Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
22 Απριλίου 2019 19:29

LEXIS & VIVOTEK

Γιορτή για τα 15χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας

Γράφει: Παναγιώτης Αποστολόπουλος
44cd48a980779449180d283254bb7796 XL cbf359cf

Με αφορμή τα 15 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με τη VIVOTEK, αλλά και την υλοποίηση σπουδαίων έργων, η LEXIS Πληροφορική πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία εκδήλωση στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στην περιοχή του Γέρακα, την Τετάρτη 20 Μαρτίου.

Με αφορμή τα 15 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με τη VIVOTEK, αλλά και την υλοποίηση σπουδαίων έργων, η LEXIS Πληροφορική πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία εκδήλωση στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στην περιοχή του Γέρακα, την Τετάρτη 20 Μαρτίου.

Η LEXIS, μία από τις πιο πεπειραμένες και εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο της μελέτης σύγχρονων τεχνολογιών εφαρμογής security και ολοκλήρωσης ενσύρματων και ασύρματων τηλεπικοινωνιακών δικτύων και συστημάτων UPS, φιλοξένησε τους εκπροσώπους της VIVOTEK, οι οποίοι παρουσίασαν στο ευρύ κοινό το νέο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας, τις νέες λύσεις για τη διαχείριση περιεχομένου βίντεο, αλλά και τις νέες πρακτικές της για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Καλωσορίζοντας θερμά τους συνεργάτες της εταιρίας, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης, η κα. Λεκανίδη Άννα, E-commerce & Marketing Specialist της LEXIS, αναφέρθηκε στο περιεχόμενο των ομιλιών που θα ακολουθήσουν, μίλησε για τα 15 χρόνια επιτυχημένων συνεργασιών με τη VIVOTEK και σύστησε στο κοινό τους εκπροσώπους της VIVOTEK. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Φιλόπουλος Παύλος, Sales Engineer της εταιρίας, ο οποίος έκανε μία σύντομη αναδρομή στα «33» χρόνια λειτουργίας της εταιρίας, μίλησε για τις συνεργασίες της LEXIS με καταξιωμένους ξένους κατασκευαστικούς οίκους και ανέφερε τα πιο σπουδαία έργα που έχει αναλάβει η εταιρία.

Η LEXIS είναι από τις πρώτες εταιρείες που ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων επικοινωνιών δεδομένων. Με το πέρασμα των χρόνων και ακολουθώντας τις συνεχώς εξελισσόμενες τεχνολογικές τάσεις, εμπλούτισε την γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών της, εισάγοντας και υποστηρίζοντας αξιόπιστες λύσεις στους εξής τομείς:

  • Ασύρματη Δικτύωση 
  • Συστήματα Δικτυακής Ασφάλειας
  • Συστήματα Απομακρυσμένης Παρακολούθησης & Video Analytics
  • Λύσεις VoIP
  • Συστήματα UPS
  • Συστήματα Video Conference
  • Industrial Networking / Media Converters & Switches

Σταθερά προσηλωμένη στις εξελίξεις των νέων τεχνολογιών αιχμής, η LEXIS προσφέρει σήμερα στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις (μελέτη, υλοποίηση, υποστήριξη τηλεπικοινωνιακών δικτύων και συστημάτων αδιάλειπτης τάσης), καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την πλήρη κάλυψη των επικοινωνιακών αναγκών της σύγχρονης επιχείρησης. Σήμερα, η LEXIS έχει καταφέρει να χτίσει ένα πολύ ισχυρό δίκτυο συνεργασιών με γνωστές εταιρίες του χώρου των συστημάτων ασφαλείας και πληροφορικής όπως τη VIVOTEK, την DRAYTEK, την EATON, τη HILLSTONE NETWORKS, τη FORTINET, τη RUCKUS, την KEDACOM, την ATCOM και τη NEW ROCK, την PATTON, την TAINET καθώς και με το δικό της brand LEXPOWER.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του, ο κ. Φιλόπουλος Παύλος έκανε και μία αναφορά σχετικά με τα έργα που έχει υλοποιήσει η εταιρία όλα αυτά τα χρόνια. Μερικά από τα πιο επιτυχημένα project της εταιρίας αφορούν εγκαταστάσεις βιομηχανικού τύπου, εταιρίες τηλεπικοινωνιών, μεγάλες αλυσίδες super market, κέντρα υγείας, ξενοδοχειακές μονάδες, εταιρίες παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς κ.ά. Κλείνοντας την ομιλία του, ο εισηγητής έδωσε τα ηνία στους εκπροσώπους της VIVOTEK, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν το κοινό και μίλησαν για τις νέες λύσεις που φέρνει ο IP πάροχος λύσεων ασφαλείας το 2019.

