Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 | 20:10

Onlien Cameras

Nέες κάμερες από την Onlien

Η Onlien διαθέτει μεγάλη γκάμα συστημάτων ασφαλείας και Wi-Fi καμερών, προσφέροντας λύσεις που ικανοποιούν και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Οι κάμερες έρχονται με σύγχρονα χαρακτηριστικά και δυνατότητες όπως τεχνολογία starlight, για να προσφέρουν έγχρωμη εικόνα ακόμα και σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό. Αυτό το μήνα δοκιμάζουμε την AHD κάμερα LN2040HD, τη UFO Wi-Fi κάμερα η οποία έρχεται...
Γράφτηκε από: Παναγιώτης Αποστολόπουλος

Η Onlien διαθέτει μεγάλη γκάμα συστημάτων ασφαλείας και Wi-Fi καμερών,  προσφέροντας  λύσεις που ικανοποιούν και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Οι κάμερες έρχονται με σύγχρονα χαρακτηριστικά και δυνατότητες όπως τεχνολογία starlight, για να προσφέρουν έγχρωμη εικόνα ακόμα και σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό.

Αυτό το μήνα δοκιμάζουμε την AHD κάμερα LN2040HD, τη UFO Wi-Fi κάμερα η οποία έρχεται μέσα σε ανιχνευτή καπνού για να μην εντοπίζεται εύκολα και τη VR κάμερα, η οποία προσφέρει πανοραμική θέαση 360°.

 

UFO Wi-Fi κάμερα

Η Wi-Fi «Spy» κάμερα είναι ενσωματωμένη σε ανιχνευτή καπνού ώστε να μην εντοπίζεται εύκολα και επιτρέπει την απομακρυσμένη προβολή βίντεο στο κινητό του χρήστη, καθώς και τη καταγραφή βίντεο μέσω κάρτας Micro SD. Η κρυφή κάμερα έρχεται με ανάλυση 1920x1080 (γωνία θέασης 90°), ενώ εναλλακτικά μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να αποδίδει ανάλυση 480p, 640P και 720P. Διαθέτει συμπίεση βίντεο Η.264 για να μειώσει τις απαιτήσεις αποθήκευσης και το Bandwidth στο δίκτυο και διαθέτει υποδοχές TF και Micro SD για αποθήκευση βίντεο έως 64GB.

 

VR Camera

Η standalone VR κάμερα προσφέρει πανοραμική θέαση 360°, έρχεται με σταθερό φακό 1.1mm, υψηλή ανάλυση που αγγίζει τα 3MP και επιτρέπει στο χρήστη την απομακρυσμένη διαχείριση μέσω κινητού (εικόνα 1). Η κάμερα ενσωματώνει τεχνολογία electronic PTZ, για να μπορεί να κινηθεί από 0° έως 360° στον οριζόντιο άξονα και από -90° έως 90° στον κατακόρυφο, διαθέτει ευαισθησία 0.02 Lux, συμπίεση βίντεο Η.264 και συμπίεση ήχου G711A, και ενσωματωμένα IR τα οποία φτάνουν μέχρι και 10 μέτρα. Τέλος η πανοραμική κάμερα μπορεί να δεχτεί Micro SD κάρτα για αποθήκευση βίντεο χωρητικότητας 32GB, τροφοδοτείται με DC 12V και μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες μεταξύ -10°C και 50°C.

 

LN2040HD

Η LN2040HD, είναι μία AHD κάμερα με αισθητήρα CMOS, σταθερό φακό 2.8mm και ανάλυση που φτάνει τα 2MP (εικόνα 2). Διαθέτει IR LED τα οποία φτάνουν μέχρι και τα 20 μέτρα, τεχνολογία starlight για να αποδίδει εικόνες ανεξάρτητα με τις συνθήκες  φωτισμού και λειτουργία 2D de-noise, για να μειώσει τα προϊόντα θορύβου που μπορεί να παρουσιαστούν σε μία εικόνα. Η κάμερα διαθέτει OSD menu, μία αναλογική έξοδο CVBS και μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες μεταξύ -20°C και 70°C.

INFO
  • ON LIEN
  • Σωκράτους 40, Αθήνα 10431
  • τηλ: 210-524 8377
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.onlien.eu

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.