14/09/2021

Νέα σειρά καταγραφικών XVR με Τεχνητή Νοημοσύνη από τη Novatron Security Distribution

Τα νέα καταγραφικά της σειράς I2 από την Dahua technology έρχονται με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και νέες δυνατότητες. Τα νέα XVR έρχονται με τεχνολογία SMD (Smart Motion Detection). Η Dahua χρησιμοποιεί ένα προηγμένο αλγόριθμο που δίνει συναγερμό μόνο όταν εντοπίσει ‘άνθρωπο και όχημα σε ένα συμβάν αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα στο πλάνο της κάμερας.

Τα νέα καταγραφικά της σειράς I2 από την Dahua technology έρχονται με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και νέες δυνατότητες. Τα νέα XVR έρχονται με τεχνολογία SMD (Smart Motion Detection). Η Dahua χρησιμοποιεί ένα προηγμένο αλγόριθμο που δίνει συναγερμό μόνο όταν εντοπίσει ‘άνθρωπο και όχημα σε ένα συμβάν αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα στο πλάνο της κάμερας. Δίνει συναγερμό όταν κάποιο άτομο ή όχημα διασχίσει μία νοητή γραμμή που ορίζουμε (tripwire) ή όταν εισέλθει σε μία προκαθορισμένη περιοχή που έχουμε σχεδιάσει (intrusion). Σε κάθε κανάλι μπορούμε να ορίσουμε μέχρι και 19 έξυπνους κανόνες. Επίσης με την αναζήτηση AI μπορούμε να φιλτράρουμε εύκολα και άμεσα τα γεγονότα που αφορούν κίνηση από άνθρωπο ή όχημα. Ακόμα, δίνεται η δυνατότητα στην κάμερα  να απομονώνει τα πρόσωπα των ατόμων που βλέπει στο πλάνο της και να τα συγκρίνει με τη βάση δεδομένων του καταγραφικού, δίνοντας συναγερμό σε πρόσωπα που δεν βρίσκονται καταχωρημένα.

Novatron Security Distribution, τηλ.: 0030-210-6179919.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.