Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
21 Νοεμβρίου 2018 21:34

KEEPER Hellas: CathexisVision

Ο παράδεισος των Video Analytics

Γράφει: Παναγιώτης Αποστολόπουλος
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F34a8b2917baf842126ae02b0152a473f XL

Η εποχή των Video Analytics εξελίσσεται όλο και πιο δυναμικά. Σήμερα, τείνουν να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι σε εγκαταστάσεις ασφαλείας, καθώς και όπου απαιτείται περιμετρική κάλυψη. Στην ουσία τα Video Analytics, μετατρέπουν το παθητικό σύστημα CCTV καταγραφής εισβολής, σε ενεργητικό σύστημα CCTV αποτροπής εισβολής.

Η εποχή των Video Analytics εξελίσσεται όλο και πιο δυναμικά.  Σήμερα, τείνουν να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι σε εγκαταστάσεις ασφαλείας, καθώς και όπου απαιτείται περιμετρική κάλυψη. Στην ουσία τα Video Analytics, μετατρέπουν το παθητικό σύστημα CCTV καταγραφής εισβολής, σε ενεργητικό σύστημα CCTV αποτροπής εισβολής.

Πολλοί θα αναρωτιέστε τι είναι ένα VMS (Video Management Software), άλλοι ίσως τι είναι το CathexisVision. VMS θεωρείται ένα λογισμικό διαχείρισης καμερών, με απλά λόγια στις βασικές ανάγκες παρακολούθησης CCTV προσθέτουμε επιπλέον δυνατότητες, όπως μια συνολική διαχείριση της ασφάλειας του έργου. Τι κάνει το CathexisVision να ξεχωρίζει; Κυρίως η ατελείωτη λίστα συμβατών ενοποιήσεων, η εξοικονόμηση πόρων λόγω υπερσύγχρονων αυτοματισμών αλλά και το φιλικό περιβάλλον χρήσης. Πιο συγκεκριμένα η διεθνής πλατφόρμα Benchmark Awards ανέδειξε το CathexisVision ως το νικητή στην κατηγορία καλύτερου Surveillance VMS. Ένας κύριος παράγοντας που οδήγησε στην σημαντική αυτή διάκριση ήταν η απλή δομή του user interface, γεγονός που αξιολογήθηκε θετικά από τον κριτική επιτροπή.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Υπεύθυνος Τεχνολογικής Ανάπτυξης της KEEPER Hellas, Λουκάς Αρώνης: “Μία πλατφόρμα, απεριόριστες λύσεις”. Κυριολεκτικά, το Cathexis είναι συμβατό από CCTV, συστήματα συναγερμού και Access Control, έως συστήματα ανελκυστήρων (OTIS) και γεφυροπλάστιγγες. Για την ιστορία, ήταν η πλατφόρμα που επιλέχθηκε για την διαχείριση ασφαλείας του Πάπα Φρανσίσκου κατά την επίσκεψη του στην Ιρλανδία τον Αύγουστο του 2018! Επίσης το Χρηματιστήριο του Λονδίνου, έχει εμπιστευτεί για την συνολική επιτήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων του στην Cathexis Technologies. Είναι λογικό να σκεφτεί κάποιος λοιπόν, ότι το Cathexis είναι μόνο για μεγάλα projects! Μα φυσικά και όχι, το Cathexis μπορεί να υποστηρίξει μικρά καθημερινά project και να παρέχει λύσεις ενοποίησης ή απλής παρακολούθησης στον τελικό χρήστη. Τι μπορεί όμως να παρέχει ένα VMS σε μία πιο μικρή εγκατάσταση; Εξοικονόμηση πόρων! Πώς; Αρχικά επενδύοντας σε ένα software που θα παραμένει σταθερό, ανεξαρτήτως αλλαγών στο hardware, εξασφαλίζει μελλοντικό αυξημένο ROI. Επίσης, εξασφαλίζει λύσεις αυτοματισμών αλλά και ευελιξία στην παραμετροποίηση, πολύτιμα εργαλεία για έναν σύγχρονο εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας.

