19/06/2019

Τεχνικό σεμινάριο από την ΗΛΚΑ Α.Ε.

Νέα προϊόντα και λύσεις από τη Hikvision

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Η ΗΛΚΑ στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης των συνεργατών της σε τεχνικά θέματα αλλά και της ενημέρωσης τους για νέα προϊόντα και για τις εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τεχνικό σεμινάριο για τα νέα προϊόντα της Hikvision «Axiom Alarm System & Modular IP Video Intercom».

Η ΗΛΚΑ στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης των συνεργατών της σε τεχνικά θέματα αλλά και της ενημέρωσης τους για νέα προϊόντα και για τις εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τεχνικό σεμινάριο για τα νέα προϊόντα της Hikvision «Axiom Alarm System & Modular IP Video Intercom».

Πιστή στο ραντεβού της με την επαγγελματική ενημέρωση του κοινού των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, η ΗΛΚΑ Α.Ε. πραγματοποίησε τεχνικό σεμινάριο για τη νέα IP θυροτηλεόραση 2ης γενιάς και το νέο ασύρματο σύστημα συναγερμού της Hikvision στα κεντρικά της  γραφεία στην Αγία Παρασκευή. Το Security Report έδωσε το παρόν στην τεχνική ημερίδα και σας μεταφέρει όλα τα νέα σχετικά με τα προϊόντα και τις λύσεις που φέρνει ο τεχνολογικός κολοσσός «Hikvision». Το τεχνικό σεμινάριο αποτέλεσε ιδανική ευκαιρία για τους εγκαταστάτες που ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά τα νέα προϊόντα της εταιρίας και πραγματοποιήθηκε από τον κ. Νίκο Γεωργούση Ηλεκτρονικό Μηχανικό και Technical Support Specialist της ΗΛΚΑ Α.Ε.

Ο κος Τουφεξής Κώστας, Διευθυντής συστημάτων ασφαλείας της ΗΛΚΑ ΑΕ και ο κ. Ιωάννης Βλάχος Διευθυντής του τμήματος Πωλήσεων της εταιρίας καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν το κοινό για την παρουσία του στην ημερίδα και έδωσαν το έναυσμα για το τεχνικό σεμινάριο. Ο κ. Γεωργούσης ο οποίος ανάλαβε τα ηνία για την παρουσίαση του σεμιναρίου ξεκίνησε με τη νέα IP θυροτηλεόραση 2ης γενιάς της Hikvision. Ας δούμε τι νέο φέρνει η νέα θυροτηλεόραση της εταιρίας.

Modular IP Video Intercom

Η Hikvision, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές πρωτοποριακών προϊόντων και λύσεων βιντεοεπιτήρησης, λανσάρει το σύστημα ενδοεπικοινωνίας 2ης γενιάς, για να προσφέρει στους τελικούς χρήστες ένα ασφαλές περιβάλλον διαβίωσης μέσω υψηλής ποιότητας εικόνας. Η νέα Modular IP Video Intercom προσφέρει ποικιλομορφία λύσεων, υψηλό design, μοναδικά χαρακτηριστικά, καθώς και ευκολία εγκατάστασης και χρήσης. Είναι ιδανική λύση για μονοκατοικίες, βίλλες, πολυκατοικίες, γραφεία, επιχειρήσεις, κ.λπ. Το προηγμένο IP σύστημα ενδοεπικοινωνίας της Hikvision, εξασφαλίζει κρυστάλλινο και καθαρό ήχο και ενσωματώνει όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά όπως, κάμερα Fisheye (180°) στα 2MP με νυχτερινή λειτουργία και αυτόματη προσαρμογή του IR. Ακόμα, υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα, διαθέτει λειτουργία ενδοεπικοινωνίας, ενσωματωμένο οδηγό για την ενεργοποίηση του συστήματος και έρχεται με προστασία IP65 για να αντέχει το νερό, τη σκόνη και την υγρασία. Στην νέα modular προϊοντική σειρά θα συναντήσουμε διάφορα μόνιτορ, πληκτρολόγια, nametag modules και πληθώρα χωνευτών βάσεων ανάλογα με την εγκατάσταση. Ειδικότερα, το βραβευμένο IP μόνιτορ αφής DS-KH8350-WTE1 έρχεται με μοντέρνο και λεπτό σχεδιασμό (8.6 mm) με γυαλί και αλουμίνιο αεροπορικού τύπου, σε χρώμα space grey. Διαθέτει ανάλυση 1024x600, νέο φιλικό user interface V2.0 plug & play με εικονίδια και ελληνικό μενού, ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο, 8 προγραμματιζόμενες εισόδους και 2 εξόδους alarm, υποδοχή κάρτας MicroSD ως 32 GB, βάση στήριξης για τοίχο και μπορεί να τροφοδοτηθεί μέσω PoE ή 12VDC. Το Μaster IP module DS-KD8003-IME1 που θα συναντήσουμε στη γκάμα προϊόντων, έρχεται με έγχρωμη κάμερα High Definition 1080p, υψηλής ευαισθησίας και ποιότητας εικόνας, φακό fish eye υπερ-ευρείας γωνίας θέασης 180°, υπέρυθρο φωτισμό (IR), συμπίεση Η.264, BLC, DNR, WDR, μικρόφωνο και μεγάφωνο 85 dB με noise suppression / echo cancellation, ελληνικό μενού & φωνητικά μηνύματα, ενώ διαθέτει και 1 μπουτόν κλήσης με αυτόματα ενεργοποιούμενο οπίσθιο φωτισμό, που υποστηρίζει καρτελάκι διαστάσεων 58 x 11.7 mm για το ονοματεπώνυμο του ενοίκου. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ο κ. Γεωργούσης έδειξε στο κοινό πολλαπλά σενάρια εφαρμογής της νέας θυροτηλεόρασης, καθώς και παραδείγματα με πολλαπλά μόνιτορ σε μονοκατοικίες και έδωσε βαρύτητα στον προγραμματισμό του συστήματος δείχνοντας βήμα-βήμα τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνει ο εγκαταστάτης μέσω του λογισμικού IVMS. Σειρά, είχε η νέα πρωτοποριακή οικογένεια ασύρματων συστημάτων συναγερμού και οικιακού αυτοματισμού της Hikvision «AX-Series».

