15/02/2021

Συστήματα πυρανίχνευσης από την Γερμανική NSC

Ο Γερμανικός κατασκευαστικός οίκος NSC Sicherheitstechnik GmbH αναπτύσσει και κατασκευάζει συστήματα πυρανίχνευσης υψηλής ποιότητας σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ54 pt.2- pt.4- pt.13, με προϊόντα πιστοποιημένα από έναν από τους αυστηρότερους φορείς παγκοσμίως, τον Γερμανικό VdS.

Ο Γερμανικός κατασκευαστικός οίκος NSC Sicherheitstechnik GmbH αναπτύσσει και κατασκευάζει συστήματα πυρανίχνευσης υψηλής ποιότητας σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ54 pt.2- pt.4- pt.13, με προϊόντα πιστοποιημένα από έναν από τους αυστηρότερους φορείς παγκοσμίως, τον Γερμανικό VdS. Με επίσημη παρουσία σε 8 χώρες και εξαγωγή των προϊόντων της σε 35 χώρες παγκοσμίως, πλέον δίνει δυναμικό παρόν και στην Κυπριακή αγορά. Η NSC Hellas SA με παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο προσφέρει  ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων πυρανίχνευσης (Solution F1 / Solution F2) καθώς και συστημάτων εκκένωσης (NSC MILO/ BOX-500) της μητρικής εταιρίας.

Οι διευθυνσιοδοτούμενοι πίνακες πυρανίχνευσης Solution F1/F2 της NSC υποστηρίζουν την τεχνολογία Βρόχου η οποία εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια για το χρήστη. Οι πίνακες πυρανίχνευσης Solution F2 (1 έως 2 Βρόχοι) και  Solution F1 (2 έως 18 Βρόχοι) υποστηρίζουν μέγιστο μήκος καλωδίωσης κάθε Βρόχου έως 3500m με ελάχιστη διατομή 0,8mm2 και δίκτυο πινάκων σε αποκλειστικό για την πυρανίχνευση, με μέγιστο αριθμό 128 πίνακες.

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά των πινάκων πυρανίχνευσης Solution F1/ F2 είναι η ενημέρωση του χρήστη- τεχνικού, για το επίπεδο ρύπανσης του κάθε ανιχνευτή. Έτσι, εξασφαλίζεται η 100% ετοιμότητα του συστήματος και η έγκαιρη ανίχνευση- ειδοποίηση του κόσμου σε περίπτωση φωτιάς.

Εάν για ορισμένες εφαρμογές και σύμφωνα το πρότυπο EN-54 απαιτείται μεγαλύτερη αξιοπιστία, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τον πίνακα πυρανίχνευσης Solution F1: ο μικροεπεξεργαστής του συστήματος, καθώς και οι μικροεπεξεργαστές των καρτών βρόχου μπορούν να διπλασιαστούν. Έτσι, ο τελικός χρήστης κερδίζει την 100% εφεδρεία ολόκληρου του συστήματος.

Με τη προσθήκη καρτών 8 συμβατικών ζωνών στους πίνακες της NSC, διευθυνσιοδοτούμενες και συμβατικές συσκευές πυρανίχνευσης μπορούν να αποτελέσουν μέρος του ίδιου συστήματος.

Οι πίνακες διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης της NSC, πέραν της τοπολογίας Βρόχου, υποστηρίζουν οποιαδήποτε τοπολογία καλωδίωσης.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως οι πίνακες Solution F1/ F2 είναι πιστοποιημένοι και σαν πίνακες κατάσβεσης σύμφωνα με το ΕΝ12094-1, αφού ενσωματώνοντας τις κάρτες κατάσβεσης της NSC, μπορούν να ελέγξουν από μια έως 8 περιοχές κατάσβεσης.

Οι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC είναι multiprotocol και συνεργάζονται με τους 2 παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές περιφερειακών συσκευών Hochiki (Japan) και Apollo (UK).

H NSC Hellas SA προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα πυρανίχνευσης, αφού οι πίνακες της NSC συνεργάζονται και με πιο εξειδικευμένα προϊόντα ανίχνευσης φωτιάς, όπως τα συστήματα έγκαιρης ανίχνευσης καπνού με δειγματοληψία αέρα (Aspiration systems), συστήματα γραμμικής ανίχνευσης με θερμικά καλώδια (Linear heat detection), καθώς και με συστήματα ανίχνευσης αερίων κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της NSC Hellas SA

INFO

NSC Hellas AE

Στ. Καζαντζίδη 47, 55535 Πυλαία Θεσσαλονίκης, τηλ: 2311-821295

Γ’ Σεπτεμβρίου 144, 112 51 Αθήνα, τηλ: 210-2201458

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.nsc-hellas.gr

Κατηγορία Τεύχος 01, Reviews

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.