Έχοντας παραπάνω από 20 χρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη λύσεων και με τη δυναμική παρουσία σε project σε ολόκληρη την υφήλιο έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των integrators παρέχοντας άμεση ανταπόκριση σε όλες τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες, ώστε να χρησιμοποιούν το Cathexis σε οποιοδήποτε project και σε οποιοδήποτε κλάδο. Σε συνδυασμό με τη διαρκώς αυξανόμενη παρουσία και δυναμική υποστήριξη από την Keeper Hellas στην Ελλάδα και τη Κύπρο, το CathexisVision έρχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τη χρήση ενός Video Management Software και των Video Analytics.

Το Security Report βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία της Keeper Hellas την Τετάρτη 19/9 όπου πραγματοποιήθηκε τεχνικό σεμινάριο για το πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης βίντεο. Την ενημέρωση για το CathexisVision ανάλαβε ο κος Λουκάς Αρώνης, Υπεύθυνος Τεχνολογικής Ανάπτυξης της KEEPER Group, ο οποίος πληροφόρησε το κοινό για τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του πρωτοποριακού VMS (εικόνα 1).

CathexisVision

Η Cathexis, προερχόμενη από την αρχαία ελληνική λέξη “κάθεξις” χρησιμοποιήθηκε από τον Sigmund Freud για να περιγράψει τη συγκέντρωση όλων των δυνάμεων για την επίτευξη μίας ιδέας, έχει αφιερωθεί στην ανάπτυξη μίας πλατφόρμας ανοιχτής αρχιτεκτονικής με απώτερο σκοπό να απλοποιήσει την εγκατάσταση VMS και ταυτόχρονα να αυξήσει τα επίπεδα ασφαλείας. Η Cathexis είναι μία εταιρία με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη λογισμικού και παρουσία, σε περισσότερες από 21 χώρες (54 κέντρα διανομής), η οποία παρέχει γρήγορη ανταπόκριση σε νέα αιτήματα υποστήριξης περιφερειακών και εξαιρετική τεχνική υποστήριξη. Το CathexisVision είναι μία πλατφόρμα με απεριόριστη επεκτασιμότητα, η οποία παρέχει αμέτρητες δυνατότητες μέσω Video Analytics, δυνατότητες ενοποίησης και ελέγχου άλλων κατασκευαστών και φυσικά υψηλή απόδοση. Το λογισμικό, διαγωνίστηκε στην κατηγορία Video Surveillance Software, απέναντι σε διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες και προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των Avigilon, Genetec, Milestone και Pelco. Τη Δευτέρα 6 Αυγούστου ανακοινώθηκε από την Benchmark ως ο νικητής στη κατηγορία του. Το εν λόγω λογισμικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τράπεζες, νοσοκομεία, εργοστάσια, αποθήκες, φυλακές, ορυχεία, λιμάνια, εμπορικά καταστήματα, κεντρικούς σταθμούς, ξενοδοχεία κ.ά.

Η ομάδα της Cathexis εξέλιξε το εξαιρετικά εύκολο περιβάλλον εργασίας έχοντας σαν γνώμονα την εμπειρική προσέγγιση της κατάστασης, χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να αναλύει δεδομένα της κάμερας όπως ύψος, φακό ή γωνία θέασης. Ίσως η πιο σημαντική, κατά την παραμετροποίηση των video analytics λειτουργία, είναι  δυνατότητα ρύθμισής τους, χρησιμοποιώντας το αποθηκευμένο βίντεο μέσα στο ίδιο παράθυρο που εμφανίζεται και στο ζωντανό βίντεο.

Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίσει τον αλγόριθμο μέχρι να αισθανθεί απόλυτα σίγουρος για την απόδοσή του. Επιπρόσθετα, μπορεί να πάρει πληροφορίες όσον αφορά την απόδοση των video analytics σε ζωντανό χρόνο, κάνοντας τη διαδικασία παραμετροποίησης πολύ εύκολη και διακριτική. Μέσα από τους διαφορετικούς αλγόριθμους, το CathexisVision προσφέρει την ευελιξία, τη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης με άμεσο αποτέλεσμα τον μεγαλύτερο βαθμό αξιοπιστίας.

