19/06/2019

Πιστοποιημένα σεμινάρια συναγερμών DSC από τη Novatron Security Distribution

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Με πολυάριθμα τμήματα και περισσότερες από 100 ώρες δωρεάν εκπαιδεύσεων σε προϊόντα και λύσεις Dahua, AJAX, Hikvision κ.λπ., η Novatron Security Distribution κάνει ένα βήμα παραπάνω και φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους συναγερμούς της DSC με πιστοποίηση από τον ίδιο τον κατασκευαστή! Το Security Report βρέθηκε στο Νέο Ηράκλειο και στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας...

Με πολυάριθμα τμήματα και περισσότερες από 100 ώρες δωρεάν εκπαιδεύσεων σε προϊόντα και λύσεις Dahua, AJAX, Hikvision κ.λπ., η Novatron Security Distribution κάνει ένα βήμα παραπάνω και φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους συναγερμούς της DSC με πιστοποίηση από τον ίδιο τον κατασκευαστή! Το Security Report βρέθηκε στο Νέο Ηράκλειο και στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, για να παρακολουθήσει τον πρώτο πιστοποιημένο κύκλο σεμιναρίων και μίλησε με κορυφαία στελέχη για το μέλλον της ασφάλειας στην Ελλάδα.

Η Novatron Security Distribution αφουγκράζεται τις ανάγκες του σύγχρονου εγκαταστάτη και πραγματοποιεί την πρώτη πιστοποιημένη εκπαίδευση από την ίδια την DSC, στα κεντρικά της γραφεία στο Ν. Ηράκλειο Αττικής. Προσκεκλημένος από την Novatron Security Distribution, ειδικά για τις ανάγκες του σεμιναρίου, ήταν ο κύριος Mike Hayes, Technical Trainer της DSC.

Η προσέλευση των στενών συνεργατών της Novatron Security Distribution που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σεμινάριο ήταν μεγάλη και το τεχνικό επίπεδο πολύ υψηλό. Ο κύριος Mike Hayes, με άριστη τεχνική κατάρτιση και περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας σε προϊόντα της DSC, ανάλαβε τα ηνία του Power Series Neo-Advanced Training και παρουσίασε στους επισκέπτες τα τεχνικά πλεονεκτήματα του πρωτοποριακού ασύρματου συναγερμού, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα στους εγκαταστάτες τον προγραμματισμό του συναγερμού.

PowerSeries Neo - Advanced Training

Το τεχνικό σεμινάριο ξεκίνησε με το Mike Hayes να κάνει μία αναφορά στη πορεία της DSC στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας. Στη συνέχεια ο εισηγητής μίλησε για την προϊοντική γκάμα της εταιρίας, την πρωτοποριακή τεχνολογία PowerG και προχώρησε στον βήμα-βήμα προγραμματισμό του πάνελ του συναγερμού.

Η DSC με έδρα και παραγωγή των προϊόντων της στον Καναδά, έχει παρουσία στον κλάδο της ηλεκτρονικής ασφάλειας εδώ και 38 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει πρωτοποριακές συσκευές που άνοιξαν νέους ορίζοντες σε οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές. Σήμερα ως κορυφαίο μέλος πλέον του ομίλου Tyco διαθέτει στην παγκόσμια αγορά τη νέα σειρά NEO, που συνδυάζει την ενσύρματη παραδοσιακή τεχνολογία συναγερμών με την ευκολία της σύγχρονης ασύρματης επικοινωνίας. Το σύστημα μπορεί να συνεργαστεί με πληθώρα περιφερειακών ενσύρματων ή ασύρματων μονάδων και να εφαρμοστεί σε μικρές, αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις. Ειδικότερα στη σειρά θα συναντήσουμε τα πάνελ συναγερμού HS2016 (16 ζώνες/2 υποσυστήματα), HS2032 (32 ζώνες/4 υποσυστήματα), HS2064 (64 ζώνες/8 υποσυστήματα) και HS2128 (128 ζώνες/8 υποσυστήματα). Φυσικά στη προϊοντική σειρά της DSC θα συναντήσουμε και τεράστια γκάμα περιφερειακών, όπως πληκτρολόγια, ραντάρ, μαγνητικές επαφές, σειρήνες, αισθητήρες κίνησης με ενσωματωμένη κάμερα, ασύρματους δέκτες, αλλά και εφαρμογή για το κινητό.