AX HUB- Επιβεβαίωση συναγερμού με βίντεο

Οι πίνακες συναγερμού AX Hub προσφέρουν μια σειρά από μοναδικές δυνατότητες και λειτουργίες. Συγκεκριμένα, διαθέτουν δοκιμασμένη από την Pyronix αμφίδρομη ασύρματη επικοινωνία 868 ΜΗz με εμβέλεια ως 800 m (σε ανοικτό χώρο) και πλήρη συμβατότητα με όλα τα ασύρματα περιφερειακά της Pyronix. Υποστηρίζουν τεχνολογία IVaaS (Intruder Verification as a Service), που φέρνει τη σύγκλιση των συστημάτων συναγερμού με τα συστήματα CCTV, επιτρέποντας την αξιόπιστη και ενιαία διαχείρισή τους, μέσα από την ίδια εφαρμογή (HIK-Connect) και το ίδιο λογισμικό (iVMS-4200). Διαθέτουν ενσωματωμένη κυλιόμενη προσωρινή μνήμη (buffer) για εγγραφή βίντεο από 2 IP κάμερες και εύκολη ανάκληση του, για οπτική επιβεβαίωση συναγερμού, καθώς και πολλαπλούς κρυπτογραφημένους δίαυλους επικοινωνίας, όπως Ethernet, Wi-Fi και ανάλογα με το μοντέλο, 2G (GPRS) ή και 4G, για σύνδεση μέσω cloud με φορητές συσκευές, λογισμικό iVMS-4200 σε H/Y, κεντρικούς σταθμούς μέσω στάνταρ IP πρωτοκόλλου SIA-DC09 Contact ID και δυνατότητα τηλεφωνικών φωνητικών κλήσεων προς 6 αποδέκτες. Επιπρόσθετα, ενσωματώνουν proximity reader σε επιλεγμένα μοντέλα, για χειρισμό του πίνακα με RFID proximity tags χωρίς κωδικό, παρέχουν φωνητικές οδηγίες κατά τον προγραμματισμό του πίνακα και το χειρισμό του (προς το παρόν στα Αγγλικά) και προσφέρουν γρήγορη εγκατάσταση και εύκολη παραμετροποίηση μέσω του ενσωματωμένου web server του λογισμικού iVMS-4200 ή της εφαρμογής HIK-Connect. Η προσθήκη των ασύρματων αισθητηρίων και συσκευών γίνεται πανεύκολα με την πίεση του μπουτόν αυτόματης εκμάθησης που βρίσκεται σε κάθε περιφερειακή συσκευή, ενώ η καταχώρηση του πίνακα στο Hik-Connect πραγματοποιείται μέσω QR code. Με την εφαρμογή HIK-Connect στο κινητό του, ο τελικός χρήστης, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεται στο σπίτι, στο γραφείο ή σε ταξίδι, έχει τον πληρέστερο και ευκολότερο τρόπο να ελέγξει το σύστημά του,  να ελέγχει την κατάσταση των ασύρματων συσκευών, να αλλάζει ρυθμίσεις, να παρακάμπτει ζώνες, κ.λπ. Κλείνοντας, ο κ. Γεωργούσης στάθηκε στον προγραμματισμό του πίνακα, δείχνοντας σους επισκέπτες τον προγραμματισμό των ζωνών, την προσθήκη περιφερειακών και καμερών στο πάνελ συναγερμού, αλλά και άλλου τύπου ρυθμίσεις που αφορούσαν την κάρτα SIM, την επικοινωνία με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, τα συμβάντα κ.ά.

Τα τεχνικά-ενημερωτικά σεμινάρια της HΛΚΑ Α.Ε. αποτελούν ιδανική ευκαιρία για τον σύγχρονο εγκαταστάτη που θέλει να ενισχύσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις του αναφορικά με τον προγραμματισμό της θυροτηλεόρασης και του ασύρματου συστήματος συναγερμού. Κατά τη διάρκεια προσφέρθηκε γεύμα και καφές και όσοι συμμετείχαν στο σεμινάριο έλαβαν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για τα νέα προϊόντα που φέρνει η Hikvision το 2019, επικοινωνήστε με την ΗΛΚΑ στο τηλέφωνο που θα βρείτε κάτω στην περιγραφή.

INFO
  • ΗΛΚΑ Α.Ε.
  • Τεμπών 14, 153 42 Αγ. Παρασκευή
  • τηλ: 210-6071510 | fax: 210-6071599
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.ilka.gr

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.