Diagonismos SecurityReport V22 150
Τετάρτη, 23 Μαϊ 2018 | 14:55

Teletek Eclipse 99

Η νεότερη οικογένεια πινάκων συναγερμού της εταιρείας Teletek Electronics μετά τους πίνακες Eclipse 8, Eclipse 16, Eclipse 32, ολοκληρώνεται με την προσθήκη του υβριδικού πίνακα συναγερμού «Eclipse 99».
Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης

Η νεότερη οικογένεια πινάκων συναγερμού της εταιρείας Teletek Electronics μετά τους πίνακες Eclipse 8, Eclipse 16, Eclipse 32, ολοκληρώνεται με την προσθήκη του υβριδικού πίνακα συναγερμού «Eclipse 99».

O Υβριδικός Πίνακας Eclipse 99 έρχεται για να καλύψει μεσαίες και μεγάλες ανάγκες της αγοράς. Διακρίνεται, για τις πολλαπλές δυνατότητες επεκτασιμότητας ενσύρματων και ασύρματων ζωνών, για την πληθώρα επιλογών στο κομμάτι της επικοινωνίας και του απομακρυσμένου χειρισμού του συστήματος (Lan Module – Gprs Module, ΚΛΣ, Τηλεφωνητής), για την δυνατότητα συνδεσιμότητας του συστήματος με λειτουργίες αυτοματισμού και για τον πολύ εύκολο χειρισμό και προγραμματισμό του.

 

Χαρακτηριστικά συστήματος

Το σύστημα υποστηρίζει 8 προγραμματιζόμενες ζώνες στην κεντρική πλακέτα επεκτεινόμενες σε 99, 16 ανεξάρτητα υποσυστήματα και 64 συσκευές στο σύστημα. Διαθέτει 5 εξόδους (1 έξοδο έως 1Α για σύνδεση με σειρήνα, 3 Εξόδους έως 300 mAh και ένα ρελέ ενσωματωμένο στην κύρια πλακέτα) με δυνατότητα επέκτασης σε 99 εξόδους (εικόνα 1). Παρέχει 3 Σενάρια όπλισης του συστήματος με ένα μόνο άγγιγμα (Πλήρη-Παραμονή-Νύχτα), πληθώρα επιλογών σύνδεσης με πληκτρολόγια, πλήκτρα σιλικόνης, καρταναγνώστη αφής και μπορεί να καταγράψει έως 5000 συμβάντα σε πραγματικό χρόνο. Ακόμα μπορεί να συνδεθεί με ασύρματο δέκτη και ασύρματα περιφερειακά, διαθέτει ελληνικό μενού για να προσφέρει ευκολία και μεγάλη ευελιξία στο προγραμματισμό και το χειρισμό του, ενώ χάρη στον επεξεργαστή ARM CORTEX 32bit το σύστημα προσφέρει εξαιρετική υπολογιστική απόδοση και κορυφαία απόκριση. Ο προγραμματισμός του συστήματος μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω πληκτρολογίου (μέσω διευθύνσεων, λειτουργιών, δομής κειμένου) το οποίο διαθέτει ελληνικό μενού, μέσω υπολογιστή και οι συσκευές καταχωρούνται αυτόματα, προσφέροντας μεγάλη ευκολία στον εγκαταστάτη. Επιπρόσθετα, ο πίνακας παρέχει  ένδειξη ωμικής αντίστασης κάθε ζώνης και λεπτομερής απεικόνιση της ποιότητας επικοινωνίας των περιφερειακών συσκευών για εύκολη αναζήτηση σφαλμάτων, ενδείξεις λειτουργίας συστήματος για τυχόν βραχυκύκλωμα, χαμηλή μπαταρία ή σφάλμα στη καλωδίωσης και ηλεκτρομαγνητική προστασία (ESD). Τέλος,  διαθέτει εξομοίωση ζώνης πυρανίχνευσης με δυνατότητα σύνδεσης 2 καλωδίων εως 21 Πυρ/τες.