 

Διαλειτουργικότητα

Πιστεύοντας πως κάθε λειτουργία οποιουδήποτε συστήματος μπορεί να βελτιστοποιηθεί συσχετίζοντας εικόνα από κάμερες ή δημιουργώντας σχετικές ενέργειες, το CathexisVision, εξέλιξε τη δυνατότητα της ενοποίησης και κατάφερε να διαφοροποιηθεί. Η ενοποίηση των συστημάτων δεν περιορίζεται μόνο, αλλά περιλαμβάνει πλατφόρμες όπως πίνακες ασφαλείας, καταγραφικά, Access Control, POS, πίνακες πυρανίχνευσης, ζυγιστικά συστήματα, καταμετρητές χρημάτων, ασανσέρ, κυλιόμενες σκάλες, Barcodes, γεφυροπλάστιγγες, συστήματα περιμετρικής προστασίας.

Έχοντας ένας δυναμικό και εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης, επιτρέπει τη οπτική επιβεβαίωση συμβάντων, από όλα τα συστήματα με τα οποία γίνεται ενοποίηση, παρέχοντας περαιτέρω δυνατότητες αυτοματισμών, όπως και δημιουργίας συγκεκριμένων αυτοματοποιημένων διαδικασιών ανταπόκρισης ή καθοδήγησης του χρήστη ανάλογα με το συμβάν που έχει προηγηθεί. Η ευρύτατη ενοποίηση με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πινάκων ασφαλείας, καλύπτοντας περισσότερο από το 80% των εγκατεστημένων συστημάτων, δημιουργεί  απεριόριστες δυνατότητες.

Φανταστείτε ένα σενάριο όπου, ανάλογα το συμβάν που ενεργοποιείται από το συναγερμό μπορεί να δημιουργηθεί μία αλληλουχία ενεργειών όπως τη καταγραφή υψηλής ποιότητας εικόνας, την ενεργοποίηση μίας ψηφιακής εξόδου ενός καταγραφικού, την αυτόματη ενεργοποίηση της σειρήνας,  αφού έχει επιβεβαιωθεί το συμβάν και από τα Video Analytics, την αποστολή του σήματος σε ένα κεντρικό σταθμό λήψης σημάτων και εικόνας, την ενεργοποίηση ενός προ- ηχογραφημένου ηχητικού μηνύματος και το κλείδωμα όλων των θυρών μέσω του access control, και την ενημέρωση του ιδιοκτήτη με email.

Όλα αυτά ταυτόχρονα χωρίς την ανάγκη ανθρώπινης παρέμβασης, με μηδενική διασύνδεση καλωδίων και ρελέ, ελαχιστοποιώντας το λάθος που μπορεί να προκληθεί λόγω του ανθρώπινου παράγοντα.

 

Κορυφαία απόδοση

Η αποδοτικότητα χαρακτηρίζεται από το πόσο καλά μπορούμε να διαχειριστούμε τους διαθέσιμους πόρους. Εάν μπαίναμε στη διαδικασία να βαθμολογήσουμε το CathexisVision, η μοναδική μας επιλογή θα ήταν να του βάλουμε Άριστα στο βαθμό αξιοποίησης του Hardware. Οι μηχανικοί υπεύθυνοι για την εξέλιξη του VMS, έδωσαν μεγάλη σημασία ώστε η πλατφόρμα να μπορεί να χρησιμοποιήσει στο μέγιστο βαθμό όλες τις νέες τεχνολογίες που έχουν υλοποιήσει οι κατασκευαστές των υλικών Η/Υ, ώστε για το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι αναγκαίοι τεράστιοι πόροι υλικού αλλά και λογισμικού. 

Η δυνατότητα επιλογής λειτουργίας του VMS είτε σε Windows ή σε Linux σε όλες τις εκδόσεις του, ανοίγουν νέες προοπτικές, ειδικά σε μικρές εγκαταστάσεις 8 ή 16 καμερών όπου το κόστος του λειτουργικού και οι επανεκκινήσεις λόγω αναβαθμίσεων είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας.

Ακόμα, για τον τελικό χρήστη έχει ληφθεί ειδική μέριμνα, ώστε κατά την απεικόνιση καμερών σε τοπικό δίκτυο ή ακόμα και στη περίπτωση της απομακρυσμένης σύνδεσης και μετάδοσης, η απόδοση της απεικόνισης να παραμένει σε κορυφαία επίπεδα, χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να κάνει κάποια ενέργεια, αφού ο αλγόριθμος που έχει εξελιχθεί, λαμβάνει υπόψη πολλούς παράγοντες, όπως η ταχύτητα σύνδεσης, ο αριθμός των καμερών προς απεικόνιση, η ανάλυση των καμερών και πληροφορίες του Η/Υ που θα αναλάβει την απεικόνιση, ώστε αυτόματα να επιλεχθεί η καλύτερη δυνατή ανάλυση και η αποδοτικότερη απεικόνιση.

