Skip to main content
DIABASTE DWREAN SEC 148
tech 2024 03 15 at 08 25 11 TM 470
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 186
securityreport e mag odhgos 2021
19 Ιουνίου 2019 14:00

1st Macedonian Starlight Show

H Ομάδα της KEEPER Group μαζί με την Dahua Greece στη Θεσσαλονίκη!

Γράφει: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
35cdf197a87bba46ee907c122306b3e4 XL 2666c065

Μια ακόμη γιορτή της τεχνολογίας από την ομάδα της KEEPER Group  μαζί με την ομάδα της Dahua Greece ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το «1ο Μακεδονικό StarLight Show» που φιλοξένησε η KEEPER ήταν το 3ο κατά σειρά που πραγματοποιήθηκε στην χώρα μας και το πιο επιτυχημένο!

Μια ακόμη γιορτή της τεχνολογίας από την ομάδα της KEEPER Group  μαζί με την ομάδα της Dahua Greece ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το «1ο Μακεδονικό StarLight Show» που φιλοξένησε η KEEPER ήταν το 3ο κατά σειρά που πραγματοποιήθηκε στην χώρα μας και το πιο επιτυχημένο!

Με περισσότερους από 130 επισκέπτες, αλλά και με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Μαΐου στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη, το 1o Macedonian Starlight Show. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε για 3η φορά στην χώρα μας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από την τεράστια προσέλευση επαγγελματιών του κλάδου. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και το περιοδικό Security Report, το οποίο είχε τη χαρά να συνομιλήσει με κορυφαία στελέχη της Dahua Technology και της KEEPER Group αναφορικά με το μέλλον και την εξέλιξη του CCTV στην Ελλάδα και τον κόσμο.

H Ομάδα της KEEPER Group μαζί με την ομάδα της Dahua Greece ετοίμασαν μια σειρά από τεχνολογικά προϊόντα για live επίδειξη και παρουσίαση των δυνατοτήτων τους από τον γνώριμο πλέον στο ελληνικό  κοινό κ. Jacek Weglarz. Ο κ. Weglarz, παρουσίασε στο κοινό μία σειρά εργαλείων, με τα οποία ο σύγχρονος εγκαταστάτης θα εξασφαλίσει μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους και θα παρέχει ταυτόχρονα υπεραξία στον τελικό πελάτη. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν όλες σειρές προϊόντων της εταιρίας (Lite, Pro και Ultra), θερμικές κάμερες, PTZ κάμερες, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα νέα NVR της εταιρίας, τα οποία υιοθετούν λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, αναγνώρισης προσώπου και περιμετρικής προστασίας, παρέχοντας στους πελάτες υψηλή ασφάλεια και ταυτόχρονα εξοικονόμηση, όσον αφορά το συνολικό κόστος της εγκατάστασης.

Την εκδήλωσε άνοιξε με το χαιρετισμό του ο κ Αλέξανδρος Βουκάλης, Εμπορικός Διευθυντής της KEEPER Group ο οποίος αφού ευχαρίστησε το κοινό, ανέλυσε την θεματολογία του event, μίλησε με λίγα λόγια για το 1o Dahua Starlight Show στη Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα καλωσόρισε τον κ Jacek Weglarz, Υποδιευθυντή και Training Manager της Dahua στην Ευρώπη. Ας δούμε συνοπτικά όλα όσα ειπώθηκαν και συνέβησαν στο 1 Macedonian Starlight Show στη Βόρεια Ελλάδα.

 

Dahua Starlight Show

Ο κος Jacek Weglarz ξεκίνησε λοιπόν τη ομιλία του, μιλώντας για την συνολική υποστήριξη που παρέχει η εταιρία στους εγκαταστάτες-συνεργάτες της και στάθηκε στη μεγάλη γκάμα εργαλείων που διαθέτει η εταιρία για τον σύγχρονο εγκαταστάτη. Τα εν λόγω εργαλεία αποτελούν μία τεράστια ευκαιρία για μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους και είναι διαθέσιμα στο website της Dahua και στο Download Center. Στο κομμάτι που στάθηκε περισσότερο ο εισηγητής κατά την ομιλία του, ήταν οι σειρές προϊόντων της Dahua, Lite, Pro και Ultra. Ωστόσο, πριν την ανάλυση των προϊόντων, ο κος Jacek Weglarz έδωσε χρήσιμες πληροφορίες στο κοινό σχετικά με τα megapixel στις κάμερες, τονίζοντας παράλληλα την χρησιμότητα των Video Analytics στην σημερινή εποχή, ενώ έκανε λόγο για την σύγκριση προϊόντων, υπογραμμίζοντας πως τα πολλά MP δεν σημαίνουν απαραίτητα και περισσότερες πληροφορίες..

