19/06/2019

Coordinators S.A

Η Παρουσίαση, το ιστορικό και οι δραστηριότητες του Ομίλου

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Ο όμιλος εταιρειών COORDINATORS έχει σαν βάση εργασιών του το consulting με έμφαση στην εκπαίδευση. Λειτουργεί είτε ως συντονιστής είτε ως μεσάζοντας με σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση των συμφερόντων των πελατών του. Αποτελείται από εξειδικευμένες εταιρείες που καλύπτουν νευραλγικούς τομείς της οικονομίας. O συνδυασμός των προϊόντων των εταιρειών αυτών συνθέτει ένα πακέτο υπηρεσιών που αποτελούν ολοκληρωμένες...

Ο όμιλος εταιρειών COORDINATORS έχει σαν βάση εργασιών του το consulting με έμφαση στην εκπαίδευση. Λειτουργεί είτε ως συντονιστής είτε ως μεσάζοντας με σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση των συμφερόντων των πελατών του. Αποτελείται από εξειδικευμένες εταιρείες που καλύπτουν νευραλγικούς τομείς της οικονομίας. O συνδυασμός των προϊόντων των εταιρειών αυτών συνθέτει ένα πακέτο υπηρεσιών που αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Πάνω από 25 έτη λειτουργεί η πρώτη αμιγώς Ελληνική εταιρεία Consulting, η Coordinators S.A.. Με στόχο της την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων στις ολοένα πιο αυξημένες ανάγκες των επιχειρήσεων, η Coordinators θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία υπεραγορά υπηρεσιών και προϊόντων.

Οι εταιρείες που ‘δημιουργήθηκαν, και θα συνεχίσουν να δημιουργούνται, για την υποστήριξη αυτής της ιδέας, απαρτίζουν τον όμιλο Coordinators σύμφωνα με τις αρχές της ποιότητας, της εμπιστοσύνης, του σεβασμού και της κοινωνικής ευαισθησίας. Οι άνθρωποι της Coordinators, προσπαθούν επίμονα να εξελίξουν αυτή την ιδέα σε φιλοσοφία ζωής, διότι μόνο έτσι το αποτέλεσμα είναι η επιτυχία.

Εγκαταστάτες συναγερμών

Ο όμιλος εταιρειών COORDINATORS έχει την τιμή να διοργανώνει ταχύρυθμα και βραχυπρόθεσμα σεμινάρια με πιστοποίηση σε κλάδους Οικονομίας, Business Administration, Ασφαλίσεων, Πωλήσεων και άλλους συναφείς τομείς. Ο Εκπαιδευτικός Φορέας Coordinators ΑΕΕΚ, πραγματοποιεί βραχυπρόθεσμα και ετήσια σεμινάρια για εγκαταστάτες συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας, οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν άδειας εργασίας Κατηγορίας Β΄ Προσωπικού Ι.Ε.Π.Υ.Α.

Τα πιστοποιημένα σεμινάρια αφορούν τους ήδη εργαζόμενους που επιθυμούν να ανανεώσουν την άδεια εργασίας τους, αλλά και όσους επιθυμούν να αποκτήσουν έναν αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών, ώστε να λάβουν άδεια εργασίας ως εγκαταστάτες συναγερμών και συστημάτων ασφάλειας. Η απόκτηση αναγνωρισμένου Τίτλου σπουδών επαγγελματικής κατάρτισης, απαιτείται για την έκδοση ή ανανέωση άδειας εργασίας Κατηγορίας Β΄, προσωπικού ασφαλείας ΙΕΠΥΑ (Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας).

Οι συμμετέχοντες παρακολουθώντας, είτε με φυσική παρουσία είτε μέσω e-learning, επιτυχώς το πρόγραμμα του εγκεκριμένου Φορέα, χωρίς άλλη διαδικασία, κατέχουν νόμιμα αναγνωρισμένο τίτλο επαγγελματικής κατάρτισης (βάσει του Ν.2518/1997 και της αντικατάστασης αυτού με τις διατάξεις του Ν.3707/2008). Με την απόκτηση του αναγνωρισμένου τίτλου, έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν τον τίτλο σπουδών, μαζί με τα σχετικά απαιτούμενα δικαιολογητικά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, για την έκδοση της άδειας εργασίας κατηγορίας Β΄ ως προσωπικό ασφαλείας ΙΕΠΥΑ.

