28/08/2019

VISONIC PowerMaster & PowerSeries ΝΕΟ

Ασύρματη Τεχνολογία από το Μέλλον

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Η G.I. Security SA επεκτείνεται στο κομμάτι των συναγερμών με την έναρξη μίας ακόμα στρατηγικής εμπορικής συνεργασίας, αυτής με την εταιρία VISONIC (Johnson Controls), της οποίας, από τον Ιούλιου του 2019, είναι επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα. Η VISONIC δραστηριοποιείται στην παραγωγή επαγγελματικών συστημάτων ασφαλείας από το 1973 και παραμένει...

Η G.I. Security SA επεκτείνεται στο κομμάτι των συναγερμών με την έναρξη μίας ακόμα στρατηγικής εμπορικής συνεργασίας, αυτής με την εταιρία VISONIC (Johnson Controls), της οποίας, από τον Ιούλιου του 2019, είναι επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα. Η VISONIC δραστηριοποιείται στην παραγωγή επαγγελματικών συστημάτων ασφαλείας από το 1973 και παραμένει σταθερά μία καινοτόμος εταιρία που ακολουθεί συνεχώς τις αυξανόμενες ανάγκες για ασφάλεια.

Τα προϊόντα της VISONIC καλύπτουν από μικρές οικιακές έως και υβριδικές/ασύρματες εγκαταστάσεις και υποστηρίζουν IP σηματοδοσία, remote control μέσω application για Android και iPhone και πολύ εύκολο προγραμματισμό, φιλικό περιβάλλον για τον τελικό χρήστη και  πληθώρα περιφερειακών για την εξασφάλιση μίας εύκολης και επαγγελματικής εγκατάστασης.

Η G.I. SECURITY S.A. με το άριστα τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό της και με την πολυετή εμπειρία του στα προϊόντα της CADDX και όλων των εταιρειών που αντιπροσωπεύει, μπορεί να προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής σε όλο το εύρος των λύσεων και εφαρμογών στα συστήματα ασφαλείας. H VISONIC επιλέχθηκε πολύ προσεκτικά ώστε να προσφέρει την επαναστατική, καινοτόμα ασύρματη τεχνολογία POWER G, στους πελάτες μας και να προστεθεί στην υπάρχουσα γκάμα των προϊόντων ασφαλείας.

Λίγα λόγια για την VISONIC

Αποτελείται από δύο σειρές Ασύρματων-Υβριδικών συναγερμών τη σειρά PowerMaster και τη σειρά PowerSeries ΝΕΟ. Η οικογένεια PowerMaster, είναι η νέα σειρά ασύρματων συστημάτων συναγερμού εισβολής της VISONIC που βασίζεται στην ασύρματη τεχνολογία PowerG, επαναπροσδιορίζει κυριολεκτικά την αγορά της ασύρματης ασφάλειας με έναν ακόμη χαρακτηριστικό συνδυασμό αξιοπιστίας, απόδοσης και προηγμένων χαρακτηριστικών.

Και οι δύο σειρές PowerMaster και PowerSeries NEO χρησιμοποιούν την επαναστατική τεχνολογία ασύρματου δικτύου PowerG της Visonic (Μοναδική Πατέντα Παγκόσμια) και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τόσο των οικιακών όσο και των επαγγελματικών εγκαταστάσεων, καθώς και των κεντρικών σταθμών λήψεων σημάτων.

Πίνακες συναγερμού PowerMaster

Οι ασύρματοι συναγερμοί PowerMaster που χρησιμοποιούν την τεχνολογία PowerG της VISONIC, είναι αξιόπιστοι όσο τα ενσύρματα συστήματα, με ισχυρότερες διασυνδέσεις και δυνατότητα χρήσης σε μεγάλες εγκαταστάσεις εμβέλειας έως και 2km, ενώ η διάρκεια μπαταρίας τους φτάνει ακόμη και τα 8 χρόνια συνεχόμενης χρήσης. Αποτελούνται από το PowerMaster 10, PowerMaster 30, PowerMaster 33 και σύντομα αναμένεται το νέο PowerMaster 360R με ενσωματωμένη οθόνη αφής που θα το βρείτε αποκλειστικά στην G.I. SECURITY S.A.

Πίνακες συναγερμού PowerSeries Neo

Η σειρά συστημάτων συναγερμού της VISONIC PowerSeries Neo διαθέτει τρία συστήματα από 16 έως 128 ζώνες και υποστηρίζει ενσύρματους και ασύρματους αισθητήρες για απόλυτη ελευθερία προσαρμογής. Οι πίνακες είναι συμβατοί με τη σειρά αμφίδρομων αισθητήρων 2-δρόμων τεχνολογίας PowerG της VISONIC, που περιλαμβάνει πληθώρα επιλογών. Η γκάμα συσκευών PowerG περιλαμβάνει ανιχνευτές κίνησης, επαφές, ασύρματα τηλεχειριστήρια και διάφορες μονάδες προστασίας, όπως ανιχνευτές καπνού και μονοξειδίου του άνθρακα. Σχεδιασμένοι με δυνατότητα επέκτασης, οι πίνακες PowerSeries δίνουν τη δυνατότητα απόλυτης προσαρμογής στις εκάστοτε ανάγκες της εγκατάστασης, ελαχιστοποιώντας τις ανάγκες καλωδίωσης. Άμεσα συμβατοί με το λογισμικό της VISONIC προσφέρουν δυνατότητα διαχείρισης και επίβλεψης του συστήματος στον τελικό χρήστη και το κέντρο λήψης σημάτων.

