21/12/2021

Αντικλεπτικά Συστήματα από την LYSI Security

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι έμποροι λιανικής είναι η αύξηση των περιστατικών μικροκλοπών. Τα κατάλληλα αντικλεπτικά συστήματα διασφαλίζουν ότι η επιχείρησή σας έχει την προστασία που της αξίζει.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι έμποροι λιανικής είναι η αύξηση των περιστατικών μικροκλοπών. Τα κατάλληλα αντικλεπτικά συστήματα διασφαλίζουν ότι η επιχείρησή σας έχει την προστασία που της αξίζει. Οι ετικέτες και τα εξαρτήματα ασφαλείας έχουν σχεδιαστεί για να εντοπίζουν την κλοπή προϊόντων μέσω κεραίας. Όταν κάποιος επιχειρήσει να κλέψει ένα προϊόν και περάσει από την κεραία ασφαλείας, ενεργοποιείται ένας συναγερμός. Οι ετικέτες ασφαλείας είναι εξαιρετικά ισχυρές και ανθεκτικές και δεν μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς της χρήση της συσκευής απενεργοποίησης. Έχει αποδειχθεί ότι λειτουργούν αποτελεσματικά ως αποθαρρυντικό μέσο, σταματώντας τους επίδοξους κλέφτες από την πράξη. Οι ετικέτες μπορούν να τοποθετηθούν μέσα ή έξω από τη συσκευασία ενός προϊόντος. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχεδόν κάθε τύπο προϊόντος: από ρούχα, τσάντες και γυαλιά ηλίου μέχρι μπουκάλια και κουτιά. Η Lysi Security, διαθέτει μια ευρεία γκάμα ετικετών και εξαρτημάτων ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για κάθε αντικλεπτική ανάγκη.

LYSI Security, τηλ.: 70006005.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.