 PowerG Technology

Σήμερα, η ασύρματη επικοινωνία είναι μέρος της καθημερινής μας ζωής. Οι χρήστες αρχίζουν να αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην ασύρματη τεχνολογία και βασίζουν την καθημερινότητά τους σε πολλές ασύρματες συσκευές. Η τάση αυτή, δεν διαφέρει και στα συστήματα συναγερμού, τα οποία εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς. Η μετάβαση από τα ενσύρματα στα ασύρματα συστήματα συναγερμού είναι ταχύτατη και τώρα η ασύρματη τεχνολογία γίνεται όλο και περισσότερο αποδεκτή και στις εφαρμογές ασφαλείας σε οικιακούς, αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Η βραβευμένη τεχνολογία PowerG είναι μια από τις κορυφαίες τεχνολογίες. Η σειρά PowerSeries Neo, βασίζεται στη βραβευμένη τεχνολογία ασύρματης μετάδοσης PowerG που αναπτύχθηκε από την Visonic που ανήκει στην Tyco και παρέχει αξιόπιστη ασφάλεια. Η εν λόγω τεχνολογία επιτρέπει την πλήρη (ασύρματη) αμφίδρομη επικοινωνία, απόλυτη προστασία από παρεμβολές και αστοχίες παράδοσης του σήματος στο δέκτη, κρυπτογράφηση 128bit AES, μεγάλη διάρκεια ζωής των μπαταριών (3-5 χρόνια) και τεράστια εμβέλεια, καθώς η ασύρματη επικοινωνία μπορεί να φτάσει τα 2.000 μέτρα σε ανοικτό πεδίο. Ο συνδυασμός όλων αυτών των τεχνολογιών, δημιουργεί ένα νέο προηγμένο σύστημα συναγερμού που προσφέρει πλεονεκτήματα στους επαγγελματίες εγκαταστάτες συναγερμών, στα Κέντρα λήψης Σημάτων, αλλά και τους τελικούς χρήστες. Στην πραγματικότητα, η τεχνολογία PowerG παρέχει την άνεση ενός ασύρματου δικτύου με μεγαλύτερη αξιοπιστία από ποτέ εκείνη ενός ενσύρματου.

Εντυπώσεις

Το PowerSeries Neo-Advanced Training, αποτελεί αναμφίβολα τον πληρέστερο οδηγό εκμάθησης για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τους πίνακες συναγερμού της εταιρίας, αλλά και για τους εγκαταστάτες που είναι εξοικειωμένοι με τα προϊόντα της DSC. Η Novatron Security Distribution επενδύει στην εκπαίδευση του σύγχρονου εγκαταστάτη και έχει ανακοινώσει ήδη ένα νέο κύκλο πιστοποιημένων σεμιναρίων. Το πιστοποιημένο τεχνικό σεμινάριο, έκλεισε με ένα βήμα προς βήμα προγραμματισμό του του πίνακα από τους εγκαταστάτες, καθοδηγούμενο από τον Mike Hayes. Κατά τη διάρκεια προσφέρθηκε γεύμα και καφές, ενώ με το πέρας της εκπαίδευσης, δόθηκαν και τα αντίστοιχα πιστοποιητικά παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το νέο κύκλο πιστοποιημένων σεμιναρίων από τη Novatron Security Distribution.

INFO
  • Novatron Security Distribution ΑΕ
  • Θερμοπυλών 6, 141 22 Ν. Ηράκλειο
  • τηλ: 210-6179919
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.novatronsec.com

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.