Skip to main content
DIABASTE DWREAN SEC 148
tech 2024 03 15 at 08 25 11 TM 470
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 186
securityreport e mag odhgos 2021
24 Αυγούστου 2018 00:05

Novatron Security Distribution

Παρουσίαση της εταιρίας & συνεντεύξεις με το Διευθύνοντα Σύμβουλο και άλλα κορυφαία στελέχη της

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
998a5a2350c51bd3e5ecf0a0adc4f440 XL 994d28ad

Παραμένοντας πιστό στην προσπάθεια του να σας μεταφέρει πάντα όλα τα τελευταία νέα και τα πιο πρόσφατα προϊόντα του χώρου, αλλά και να σας βάζει μέσα στην καρδιά της αγοράς των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, το περιοδικό Security Report επισκέφτηκε τα γραφεία της εταιρίας Novatron Security Distribution. Η Novatron Security Distribution είναι μια από τις κορυφαίες…

Παραμένοντας πιστό στην προσπάθεια του να σας μεταφέρει πάντα όλα τα τελευταία νέα και τα πιο πρόσφατα προϊόντα του χώρου, αλλά και να σας βάζει μέσα στην καρδιά της αγοράς των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, το περιοδικό Security Report επισκέφτηκε τα γραφεία της εταιρίας Novatron Security Distribution. Η Novatron Security Distribution είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες διανομής προϊόντων συστημάτων ασφαλείας της ελληνικής αγοράς και οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Η επίσκεψή μας περιλάμβανε την ξενάγησή μας σε όλους τους χώρους που στεγάζεται η εταιρία, καθώς και συνεντεύξεις που πήραμε από το Διευθύνοντα Σύμβουλο κο Άγγελο Γαλλή και άλλα κορυφαία στελέχη της.

Κατά την άφιξή μας, μας υποδέχτηκε με το χαμόγελό της η πάντα ευγενέστατη κα Βίβιαν Σουμπάση, Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Πελατών. Η εξαιρετική πρώτη εντύπωση από την είσοδό μας στο κτίριο δε διέφερε καθόλου από την τελική εικόνα που σχηματίσαμε για όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων, επιβεβαιώνοντας τον κανόνα που λέει ότι η αρχική κρίση είναι συνήθως σωστή.

Η ξενάγησή μας ξεκίνησε από τον πρώτο όροφο, όπου εκεί στεγάζονται το γραφείο του Διευθύνοντα Συμβούλου, κου Άγγελου Γαλλή, το γραφείο του Διευθυντή πωλήσεων, κου Βασίλη Δέδε, το “Meeting Room” και το τμήμα πωλήσεων. Πρόκειται για άριστα δομημένους και εξοπλισμένους χώρους που εξασφαλίζουν την παροχή των απαιτούμενων προϋποθέσεων για την επιτυχία των πωλήσεων, ενώ η χωροταξική τοποθέτησή τους εγγυάται την ταχύτατη συνεργασία μεταξύ προσωπικού και στελεχών της εταιρίας. Μεταφερθήκαμε στη συνέχεια στον ημιώροφο, ώστε να εισέλθουμε στους υπόλοιπους χώρους της εταιρίας. Στο επίπεδο αυτό συναντούμε

το τεχνικό τμήμα που περιλαμβάνει και το εργαστήριο επισκευών και την αίθουσα σεμιναρίων που διαθέτει άρτιο εξοπλισμό για την ενημέρωση και εκπαίδευση των συνεργατών, αλλά και του προσωπικού σε νέες τεχνολογίες και προϊόντα, ενώ δίπλα της βρίσκεται το Partners’ Office (γραφείο των προμηθευτών). Στο ισόγειο πέρα από την υποδοχή των πελατών και τη γραμματεία, βρίσκονται τοποθετημένες εκθέσεις προϊόντων που παρουσιάζουν όλη την γκάμα των λύσεων που προσφέρει η εταιρία στους συνεργάτες της. Φυσικά, από τις εγκαταστάσεις μιας κορυφαίας εταιρίας δε θα μπορούσε να λείπει η τραπεζαρία σίτισης-καφέ, η οποία διαθέτει εξαιρετική αισθητική ώστε να παρέχει ένα ευχάριστο περιβάλλον στο χρόνο διαλλείματος από την εργασία.