Η Keeper Hellas, ως αντιπρόσωπος του CathexisVision, με την υψηλή τεχνογνωσία που κατέχει μπορεί να σας συμβουλεύσει, και να προτείνει τη καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση ειδικά μελετημένη στις ανάγκες σας.

 

Χαρακτηριστικά

Το CathexisVision ξεχωρίζει για τις αμέτρητες δυνατότητες του, για την τεράστια ευελιξία που παρέχει στο χρήστη και την ευκολία στη συντήρηση. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα συναντήσουμε είναι η αυτόματη αναγνώριση πινακίδας οχημάτων, η λειτουργία dewarping, τα “diagnostics” που παρέχει για κάθε συσκευή που είναι ενσωματωμένη στο σύστημα, τη πρωτοποριακή λειτουργία Cat Observer, η οποία καταγράφει ένα μόνιτορ της επιλογής μας και φυσικά αμέτρητα Video Analytics όπως, ανίχνευση κίνησης, καταμέτρηση γραμμής, line crossing και πολλά άλλα. Τι είναι όμως αυτό που πραγματικά κάνει το CathexisVision ξεχωρίζει; Παρακάτω θα συναντήσουμε ορισμένες «ρυθμίσεις» που ενσωματώνει το λογισμικό και το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Inclusion Zones: Η ρύθμιση των Analytics επιτρέπει στον χρήστη να ορίσει ζώνες “inclusion ή masking”. Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα χρησιμοποιώντας ένα πολλαπλών σημείων πολύγωνο.

Size filters: Εάν ο χρήστης επιθυμεί να αναγνωριστούν συγκεκριμένου μεγέθους αντικείμενα, το CathexisVision προσφέρει τις αντίστοιχες ρυθμίσεις ύψους και πλάτους για την ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας.

Calibration: Οι ρυθμίσεις των αλγόριθμων των Video Analytics του CathexisVision analytics λαμβάνουν πληροφορίες, όπως τη θέση της κάμερας, τη γωνία και την προοπτική του πλάνου. Οπότε, τα αντικείμενα τα οποία είναι πιο μακριά θα παρουσιαστούν μικρότερα από ότι τα αντικείμενα που είναι πιο κοντά στην κάμερα. Η λειτουργία του γραφικού calibration επιτρέπει στον χρήστη να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις σύμφωνα με το πλάνο της κάθε κάμερας για να εξασφαλίσει άριστα αποτελέσματα.

Image stabilization: Συγκεκριμένες κάμερες που είναι τοποθετημένες σε μεγάλο ύψος, συχνά αποσταθεροποιούνται λόγω των υψηλών ανέμων. Το CathexisVision έχει αναπτύξει έναν αλγόριθμο σταθεροποίησης της εικόνας της κάμερας που ελαχιστοποιεί το φαινόμενο αυτό.

Shadow suppression: Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους δημιουργίας ψευδών συναγερμών είναι η ύπαρξη σκιάς, η οποία σχετίζεται με την κίνηση αντικειμένων. Το λογισμικό, έχει αναπτύξει ειδικό αλγόριθμο με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των ψευδών συναγερμών που προέρχονται από σκιές.

Direction settings: Ανάλογα τη περίπτωση του σεναρίου λειτουργίας των Video Analytics ίσως να χρειαστεί να ενεργοποιηθεί αντίστοιχο φίλτρο κατεύθυνσης. Το CathexisVision προσφέρει αυτή τη λειτουργία για την χρήση του φίλτρου κατεύθυνσης. Ο αλγόριθμος μπορεί να ρυθμιστεί για την ανίχνευση προς τα μπροστά, προς τα πίσω ή και τα δύο. Ένα σχετικό παράδειγμα είναι όταν πελάτες εισέρχονται και εξέρχονται από την είσοδο ενός καταστήματος ή όταν πεζοί διασχίζουν κάθετα έναν αυτοκινητόδρομο (εικόνα 4).