Επικοινωνία – Συνδεσιμότητα

Ο πίνακας μπορεί να δεχτεί πληθώρα από module για την απομακρυσμένη επικοινωνία και το χειρισμό του συστήματος. Πιο συγκεκριμένα στη μεγάλη προϊοντική γκάμα θα συναντήσουμε το «Eclipse VD» (εικόνα 2), μία επέκταση τηλεφωνητή για απομακρυσμένο έλεγχο και ενημέρωση μέσω PSTN (έως 8 τηλεφωνικοί αριθμοί με αναφορά συμβάντων /Ζώνη), το module «TTE GPRS SIMPLE», για απομακρυσμένο χειρισμό και προγραμματισμό του συστήματος και το νέο «TTE LAN». Το TTE GPRS SIMPLE (εικόνα 3), είναι συμβατό με όλους τους πίνακες της σειράς Eclipse και επιτρέπει τη πλήρη διαχείριση του συναγερμού μέσω Cloud, Web Browser και μέσω εφαρμογής για smartphone κινητά. Παρέχει ανεξάρτητη όπλιση/αφόπλιση των υποσυστημάτων (partitions), απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο των καταστάσεων των ζωνών και των υποσυστημάτων (π.χ. Ανοικτή/κλειστή ζώνη, όπλιση/αφόπλιση, προβλήματα και συμβάντα συναγερμού), απεικόνιση αρχείου συμβάντων του συστήματος και ενημέρωση συμβάντων και ενδείξεων του συστήματος μέσω Notifications και SMS-αναφορά σε Κ.Λ.Σ. Τέλος, παρέχει πλήρη διαχείριση των παραμέτρων του συστήματος, τεχνικό προγραμματισμό μέσω της εφαρμογής Ajax Sp Web και διαθέτει 3 Led ενημέρωσης για την κατάσταση λειτουργίας του δικτύου, τη σύνδεση με τον πίνακα και τη σύνδεση με το Ajax Pro. Με παρόμοια χαρακτηριστικά θα συναντήσουμε και το νέο «TTE LAN» (εικόνα 4), το οποίο είναι επίσης συμβατό με όλους τους πίνακες της σειράς Eclipse, λειτουργεί και σαν αυτόνομο μέσω των εισόδων-εξόδων και διαθέτει έξι  εισόδους/εξόδους πλήρως ελεγχόμενες από web interface & Smartphone Application. Ο απομακρυσμένος χειρισμός του πίνακα από τον χρήστη, μπορεί να επιτευχθεί με την εφαρμογή «MobileTTE Smartphone App».

Πληκτρολόγια

Τα πληκτρολόγια που είναι συμβατά με τον νέο υβριδικό πίνακα συναγερμού είναι τα Eclipse LCD32 και Eclipse LCD32 S PR, τα οποία ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική τους και τη χρηστικότητά τους. Το Eclipse LCD32 (εικόνα 5) είναι ένα LCD πληκτρολόγιο με ελληνικό μενού, οθόνη 2 γραμμών και 16 χαρακτήρων και πλήκτρα σιλικόνης. Υποστηρίζει 99 ζώνες και 16 τμήματα, διαθέτει 1 είσοδο ζώνης και 1 έξοδο PGM, όπλιση με ένα άγγιγμα για όλα τα σενάρια όπλισης του συστήματος (πλήρης, παραμονή, Νύχτα), «Quick Buttons» για έλεγχο μνήμης, προβλημάτων συστήματος, ζώνες παράκαμψης και τρείς συνδυασμούς πλήκτρων, για αποστολή συναγερμού (Πανικού – Ιατρικής Βοήθειας - Φωτιάς) σε κέντρο λήψεως σημάτων. Ακόμα παρέχει νυχτερινό φωτισμό με ανεξάρτητη ρύθμιση για την οθόνη και τα πλήκτρα, διαθέτει βομβητή με ρυθμιζόμενη ένταση ήχου και ρυθμιζόμενη κίνηση κειμένου. Με τα ίδια χαρακτηριστικά έρχεται και το πληκτρολόγιο Eclipse LCD32 S PR το οποίο διαθέτει πλήκτρα αφής και ενσωματωμένο reader για πρόσβαση μέσω καρτών proximity. Τα πληκτρολόγια διαθέτουν tamper, καταναλώνουν min. 50mA / min. 60mA και Max.100mA και λειτουργούν σε θερμοκρασίες μεταξύ -20°C και +50°C.

INFO
  • Shop 4 Security
  • Ευρυπίδου 27, Νέο Ηράκλειο Αττικής 14122
  • τηλ: 210-2813515
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.shop4security.gr
digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.