Στη συνέχεια κατεβήκαμε στο κάτω από το ισόγειο, στο οποίο συναντήσαμε την τεράστια αποθήκη προϊόντων της Novatron Security Distribution. Τα υλικά είναι τακτοποιημένα και τοποθετημένα κατά είδος σε μεταλλικά ράφια ώστε η εύρεσή τους να είναι εύκολη, ενώ το απόθεμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων είναι εντυπωσιακό. Στον ίδιο χώρο βρίσκεται η γεννήτρια ισχύος 98KVA, η οποία εξασφαλίζει την αδιάλειπτη παροχή τάσης σε όλες τις εγκαταστάσεις.

Μετά την ξενάγησή μας στους χώρους της εταιρίας, μιλήσαμε με το Διευθύνοντα Σύμβουλο κο Άγγελο Γαλλή, το Διευθυντή Πωλήσεων κο Βασίλη Δέδε, τον Product Manager Συστημάτων Συναγερμού κο Θοδωρή Ντίλο και την Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Πελατών κα Βίβιαν Σουμπάση. Στις συνεντεύξεις αυτές, τα στελέχη της εταιρίας αναφέρθηκαν στη δραστηριότητά της, τα μελλοντικά της σχέδια και σε άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν την Novatron Security Distribution. 

Συνεντεύξεις

 

Άγγελος Γαλλής – Διευθύνων Σύμβουλος

 

SR: Κύριε Γαλλή, πείτε μας δύο λόγια για τη Novatron Security Distribution.

ΑΓ: Η Novatron Security Distribution ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2015, με αποκλειστική δραστηριότητα τη διανομή (χονδρική πώληση) συστημάτων ασφαλείας στην ελληνική αγορά. Βασικό κανάλι διανομής αποτελούν οι επαγγελματίες εγκαταστάτες και οι εταιρείες που αναλαμβάνουν ολοκληρωμένες λύσεις (System Integrators). Επιπλέον, διαθέτουμε και μια σειρά από ερασιτεχνικά προϊόντα ασφαλείας (DIY – Do It Yourself) που διοχετεύονται στην αγορά μέσω καταστημάτων λιανικής πώλησης.

Από το ξεκίνημά μας συνεργαστήκαμε με σημαντικούς κατασκευαστές, όπως η Dahua και η Tyco, ενώ στη συνέχεια προσθέσαμε τους Arecont Vision, Aleph, Ajax, Videotec, ZKTeco, Concept Smoke και πολλούς ακόμη.

Μόλις τον Αύγουστο του 2017 μετακομίσαμε σε νέο κτίριο (900 τ.μ.) που βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, όπου πέρα από τους γραφειακούς χώρους λειτουργεί και ένα πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο εκπαιδευτικό κέντρο, στο οποίο εκπαιδεύουμε τους συνεργάτες μας σε νέα προϊόντα και τεχνολογίες.

SR: Σε ποια θέση βρίσκεται η Novatron Security Distribution στην ελληνική αγορά;

ΑΓ: Το 2016 κλείσαμε τη χρονιά με πωλήσεις 1,42 εκατομμύρια ευρώ. Το 2017 σχεδόν διπλασιάσαμε τον τζίρο μας, φτάνοντας τα 2,75 εκατομμύρια ευρώ. Για το 2018 αναμένουμε να προσεγγίσουμε τα 4 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που θα μας φέρει στην πρώτη τριάδα των διανομέων της ελληνικής αγοράς, που όπως γνωρίζετε την απαρτίζουν περισσότεροι από 20 διανομείς. Αυτή η επίδοση δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τις αντιπροσωπείες, τα στελέχη που εργάζονται στην εταιρεία μας και φυσικά τους πελάτες/συνεργάτες που μας εμπιστεύονται και μας έχουν φέρει σε αυτή τη θέση.