Ιδιαίτερη μνεία έγινε για το χαρτοφυλάκιο προϊόντων «PRO» και την πρωτοποριακή τεχνολογία της Dahua, «ePoE». Η σειρά PRO έρχεται με μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως τον αισθητήρα της SONY Starvis, αλγόριθμο συμπίεσης Η.265+, για μείωση του Bandwidth και αύξηση του αποθηκευτικού χώρου, περισσότερα Video Analytics (παραβίαση γραμμής, απώλεια αντικειμένων κ.ά.) και φυσικά την πρωτοποριακή τεχνολογία που ακούει στο όνομα ePoE. Αυτή η νέα τεχνολογία είναι ένας νέος τρόπος για την επίτευξη μετάδοσης μεγάλων αποστάσεων μεταξύ μίας IP κάμερας και ενός switch, βελτιώνοντας την αξιοπιστία και παράλληλα την εξοικονόμηση του κόστους και της καλωδίωσης, αφού δεν είναι απαραίτητη η χρήση αναμεταδότη.

Σειρά είχε η γκάμα προϊόντων ULTRA, αλλά και τα επερχόμενα NVR της Dahua technologies με πρωτοποριακές λειτουργίες αναγνώρισης προσώπου, POS search και ενσωματωμένο ePoE. Η νέα σειρά προϊόντων υιοθετεί λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, αναγνώρισης προσώπου και περιμετρικής προστασίας, παρέχοντας στους πελάτες υψηλή ασφάλεια και ταυτόχρονα εξοικονόμηση, όσον αφορά το συνολικό κόστος της εγκατάστασης. Με τις νέες πρωτοποριακές λειτουργίες, τα NVR μειώνουν σημαντικά τους ψευδείς συναγερμούς που προκαλούνται από τα ζώα, τα φύλλα, τα έντονα φώτα κ.λπ.

Από το show δεν θα μπορούσαν να λείπουν και λύσεις για την θερμική απεικόνιση. Ο επίλογος λοιπόν έγινε με τις εν λόγω κάμερες και την δυνατότητά τους να τοποθετηθούν σε πληθώρα εφαρμογών, όπως βιομηχανίες, οικίες κ.λπ. Μία από αυτές είναι η Bullet κάμερα της Dahua DH-TPC-BF2120. Ιδανική για εγκατάσταση σε εξωτερικό περιβάλλον, αλλά και εσωτερικούς χώρους όπως εμπορικά καταστήματα, η TPC-BF2120 παρέχει  στο χρήστη μία «all in one» λύση, καθώς διαθέτει δύο αισθητήρες.

Άψογο στην οργάνωση και στην τεχνική ενημέρωση, το 1ο Dahua Starlight Show που φιλοξένησε η KEEPER Group στη Θεσσαλονίκη άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε κάθε παρευρισκόμενο. Τα πολυάριθμα βίντεο, η παρουσίαση δεκάδων προϊόντων και η μεγάλη προσέλευση επαγγελματιών του κλάδου, επιβεβαιώνει ότι το Dahua Starlight Show αναδεικνύεται σε κομβικό σημείο αναφοράς για το μέλλον του CCTV.  Η εκδήλωση έκλεισε με ποτό, πλούσιο φαγητό και πολλά δώρα προς τους επισκέπτες. 

{gallery}7188{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report Μαρτίου

    Security Report Μαρτίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος του Security Report θα βρείτε ενδιαφέροντα ...
  • 9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

    9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

    Ο κλάδος της φιλοξενίας εξελίσσεται ραγδαία, ιδίως στη χώρα μας, όπου καθημερινά εκατοντάδες ξενοδοχεία προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες και στους τουρίστες που καταφθάνουν από το ε...
  • Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

    Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

    Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. – ΕΡΜΗΣ διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα και την αδιάλειπτη παροχή των 24/7 Υπηρεσιών Κέντρου Λήψης Ηλεκτρονικών Σημάτων, για την αντιμετώπιση απρόσμενων καταστάσεων...
  • 11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

    11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

    Μία ολοκληρωμένη σειρά 11 Wi-Fi καμερών της ANGA, καθεμία από τις οποίες διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμοσμένων για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, θα βρείτε ...
  • 3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

    3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

    H ΗΛΚΑ Α.Ε. διαθέτει την πληρέστερη γκάμα all in one CCTV testers τελευταίας γενεάς, με προϊόντα κορυφαίων προδιαγραφών, σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα CCTV testers είναι απαραίτητα εργαλεία για τον ε...
  • TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

    TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

    Η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων VIGI της TP-Link έχει σχεδιαστεί για εγκαταστάσεις μικρομεσαίας κλίμακας και περιλαμβάνει κάμερες υψηλής ανάλυσης με προηγμένα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν καθαρή...