15/09/2021

Νέα γενιά καμερών Dahua FULL-COLOR από την KEEPER Group

Οι κάμερες Dahua με τεχνολογία Full Color προσφέρουν 24ωρη έγχρωμη παρακολούθηση σε συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού τουλάχιστον 1Lux. Οι Full Color κάμερες χρησιμοποιούν αχρωματικούς φακούς εξαιρετικά μεγάλου διαφράγματος F1.0 και ειδικούς αισθητήρες τεχνολογίας Backside-illumination (BSI),  για την σωστή απεικόνιση χρωμάτων...

Οι κάμερες Dahua με τεχνολογία Full Color προσφέρουν 24ωρη έγχρωμη παρακολούθηση σε συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού τουλάχιστον 1Lux. Οι Full Color κάμερες χρησιμοποιούν αχρωματικούς φακούς εξαιρετικά μεγάλου διαφράγματος F1.0 και ειδικούς αισθητήρες τεχνολογίας Backside-illumination (BSI),  για την σωστή απεικόνιση χρωμάτων χωρίς την ανάγκη χρήσης επιπλέον εξωτερικής πηγής IR φωτισμού ή λευκού φωτός. Με βαθμό στεγανότητας IP67 και αντιβανδαλιστικό βαθμό IK10, εξασφαλίζεται η συνεχής λειτουργία ακόμα και στα πιο σκληρά καιρικά φαινόμενα. Επιπλέον, η καινοτόμος τεχνολογία ePoE της Dahua προσφέρει plug-and-play λύση για τη μετάδοση ισχύος και δεδομένων σε μεγάλες αποστάσεις μέσω Ethernet ή ομοαξονικού καλωδίου, μειώνοντας έτσι τον χρόνο εγκατάστασης και εξοικονομώντας χρήματα. Ένα από τα διαθέσιμα μοντέλα, είναι η bullet κάμερα IPC-HFW4239T-ASE-NI-0360. Η εν λόγω κάμερα υποστηρίζει τη νέα πρωτοποριακή τεχνολογία της Dahua «ePoE», πραγματοποιώντας πλήρη αμφίδρομη μετάδοση πάνω από 800 μέτρα με ταχύτητα 10Mbps ή 300 μέτρα με ταχύτητα 100Mbps μέσω Cat 5 ή μέσω ομοαξονικού καλωδίου, απλοποιώντας σημαντικά την κατασκευή του δικτύου. Η κάμερα ενσωματώνει αλγορίθμους ανάλυσης βίντεο «IVS», παρέχοντας έξυπνες λειτουργίες, όπως ανίχνευση εισβολής, παραβίαση προκαθορισμένων γραμμών (tripwire) και ανίχνευση εγκαταλελειμμένων ή αγνοούμενων αντικειμένων. Χάρη στο IVS, η κάμερα ανταποκρίνεται γρήγορα και με ακρίβεια, ενώ εκτός από τις αναλύσεις σε μία σκηνή, η κάμερα υποστηρίζει και ανίχνευση προσώπου και μπορεί να ανεβάσει υλικό (φωτογραφία) σε FTP server. Υποστηρίζει τα πρότυπα ONVIF (προφίλ S&G) και API για να είναι συμβατή και με προϊόντα άλλων κατασκευαστών, ενώ υποστηρίζει και πληθώρα δικτυακών πρωτόκολλων όπως HTTP /HTTPS /TCP /ARP /RTSP /RTP /RTCP /UDP /PPPOE /IEEE802.1X /SMTP/SNMP/FTP/DHCP/DNS/DDNS/PPPoE/IPV4-V6/QoS/UPnP/NTP/Bonjour/IEEE 802.1X/Multicast/ICMP/IGMP/TLS/SSH και NFS. Η από απόσταση διαχείριση επιτυγχάνεται μέσω του λογισμικού Smart PSS, μέσω εφαρμογής για Android και iOS και μέσω web browser, ενώ διαθέτει και υποδοχή για Micro SD κάρτα μέγιστης χωρητικότητας 128GB.

KEEPER Group, τηλ.: 0030-210-2025705.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.