SR: Ποια είναι τα επόμενα σχέδια – επενδύσεις της εταιρίας;

ΑΓ: Ετοιμάζουμε νέες σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές που θα ενισχύσουν την γκάμα των προϊόντων μας και θα ανακοινωθούν εντός του έτους. Φέτος τον Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμο το νέο B2B Site μας, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους πελάτες μας να τοποθετούν τις παραγγελίες τους, να ετοιμάζουν τις προσφορές τους, να ενημερώνονται για νέες τεχνολογίες και προϊόντα, καθώς και για πολλές ακόμη χρήσιμες λειτουργίες.

Σήμερα στην εταιρεία μας απασχολούνται 18 ταλαντούχοι επαγγελματίες. Φυσικά, όσο μεγαλώνουμε θα χρειαστεί να επενδύουμε σε επιπλέον στελέχη. Η αλήθεια είναι ότι επενδύουμε διαρκώς στον ανθρώπινο παράγοντα. Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση ταλέντων, οπότε όποιος/α ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Βασίλης Δέδες – Διευθυντής Πωλήσεων

 

SR: Κύριε Δέδε, μπορείτε να μας πείτε με ποιες εταιρίες συνεργάζεστε;

ΒΔ: Από την ίδρυσή της, η Novatron Security Distribution είχε σκοπό να διανέμει επώνυμες επαγγελματικές λύσεις από τους μεγαλύτερες κατασκευαστές της παγκόσμιας αγοράς. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα λύσεις και προϊόντα τεχνολογίας αιχμής, μεγάλη ποικιλία, εγγύηση και πάντα τις καλύτερες τιμές.

Η στρατηγική αυτή κίνηση τελικά αποδείχτηκε σωστή, καθώς οι συνεργάτες μας εμπιστεύτηκαν την εταιρία μας και τα επώνυμα προϊόντα που τους προσφέρουμε.

Εάν δούμε το portfolio της εταιρίας θα συναντήσουμε εταιρίες κολοσσούς, όπως Dahua, Johnson Controls (Tyco), Honeywell, Ajax, Arecont Vision, Pulsar, Aleph, ZKTeco κ.α. Οι απευθείας συνεργασίες με αυτές τις εταιρίες δίνουν πολλαπλά οφέλη στους συνεργάτες μας, καθώς η καθεμιά από αυτές αποτελούν τεχνολογικούς ηγέτες στο είδος τους.

Προσφέρουμε λύσεις που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες ενός επαγγελματία, υποστήριξη σε πιο εξειδικευμένες λύσεις, ποικιλία επιλογών, εγγύηση και υποστήριξη από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς της εταιρίας μας, ή της ίδιας της κατασκευάστριας εταιρίας. Κι όλα αυτά, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η αγορά των συστημάτων ασφαλείας μεταλλάσσεται διαρκώς. Όταν συνεργάζεσαι με εταιρίες που ηγούνται αυτών των αλλαγών, είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Με τα παραπάνω κριτήρια επιλέγουμε και τους μελλοντικούς συνεργάτες μας και σύντομα θα ανακοινώσουμε κι άλλες ισχυρές συνεργασίες.

