Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 | 20:15

Η Dahua εγκαινιάζει το HDCVI-IoT

Η πρώτη γενιά προϊόντων είναι εδώ!

Η Dahua Technology, κορυφαίος πάροχος λύσεων στην παγκόσμια βιομηχανία παρακολούθησης βίντεο, εγκαινιάζει τη σειρά προϊόντων HDCVI-IoT, η οποία αποτελεί θεμέλιο λίθο του HDCVI 4.0, που ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου έτους. Η νέα σειρά προϊόντων που βασίζεται στην τεχνολογία HDCVI και το IoT, συνδέει το συμβατικό βίντεο HD (over-Coax) με αισθητήρες θερμοκρασίας, υγρασίας και συναγερμού...
Γράφτηκε από: Παναγιώτης Αποστολόπουλος

Η Dahua Technology, κορυφαίος πάροχος λύσεων στην παγκόσμια βιομηχανία παρακολούθησης βίντεο, εγκαινιάζει τη σειρά προϊόντων HDCVI-IoT,  η οποία αποτελεί θεμέλιο λίθο του HDCVI 4.0, που ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου έτους.

Η νέα σειρά προϊόντων  που βασίζεται στην τεχνολογία HDCVI και το IoT, συνδέει το συμβατικό βίντεο HD (over-Coax) με αισθητήρες θερμοκρασίας, υγρασίας και συναγερμού, προσφέροντας στους χρήστες ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας. Το πρωτοποριακό HDCVI-IoT περιλαμβάνει τις εξής συσκευές:

DH-HAC-LC1220T-TH: Η DH-HAC-LC1220T-TH είναι μία κάμερα με ανάλυση 2MP, η οποία καταγράφει και ανεβάζει βίντεο με περιβαλλοντικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας και υγρασίας.

DH-HAC-LC1200SL-W: Πρόκειται για μια  HDCVI κάμερα στα 2MP, που ενσωματώνει έως και 32 ασύρματες συσκευές συναγερμού, όπως ανιχνευτή καπνού, επαφή πόρτας ή σειρήνα, για να παρέχει ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο (εικόνα 1).

DH-HAC-ME2802B/ME1400B/ME1200B: Η MotionEye κάμερα της Dahua έρχεται σε εκδόσεις των 8MP, 4MP και 2MP και ειδικεύεται στην ανίχνευση κίνησης μέσω βίντεο και PIR, μειώνοντας τους ψευδής συναγερμούς.

DH-XVR7104/08E-4KL-B-X: Το νέο 5-υβριδικό καταγραφικό της Dahua DH-XVR7104/08E-4KL-B-X μπορεί να υποστηρίξει κάμερες τεχνολογίας HDCVI σε αναλύσεις 4Κ/ 6MP/4MP/1080P/720P, κάμερες AHD σε αναλύσεις 5MP/ 4MP/3MP/1080P/720P, TVI κάμερες σε αναλύσεις 5MP/4MP/3MP/1080P/720P, αναλογικές και φυσικά IP στα 8MP. Το XVR έρχεται με ενσωματωμένη μπαταρία για να τροφοδοτήσει τις κάμερες σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ενσωματώνει πληθώρα τεχνολογιών όπως intelligent video analytics για να ανιχνεύσει εγκαταλειμμένα αντικείμενα ή αντικείμενα που λείπουν και έξυπνες λειτουργίες όπως αναγνώριση προσώπου.

DH-PFM871A-N: Το USB μπορεί να συνδεθεί με τα νέα XVR της Dahua, επιτρέποντας την πρόσβαση σε πολλαπλές ασύρματες συσκευές συναγερμού, όπως ανιχνευτές καπνού ή επαφές πόρτας, σε απόσταση μετάδοσης μέχρι 500m.

 

Εφαρμογή σε εγκαταστάσεις

Τα νέα πρωτοποριακά προϊόντα στης Dahua μπορούν να τοποθετηθούν σε πληθώρα εγκαταστάσεων όπως αποθήκες χημικών προϊόντων, τροφίμων, μουσεία, θερμοκήπια κ.ά. Σε εγκαταστάσεις όπου απαιτείται υψηλή ασφάλεια, οι νέες συσκευές παρέχουν ειδοποιήσεις συναγερμού και βίντεο σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας στους χρήστες την άμεση πληροφόρηση για την εικόνα της επιχείρησης τους.

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.