

buildings

Το Adonis Villa Project αποδεικνύει πως τα έργα που φέρουν το λογότυπο KNX αποτελούν επιβεβαίωση ότι ακόμη και ο πιο απαιτητικός πελάτης συνδυάζοντας την τεχνολογία, και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, απολαμβάνει μια βελτιωμένη εμπειρία διαμονής.

 

INFO
  • FreeWaves
  • Χριστάκη Κράνου 58, 4042 Γερμασόγεια Λεμεσός, Κύπρος
  • τηλ: +357 77771757
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.freewaves.com.cy
Κατηγορία Τευχος 02, Reviews

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.