Advanced line crossing: Ο εν λόγω αλγόριθμος, παρέχει επιπρόσθετες λειτουργίες στο βασικό αλγόριθμο του Line Crossing, προσφέροντας μία σπαστή γραμμή όπου μπορούν να δημιουργηθούν όσα αρθρωτά σημεία χρειάζονται (μπορεί να δημιουργηθεί μία γραμμή καμπύλη). Επίσης προσφέρει τη δυνατότητα διπλής γραμμής όπου το συμβάν θα ενεργοποιηθεί μόνο εάν ένα αντικείμενο περάσει και τις δύο γραμμές. Ένα σχετικό παράδειγμα είναι όταν ένας εισβολέας εισέλθει σε περιοχή όπου απαγορεύεται η παρουσία ανθρώπου. Τότε, θα ελεγχθεί- ανιχνευθεί, αλλά  μόνο όταν περάσει και τις 2 γραμμές, θα δώσει σήμα συναγερμού (εικόνα 5).

Loitering: Ο αλγόριθμος Loitering επιτρέπει την παραμετροποίηση για την ανίχνευση ενός αντικειμένου που θα παραμείνει σε μία συγκεκριμένη περιοχή σε συγκεκριμένο χρόνο. Ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί όταν το αντικείμενο θα έχει παρουσία σε μία συγκεκριμένη περιοχή που ξεπερνάει τον χρόνο που έχει οριστεί. Ένα σχετικό παράδειγμα είναι η ενεργοποίηση ενός συναγερμού όταν ένας άνθρωπος θα παραμείνει κοντά σε ένα ATM για περισσότερη ώρα από αυτή που έχει οριστεί (εικόνα 6).

No motion: Αυτός ο αλγόριθμος θα δημιουργήσει ένα συναγερμό εάν σε μία περιοχή δεν ανιχνευθεί κίνηση πέραν του ορισμένου χρόνου. Για παράδειγμα, σε ένα κέντρο ελέγχου όταν ο χειριστής δεν κινηθεί για 30 λεπτά, τότε θα ενεργοποιήσει συναγερμό και θα θεωρηθεί είτε ότι ο χειριστής κοιμήθηκε είτε ότι λείπει από τον χώρο (εικόνα 7).

Μέτρηση ταχύτητας: Σε αυτό το σενάριο, ο αλγόριθμος μετράει την ταχύτητα ενός αντικειμένου σε μία συγκεκριμένη απόσταση. Τα συμβάντα ταχύτητας μπορούν να οριστούν είτε για κατεύθυνση προς τα εμπρός ή και για κατεύθυνση προς τα πίσω. Σχετικό παράδειγμα είναι η ανίχνευση ταχύτητας ενός ανθρώπου, ο οποίος τρέχει σε μία συγκεκριμένη περιοχή, ενώ θα έπρεπε να περπατάει (εικόνα 8).

Ανίχνευση αντικειμένου: Η ανίχνευση αντικειμένου χρησιμοποιείται για τον έλεγχο και τη δημιουργία εντολών χρήστη και βασίζεται σε στατικά αντικείμενα. Αν ένα αντικείμενο ανιχνευθεί σε μία προκαθορισμένη περιοχή για χρόνο μεγαλύτερο από αυτόν που έχει οριστεί, τότε το σύστημα θα δημιουργήσει συναγερμό (εικόνα 9). Ένα τέτοιο φαινόμενο παρατηρείται συνήθως στα αεροδρόμια, όπου μία βαλίτσα έχει αφεθεί σε ένα δημόσιο χώρο ή σε μία περιοχή όπου ένα αυτοκίνητο είναι παράνομα σταθμευμένο.

Queue length analysis: Ο αλγόριθμος αυτός χρησιμοποιείται σε περίπτωση που έχει δημιουργηθεί μεγάλη σειρά αναμονής ανθρώπων σε μία περιοχή. Αυτό γίνεται δημιουργώντας πολλαπλές ζώνες σε μία σειρά, και μετά δημιουργώντας ένα συναγερμό εάν αυτές οι ζώνες είναι κατειλημμένες για περισσότερο χρόνο από αυτόν που έχει οριστεί. Ένα τέτοιο σενάριο θα συναντήσουμε στο ταμείο ενός καταστήματος. Οι άνθρωποι περιμένουν στη σειρά και τότε ο υπεύθυνος του καταστήματος ειδοποιείται με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση τους.

{gallery}6475{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...