 

SR: Με ποιο τρόπο διανέμετε τα προϊόντα σας στην ελληνική αγορά;

ΒΔ: Η Novatron Security Distribution διανέμει προϊόντα μόνο σε επαγγελματίες του χώρου. Η διανομή όμως εμπεριέχει και άλλες δραστηριότητες, εκτός από μία απλή πώληση. Στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας η τεχνολογία έχει προχωρήσει τα τελευταία χρονιά, προσφέροντας έξυπνη και εξειδικευμένη πληροφορία στον χρήστη. Τα «μεγάλα» ονόματα του χώρου, όπως η Dahua, Johnson & Controls (Tyco), DSC, Arecont Vision επενδύουν πολλά εκατομμύρια στην έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και παρουσιάζουν καινοτομίες στο χώρο της ασφάλειας. Η δουλειά μας δεν είναι μόνο να διανέμουμε τα συστήματα αυτά, αλλά και να παρακολουθούμε τις εξελίξεις ώστε να ενημερώνουμε τους πελάτες μας τακτικά για τις αλλαγές στο χώρο μας.

Πώς αλλιώς μπορεί ένας επαγγελματίας να παρακολουθήσει όλες τις εξελίξεις; Το κλειδί είναι η εκπαίδευση. Αυτό έχουμε καταλάβει εμείς στην Novatron Security Distribution και για αυτό το λόγο ταξιδεύουμε σε όλο το κόσμο παρακολουθώντας διεθνείς εκθέσεις, πραγματοποιώντας συναντήσεις με τους τεχνολογικούς ηγέτες, ώστε να φέρουμε στους συνεργάτες τις κατάλληλες λύσεις για αυτούς. Στη συνέχεια, με οργανωμένα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις στο σύγχρονο εκπαιδευτικό μας κέντρο, φροντίζουμε να μοιραζόμαστε αυτές τις γνώσεις προς όφελος των συνεργατών μας και κατ’ επέκταση των τελικών πελατών. Υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας και μετά την πώληση, καθώς οι τεχνικοί της εταιρίας μας είναι στη διάθεσή τους ανά πάσα στιγμή, ώστε να προσφέρουν λύση στις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να συναντήσουν κατά τη διάρκεια μίας εγκατάστασης. Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω και το τμήμα customer care & customer experience της εταιρίας μας, το οποίο φροντίζει την καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες μας, τη σωστή αποστολή των υλικών, τις καθημερινές συναλλαγές και τα αιτήματα που μπορεί να προκύψουν. Καταγράφουμε τακτικά τα διάφορα αιτήματα και παρατηρήσεις των πελάτων μας, με σκοπό τη βελτίωση των διαδικασιών εξυπηρέτησης της εταιρίας μας προς όφελος τους.

SR: Ποιο ήταν το best seller προϊόν για το 2017-2018;

ΒΔ: Η εταιρία μας προσφέρει ποικιλία προϊόντων και λύσεων. Μέλημά μας είναι να αξιοποιούμε τις συνεργασίες μας, προσφέροντας στους πελάτες μας ποικιλία υλικών σε μεγάλο εύρος εφαρμογών στην αγορά. Αυτό σημαίνει σωστή ενημέρωση της αγοράς για τις λύσεις και τα προϊόντα που διανέμουμε, εκπαιδεύσεις και φυσικά μελέτη έργων για λογαριασμό των συνεργατών μας.

Απαντώντας στην ερώτησή σας, διανύουμε μια εξαιρετική χρονιά για την Dahua και την Spark Vision στον τομέα του CCTV, πολύ πετυχημένη ανοδική χρονιά για τους συναγερμούς της DSC. Επίσης, παρατηρούμε μεγάλη ανταπόκριση στη νέα αντιπροσωπεία των ασύρματων συναγερμών από την Ajax, ενώ η νέα συνεργασία με την Aleph έχει απογειωθεί. Γενικά, διαφαίνεται μία άκρως πετυχημένη σεζόν για όλες τις αντιπροσωπείες μας. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, συνεχώς αναζητούμε νέες συνεργασίες, ώστε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας περισσότερες αξιόπιστες λύσεις για τα έργα τους.