Στην κατηγορία Β’ εντάσσονται όσοι ασκούν τις εξής δραστηριότητες:

 • Εγκατάσταση, συντήρηση και παρακολούθηση λειτουργίας μηχανημάτων και συστημάτων ασφαλείας και συναγερμού, πλην αυτών που τοποθετούνται σε αυτοκίνητο.
 • Εκμετάλλευση κέντρων λήψης, ελέγχου και διαβίβασης σημάτων συναγερμού.
 • Εκπόνηση μελετών και σχεδιασμό συστημάτων ασφαλείας.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δίνονται σχετικές Βεβαιώσεις παρακολούθησης, χρήσιμες για το Βιογραφικό αλλά και για προγράμματα επιδοτήσεων όπως ΕΣΠΑ. Η εκπαίδευση γίνεται με εισηγητές καταξιωμένους ακαδημαϊκούς και πανεπιστημιακούς καθηγητές, αλλά και έμπειρα στελέχη της αγοράς. Πέρα από τους καθιερωμένους κύκλους σεμιναρίων διοργανώνονται και επιπλέον σεμινάρια με διάφορα θέματα που ανακοινώνονται στο site της εταιρείας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ενός νέου σεμιναρίου όταν υπάρχει σχετική ζήτηση ή ομάδα ενδιαφέροντος.

Εκπαιδευτικά προγράμματα υπηρεσιών ασφαλείας  τύπου Α και τύπου Β   

Ο Όμιλος Coordinators πραγματοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα υπηρεσιών ασφαλείας (Security) με σκοπό την προετοιμασία για τις εξετάσεις και την απόκτηση της άδειας προσωπικού ασφαλείας τύπου Α – Security αλλά και Πιστοποιητικό τύπου Β για Εγκαταστάτες Συναγερμών και Συστημάτων Ασφαλείας .

 Το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα δίνει στους ενδιαφερόμενους την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν και μέσω internet (με το πρόγραμμα Coordinators live e-learning). Η εκπαίδευση γίνεται από Εγκεκριμένους Εκπαιδευτές των Μητρώων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. & Του ΚΕΜΕΑ (Κέντρο Μελετών Ασφάλειας).

Τα μαθήματα θα περιλαμβάνουν τις παρακάτω ενότητες:

 • Εισαγωγή στην ασφάλεια
 • Πυρασφάλεια, πυροπροστασία, αντιμετώπιση τεχνολογικών ατυχημάτων
 • Παροχή Ά βοηθειών
 • Ιδιωτική ασφάλεια: Εργασιακό Στρες, ισχύον πλαίσιο & νομοθεσία, προβλήματα κλάδου & αντιμετώπιση αυτών
 • Ποινικός κώδικας
 • Ειδικοί ποινικοί νόμοι
 • Ποινική δικονομία
 • Το προφίλ του προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας
 • Εξοπλισμός, μέσα & τρόποι προστασίας προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας
 • Προστασία χρηματαποστολών
 • Ανταπόκριση σε Περιστατικά: security risk management, ομηρίες, απαγωγές, βομβιστικές επιθέσεις, όπλα μαζικής καταστροφής, ατυχήματα, λάθη & παραλείψεις, έγκλημα
 • Ασφάλεια Εγκαταστάσεων: κτιρίων, λιμένων, αερολιμένων, φυσικών εγκαταστάσεων, τεχνολογίας, αθλητικών εγκαταστάσεων
 • Βασικά Καθήκοντα ΙΕΠΥΑ: εκτέλεση περιπολιών
 • Προστασία προσώπων
INFO
 • Coordinators Group Of Companies
 • Εθνάρχου Μακαρίου 29, 12131 Περιστέρι
 • τηλ: 210-5734000 / 210-5715800 | fax: 210-5765891
 • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κατηγορία Τεύχος 92, Αφιέρωμα

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.