Με άριστη τεχνική κατάρτιση και εμπειρία σε προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις ασφαλείας, η κα. Eva Shih (Regional Sales Manager) και ο κ. Tony Lu (Presales Engineer) από την VIVOTEK μίλησαν για την πολύχρονη συνεργασία τους με την LEXIS και ενημέρωσαν τους επισκέπτες σχετικά με τις νέες λύσεις που φέρνει η εταιρία το 2019. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Tony Lu αναφέρθηκε στις νέες πρακτικές της εταιρίας για την αντιμετώπιση των κυβερνοεπιθέσεων σε κάμερες ασφαλείας, παρουσιάζοντας μία πρωτοποριακή γκάμα θερμικών καμερών με έμφαση στα smart VCA (Video Content Analytics ) που προσφέρει η VIVOTEK.

Η VIVOTEK ενισχύει τις προσπάθειές της στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας και πιο αξιόπιστα προϊόντα. Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο κ. Tony Lu, η εταιρία προσφέρει προστασία ενάντια σε επιθέσεις τύπου Brute Force και έτσι όταν το σύστημα ανιχνεύσει ένα ορισμένο αριθμό αποτυχημένων προσπαθειών σύνδεσης, θα ενεργοποιήσει αυτόματα έναν αμυντικό μηχανισμό για να αποκλείσει τη διεύθυνση IP και να αποτρέψει περαιτέρω επιθέσεις. Επιπρόσθετα, αν εντοπιστεί λογισμικό τύπου malware, τότε το όλο σύστημα θέτει το κακόβουλο λογισμικό σε «καραντίνα». Επιπλέον, ο κ. Tony Lu ανέφερε πως για να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων, η VIVOTEK συνεργάζεται με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία Trend Micro.

Στη συνέχεια, ο εισηγητής έκανε λόγο για τις θερμικές κάμερες της εταιρίας παρουσιάζοντας μία σειρά από ενδιαφέροντα βίντεο και μίλησε για δύο νέα μοντέλα καμερών, την TB9330-E και TB9331-E. Οι εν λόγω κάμερες έρχονται με αισθητήρα Uncooled VOx infrared detector, ανάλυση 384×256 (Image scale 960×640), μέτρο ευαισθησίας της κάμερας < 50mk και πρότυπο συμπίεσης Η.265, για να μειώσουν τις απαιτήσεις του bandwidth, καθώς και αυτές του αποθηκευτικού χώρου. Επίσης, οι κάμερες υποστηρίζουν το πρότυπο ONVIF, για να είναι διαλειτουργικές και με προϊόντα άλλων κατασκευαστών, υποστηρίζουν Video Analytics και πιστοποιούνται με βαθμό στεγανότητας IP66/67 και αντιβανδαλιστικό βαθμό IK10, για να αντέχουν το νερό, τη σκόνη, την υγρασία και τα χτυπήματα αντίστοιχα.

Ο κ. Tony Lu, έκλεισε την ομιλία του κάνοντας μία αναφορά στα Video Content Analytics της εταιρίας, αλλά και στο νέο λογισμικό διαχείρισης βίντεο της εταιρίας, «VAST 2». «See more in smarter ways», ήταν το σύνθημα της εταιρίας όσον αφορά τις αναλύσεις περιεχομένου και όχι άδικα, αφού η VIVOTEK διαθέτει μία πλούσια σειρά χαρακτηριστικών για να παραμείνει μπροστά στον ανταγωνισμό όπως, η ανίχνευση κίνησης και πλήθους, το γνωστό πλέον line crossing και intrusion detection, το loitering, η καταμέτρηση ατόμων, η αναγνώριση προσώπου, η ανίχνευση εγκαταλειμμένων αντικείμενων ή αντικειμένων που λείπουν κ.λπ.

Το VAST 2 της VIVOTEK είναι ένα εύκολο στη χρήση λογισμικό διαχείρισης IP καμερών και καταγραφικών, το οποίο ανταποκρίνεται ακόμη και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Το VMS έρχεται με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και δυνατότητες, όπως πολλαπλές οθόνες, προσαρμοσμένη διάταξη, πανοραμική μορφή, γρήγορη εξαγωγή βίντεο, έξυπνη αναζήτηση, διαδραστικούς χάρτες 2.5D, συντεταγμένες GPS, λύσεις συναλλαγών (POS) και πολλά άλλα χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως ένα από τα πιο σύγχρονα VMS του χώρου.

Η εκδήλωση «15 years Partnership Celebration» που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της LEXIS, αποτέλεσε αναμφίβολα ιδανική ευκαιρία να συναντηθούν παλιοί, αλλά νέοι συνεργάτες της εταιρίας που ήθελαν να δουν από κοντά τις νέες λύσεις που φέρνει η VIVOTEK στο χώρο της ασφάλειας και δόθηκαν  αναμνηστικά δώρα στους καλεσμένους. Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης ακολούθησε γεύμα και coctail party, καθώς και η απονομή τιμητικής πλακέτας για τα 15 χρόνια συνεργασίας της LEXIS με τη VIVOTEK!

{gallery}7008{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...