Με μια σειρά σημαντικών χαρακτηριστικών, τα συστήματα συναγερμού PowerSeries NEO της VISONIC παρέχουν μια  ολοκληρωμένη σύγχρονη λύση προστασίας. Υποστηρίζοντας ενσύρματους και ασύρματους αισθητήρες επιτρέπουν την προσαρμογή τους σε οποιοδήποτε χώρο. Συμβατοί με την προηγμένη τεχνολογία ασύρματων αισθητήρων PowerG ελαχιστοποιούν τις ανάγκες καλωδίωσης, χωρίς να μειώνουν το επίπεδο ασφάλειας. Τέλος, μια ακόμα πολύ χρήσιμη δυνατότητα των συστημάτων PowerSeries είναι η Επιβεβαίωση Συναγερμού, μέσω εικόνας, ήχου και έξυπνων αλγορίθμων αναγνώρισης ψευδοσυναγερμών.

Η οικογένεια συναγερμών PowerSeries Neo διαθέτει τρία μοντέλα, τα HS2016, HS2064 και HS2128, με υποστήριξη 6 (max 16), 8 (max 64) και 128 (max 128) ζωνών αντίστοιχα. Όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν ενσύρματες  και ασύρματες ζώνες μέσω μονάδας επέκτασης. Οι πίνακες HS2016 είναι εξοπλισμένοι με 2 εξόδους PGM και οι HS2064 και HS2128 με 4 εξόδους. Οι έξοδοι αυτοί μπορούν να αυξηθούν με μονάδες επέκτασης σε έως και 128 στο μεγαλύτερο μοντέλο. Για την τοπική τους διαχείρισή υποστηρίζουν πληκτρολόγια με οθόνη LCD και Touch Screen. Οι πίνακες μέσα από μονάδες επέκτασης μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Μια από τις μονάδες επέκτασης που αξίζει ιδιαίτερα να αναφέρουμε είναι η μονάδα επικοινωνίας TL280Ε, που παρέχει πρόσβαση στον πίνακα μέσω GSM και Internet με 128 bit AES κρυπτογράφηση. Η μονάδα δίνει δυνατότητα οπτικής επιβεβαίωσης μέσω κινητής τηλεφωνίας ή Internet και έλεγχο ή αποστολή εντολών μέσω SMS.

Ασύρματη επικοινωνία PowerG

Οι πίνακες PowerSeries Neo είναι συμβατοί με πληθώρα ασύρματων συσκευών μέσω μονάδων επέκτασης, ελαχιστοποιώντας τις απαιτήσεις καλωδίωσης. Η τεχνολογία PowerG επιτρέπει επικοινωνία 2 δρόμων για αποστολή μηνυμάτων αυτοδιάγνωσης από τους αισθητήρες. Η τεχνολογία αλλαγής συχνοτήτων μέσα στο φάσμα επιτρέπει στο σύστημα να μεταπηδά μεταξύ ασύρματων καναλιών, εξασφαλίζοντας αδιάλειπτη μετάδοση ασφαλούς επικοινωνίας μεταξύ των συσκευών και του πίνακα. Υποστηρίζοντας τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας, η ζωή των ασύρματων συσκευών μπορεί να φτάσει και τα 8 χρόνια. Το μεγάλο εύρος μετάδοσης επιτρέπει στις συσκευές να μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα και σε απόσταση έως και 2 χιλιομέτρων (εντός οπτικού πεδίου).

Επιβεβαίωση Συναγερμού

Με τη χρήση κατάλληλων αισθητήρων και περιφερειακών, οι πίνακες μπορούν να παρέχουν επιβεβαίωση συναγερμού μέσα από τρεις διαφορετικούς τρόπους. Ο αισθητήρας Next CAM PG2 ενσωματώνει κάμερα CMOS με IR φωτισμό, παρέχοντας στους πίνακες οπτική επιβεβαίωση μέρα και νύχτα. Αντίστοιχα, μέσα από ενσωματωμένα μικρόφωνα στον περιφερειακό εξοπλισμό, μόλις ενεργοποιηθεί ο συναγερμός, μπορεί το κέντρο ελέγχου σημάτων να ακούσει τι συμβαίνει στο χώρο μέσα από τον πίνακα. Τέλος, μέσα από μια σειρά κριτηρίων που μπορούν να προσαρμοστούν, οι πίνακες PowerSeries Neo μπορούν να ξεχωρίσουν τους ψεύτικους από τους αληθινούς συναγερμούς. Μόνο όταν ο πίνακας επιβεβαιώσει την πιστότητα ενός συναγερμού ειδοποιεί το κέντρο λήψεως σημάτων.  Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή VisionicGo, μπορείτε να συνδέσετε τον συναγερμό σας με το smartphone ή το tablet σας, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε και να απενεργοποιήσετε τον συναγερμό σας από απόσταση και να ειδοποιηθείτε αν ενεργοποιηθεί. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα μας www.gisecurity.gr ή www.visonic.gr για να μάθετε περισσότερα.

Σχετικά με τη Visonic

Ιδρύθηκε το 1973, η Visonic πωλεί τα προϊόντα της παγκοσμίως σε περισσότερες από 100 χώρες. Έχει λύσεις ασφάλειας για δημόσιους χώρους, όπως  Νοσοκομεία, καθώς και οικίες. Είναι μέλος του ομίλου Tyco Security Products, το οποίο παρέχει μια μεγάλη σειρά λύσεων ασφάλειας. Η έδρα της Visonic και η κύρια μονάδα παραγωγής, όπου σχεδιάζονται και αναπτύσσονται προϊόντα, βρίσκονται στο Ισραήλ.

INFO
  • G.I. Security SA
  • Λεωφ. Λαυρίου, Παιανία 190 02
  • τηλ: 210-604-0601 | fax: 210-665-8710
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.gisecurity.gr/el
Κατηγορία Τεύχος 94, Reviews

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.