Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
25 Σεπτεμβρίου 2019 11:59

Personal Security

Πιστοποίηση με το διεθνές πρότυπο ασφάλειας διαχείρισης πληροφοριών EN ISO 2700:12013.

Γράφει: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
6959d1a21bb653d431254834da92e8fd XL 740b5599

Η Personal Security ιδρύθηκε το 1978 ως εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και αποτέλεσε μία από τις πρώτες εταιρείες που οργάνωσαν και λειτούργησαν με επιτυχία ιδιόκτητο Κέντρο Λήψεως Σημάτων Συναγερμού & Εικόνας.

Η Personal Security ιδρύθηκε το 1978 ως εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και αποτέλεσε μία από τις πρώτες εταιρείες που οργάνωσαν και λειτούργησαν με επιτυχία ιδιόκτητο Κέντρο Λήψεως Σημάτων Συναγερμού & Εικόνας.

Έκτοτε, διαθέτοντας συνέπεια, επαγγελματισμό και άριστη τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με συνεχόμενες επενδύσεις, αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε 35.000 και πλέον συνδρομητές πανελλαδικά.

Σε όλα αυτά τα χρόνια ανοδικής πορείας, η εταιρεία έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη 800 και πλέον αδειοδοτημένων επιχειρήσεων εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας σε όλη την Ελλάδα, ενώ συνεχίζει διαρκώς να αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, μέσα από ένα μακροχρόνιο επενδυτικό πλάνο και με συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση του προσωπικού της, διατηρώντας πάντα την ανθρωποκεντρική προσέγγιση τόσο στα θέματα εσωτερικής λειτουργίας, όσο και εξυπηρέτησης.

Παραμένοντας πιστή στο επενδυτικό της πλάνο, η Personal Security κατάφερε να ανταποκριθεί με επιτυχία στην επιθεώρηση που διεξήγαγε ο διεθνώς αναγνωρισμένος φορέας TUV Austria Hellas στις εγκαταστάσεις τις, και να  πιστοποιηθεί με το διεθνές πρότυπο ασφάλειας διαχείρισης πληροφοριών      EN ISO 27001 : 2013!

Σε διάστημα αρκετών μηνών, έγιναν οι απαραίτητες επενδύσεις τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό (νέες προσλήψεις, σεμινάρια, εκπαιδεύσεις) ώστε να μπορεί η Personal Security να τηρεί έμπρακτα και υπεύθυνα τις προδιαγραφές που ορίζει το διεθνές πρότυπο EN ISO 27001 : 2013. Σε συνδυασμό με την επιθεώρηση που αφορούσε την απόκτηση του EN ISO 27001 : 2013, έγινε και η ανανέωση του EN ISO 9001 : 2015 το οποίο αναφέρεται στην ποιότητα παροχής υπηρεσιών, και η Personal Security διατηρεί αδιάλειπτα από το 2003.

Ο συνδυασμός των προτύπων αυτών καλύπτει επίσης ένα πολύ σημαντικό πεδίο του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για τα Προσωπικά Δεδομένα (GDPR) και επιβεβαιώνει τη θέση της Personal Security ως ένα από τα κορυφαία Κέντρα Λήψεως Σημάτων Συναγερμού & Εικόνας στην Ελλάδα.

Από το 1978, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στον τομέα παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και με συνεχόμενες επενδύσεις, η Personal Security έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια βαθιά σχέση εμπιστοσύνης με εκατοντάδες επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας σε όλη την Ελλάδα.

Το υψηλό επίπεδο ασφάλειας, αμεσότητας και αξιοπιστίας με το οποίο εξυπηρετούνται οι 35.000 και πλέον συνδρομητές, αποτελεί τη σταθερή αξία της Personal Security και παράλληλα τη δέσμευση της εταιρείας για συνεχή αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχει, μελλοντικά.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...