Θοδωρής Ντίλος – Product Manager Συστημάτων Συναγερμού

SR: Κύριε Ντίλο, με ποια κριτήρια επιλέγετε τα προϊόντα από τους ξένους οίκους που συνεργάζεστε;

ΘΝ: Για εμάς, το βασικό κριτήριο επιλογής ενός κατασκευαστή είναι να αποφέρει όφελος στους συνεργάτες μας. Η αξία-όφελος ενός προϊόντος μπορεί να προέρχεται από την τεχνολογική υπεροχή του, την ποιότητα-αξιοπιστία του, την ταχύτερη εγκατάστασή του, το συγκριτικό πλεονέκτημά του. Τελικά, όλα αυτά καταλήγουν στο να προσφέρουν μεγαλύτερο οικονομικό όφελος για τον πελάτη μας. Η γκάμα των προϊόντων που προσφέρουμε μπορεί να καλύψει όλο το φάσμα των πελατών μας, από τους System Integrators που συνήθως αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και δυνατοτήτων, μέχρι τους μικρότερους εγκαταστάτες που μπορεί να αναζητούν οικονομικότερα, αλλά πάντα αξιόπιστα επαγγελματικά συστήματα.

Τελικά, αυτό που μετράει για εμάς στη διαδικασία επιλογής των προϊόντων, είναι να καλύπτεται το τρίπτυχο: οικονομικό όφελος για τους πελάτες μας, αξιοπιστία υλικών και καινοτόμες λύσεις. Αν είναι ικανοποιημένοι οι πελάτες μας, τότε και η εταιρία μας θα έχει όφελος.

SR: Πόσους κωδικούς προϊόντων διανέμει η εταιρία σας στην ελληνική αγορά; 

ΘΝ: Η εταιρεία μας αυτή τη στιγμή διανέμει περισσότερους από 2.000 κωδικούς προϊόντων που προέρχονται από περίπου 50 κατασκευαστές. Ο στόχος μας είναι να καλύψουμε όλο το φάσμα υλικών που απευθύνονται στην αγορά των συστημάτων ασφαλείας. Γι’ αυτό και διαθέτουμε εξοπλισμό που καλύπτει όλες τις κατηγορίες και τις λύσεις των Συστημάτων Ασφαλείας. Οι κύριες κατηγορίες προϊόντων που διανέμουμε είναι: Επιτήρησης, με κάμερες και καταγραφικά για όλες τις λύσεις, από HD-CVI συστήματα μέχρι και IP θερμικές κάμερες. Συναγερμών, με ενσύρματα, ασύρματα και υβριδικά συστήματα συναγερμών. Πυρανίχνευσης, με συστήματα συμβατικά και addressable. Παρέχουμε επίσης Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης, Θυροτηλεοράσεις, Συστήματα καπνού και πολλά άλλα.  

SR: Οι προμηθευτές σας είναι σε θέση να κατασκευάσουν «customized» προϊόντα, ώστε να εξυπηρετήσουν καλύτερα τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς;

ΘΝ: Οι προμηθευτές μας είναι κατασκευαστές καταξιωμένοι στον κλάδο τους σε παγκόσμιο επίπεδο και με πολυετή εμπειρία. Η γκάμα των προϊόντων τους είναι τέτοια, ώστε να καλύπτει σχεδόν κάθε ανάγκη. Βέβαια, σε ότι αφορά την ελληνική αγορά, υπάρχουν περιπτώσεις που κατασκευάζουν customized προϊόντα για ειδικές ανάγκες και έργα, σε συνδυασμό πάντα και με τις δικές μας εισηγήσεις. Στόχος μας είναι να διαθέτουμε όλες τις καινοτόμες τεχνολογικά λύσεις που αφορούν την αγορά μας και να προσπαθούμε να παρέχουμε προϊόντα που να καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές. Πάνω σε αυτή τη λογική, είμαστε σε καθημερινή επαφή με τους προμηθευτές μας ώστε να τους προτείνουμε πράγματα που ζητούν οι πελάτες μας, με αποτέλεσμα να παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις σε πολύ απαιτητικές συνθήκες.

