22/07/2019

Ένας χρόνος Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε.

Ο Σύνδεσμος Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας Ελλάδος (Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε.) συμπληρώνει το πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Ένας χρόνος που επιτεύχθηκαν πολλά πράγματα, αλλά και ένας χρόνος που έφερε όλα τα μέλη πιο κοντά. Υπήρξαν δυσκολίες, υπήρξαν διαφωνίες, υπήρξαν ευχάριστες στιγμές αλλά παρά τις εναλλαγές...

Ο Σύνδεσμος Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας Ελλάδος (Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε.) συμπληρώνει το πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Ένας χρόνος που επιτεύχθηκαν πολλά πράγματα, αλλά και ένας χρόνος που έφερε όλα τα μέλη πιο κοντά. Υπήρξαν δυσκολίες, υπήρξαν διαφωνίες, υπήρξαν ευχάριστες στιγμές αλλά παρά τις εναλλαγές των συναισθημάτων και της πίεσης που πολλές φορές υπήρξε, δεν χάθηκε το αίσθημα της αλληλεγγύης και το όραμα που έχει ο σύνδεσμος, ώστε να συνεχίσει μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από την προστασία του νόμιμου επαγγελματία εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας.

Μέσα στη χρονιά ο Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε. κατάφερε να πολλαπλασιάσει τα μέλη του, να δημιουργήσει το σπίτι του συλλόγου, να προσεγγίσει προμηθευτές σαν μια οντότητα και να προβάλλει το σύλλογο σε όλη την Ελλάδα χάρις την δυνατότητα που του έδωσε η συμμετοχή στο συνέδριο της Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλες διοργανώσεις. Επίσης, πολλοί συνάδελφοι βρήκαν πολύτιμη βοήθεια σε διάφορα θέματα τεχνικά, αλλά και προβλήματα συνεργασιών. Όλα αυτά δίνουν την ώθηση στον σύνδεσμο να συνεχίσει με περισσότερη θέληση και νέες ιδέες.

Ας δούμε μερικούς από τους συνεργάτες του Συνδέσμου Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας Ελλάδος.

KRONOS SECURITY

1

Η εταιρεία Kronos Security με έδρα τη Ρόδο δραστηριοποιείται στον χώρο των (αντικλεπτικών) υπηρεσιών (προστασίας) και συστημάτων ασφαλείας ήδη από το 2002. Η πολυετής εμπειρία, η άριστη τεχνογνωσία, ο υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άκρως εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό εγγυώνται την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Με τη χρήση συστημάτων τεχνολογίας αιχμής και σε συνεργασία με τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, Sigma Security και Gi Security, η Kronos Security παρέχει πρωτοποριακές υπηρεσίες, που καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη, πληρώντας τα υψηλότερα διεθνή κριτήρια ασφαλείας. Παράλληλα, το άρτια εκπαιδευμένο και πάντα πρόθυμο προσωπικό της ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε έκτακτη κατάσταση, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, όλες τις ημέρες του χρόνου.

STAVRAKIS Electronics

2

Η εταιρία «STAVRAKIS Electronics Security and Application System» είναι επίσης μία εταιρία παροχής υπηρεσιών και συστημάτων ασφαλείας με υποκαταστήματα σε Αττική και Κυκλάδες. Η STAVRAKIS Electronics διαθέτει συναγερμούς οικίας και επαγγελματικών χώρων, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, πυρανίχνευση, access control, δορυφορικά συστήματα επαγγελματικών χώρων, θυροτηλεοράσεις και αυτοματισμούς.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.