                                                                                                                            

Βίβιαν Σουμπάση – Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Πελατών

 

SR: Κυρία Σουμπάση, από την επικοινωνία σας με τους συνεργάτες σας ποια πιστεύετε ότι είναι η άποψή τους για τη Novatron Security Distribution;

ΒΣ: Συνήθως, οι πελάτες χονδρικής δεν εκφράζουν με άμεσο τρόπο τη γνώμη τους στους προμηθευτές. Όμως, αντιλαμβανόμαστε ως πολύ θετικό μήνυμα την αύξηση των παραγγελιών ανά πελάτη και την διεύρυνση του πελατολογίου μας, παράγοντες που έχουν ως συνέπεια τη συνολική αύξηση τζίρου της εταιρίας.

SR: Πόσο γρήγορα εξυπηρετείτε εκτός Αθηνών;

ΒΣ: Στόχος του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών και του τμήματος πωλήσεων είναι όλες οι παραγγελίες να διεκπεραιώνονται άμεσα και σωστά, χωρίς να μένουν εκκρεμότητες. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται έως τις 10:00 και αφορούν βαριά υλικά φεύγουν από εμάς την ίδια ημέρα με μεταφορική, ενώ οι υπόλοιπες που καταχωρούνται έως τις 15:30 φεύγουν επίσης την ίδια ημέρα με courier. Επομένως, οι πελάτες μας παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους την επόμενη εργάσιμη στην ηπειρωτική Ελλάδα, ενώ στα νησιά παραλαμβάνουν σε μία με δύο εργάσιμες ημέρες.

SR: Ποια είναι τα πιο συχνά παράπονα των συνεργατών σας;

ΒΣ: Τα παράπονα των συνεργατών έχουν σχέση κυρίως με προβλήματα της αγοράς και αφορούν: μη πιστοποιημένους εγκαταστάτες, περιορισμένη ανάπτυξη της αγοράς μας και κυκλοφορία πολλών ανώνυμων υλικών. Κάτι που έχουμε εντοπίσει εμείς από την πλευρά μας, αν και δεν είναι ακριβώς παράπονο, είναι η ανάγκη των πελάτων μας για εκπαίδευση σε ότι αφορά νέες τεχνολογίες και προϊόντα. Το γεγονός αυτό μας ώθησε στο να οργανώσουμε το Εκπαιδευτικό Κέντρο της Novatron Security Distribution, όπου παραδίδονται Τεχνικές και Εμπορικές εκπαιδεύσεις στους πελάτες μας με την παροχή πιστοποιήσεων.

{gallery}5999{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report Μαρτίου

    Security Report Μαρτίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος του Security Report θα βρείτε ενδιαφέροντα ...
  • 9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

    9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

    Ο κλάδος της φιλοξενίας εξελίσσεται ραγδαία, ιδίως στη χώρα μας, όπου καθημερινά εκατοντάδες ξενοδοχεία προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες και στους τουρίστες που καταφθάνουν από το ε...
  • Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

    Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

    Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. – ΕΡΜΗΣ διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα και την αδιάλειπτη παροχή των 24/7 Υπηρεσιών Κέντρου Λήψης Ηλεκτρονικών Σημάτων, για την αντιμετώπιση απρόσμενων καταστάσεων...
  • 11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

    11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

    Μία ολοκληρωμένη σειρά 11 Wi-Fi καμερών της ANGA, καθεμία από τις οποίες διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμοσμένων για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, θα βρείτε ...
  • 3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

    3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

    H ΗΛΚΑ Α.Ε. διαθέτει την πληρέστερη γκάμα all in one CCTV testers τελευταίας γενεάς, με προϊόντα κορυφαίων προδιαγραφών, σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα CCTV testers είναι απαραίτητα εργαλεία για τον ε...
  • TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

    TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

    Η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων VIGI της TP-Link έχει σχεδιαστεί για εγκαταστάσεις μικρομεσαίας κλίμακας και περιλαμβάνει κάμερες υψηλής ανάλυσης με προηγμένα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν καθαρή...