diagonismos
Αρθρογραφία . Reviews
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 | 13:27

Dahua HDCVI-PoC

Νέα σειρά XVR με υποστήριξη καναλιών PoC

Η Dahua Technology λανσάρει μια νέα σειρά ψηφιακών συσκευών εγγραφής βίντεο, τα XVR5104H-X-4P, XVR5108H-8P και XVR5216AN-X-16P, που διαθέτουν ισχυρότερες λειτουργίες και επιτρέπουν την εξοικονόμηση σημαντικού μέρους της καλωδίωσης και του κόστους ενέργειας, χάρη στην τεχνολογία Dahua HDCVI-PoC.
Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης

Η Dahua Technology λανσάρει μια νέα σειρά ψηφιακών συσκευών εγγραφής βίντεο, τα XVR5104H-X-4P, XVR5108H-8P και XVR5216AN-X-16P, που διαθέτουν ισχυρότερες λειτουργίες και επιτρέπουν την εξοικονόμηση σημαντικού μέρους της καλωδίωσης και του κόστους ενέργειας, χάρη στην τεχνολογία Dahua HDCVI-PoC.

Η εν λόγω τεχνολογία πραγματοποιεί τη μετάδοση βίντεο / ήχου / ισχύος και δεδομένων μέσω ενός ομοαξονικού καλωδίου, προς όφελος των πελατών της Dahua, αλλά και των τελικών χρηστών δηλαδή,  ένα πραγματικό «plug & play». Οι Dahua HDCVI PoC κάμερες διατίθενται σε δύο τύπους. Με λειτουργία AT (μέγιστη κατανάλωση ≤12W) και λειτουργία AF (μέγιστη κατανάλωση ρεύματος≤6W). Η νέα σειρά συσκευών εγγραφής υποστηρίζει τις κάμερες Dahua AT & AF PoC, ανεξάρτητα από την προϊοντική σειρά, την ανάλυση, το zoom ή το φακό. Πρόκειται για μια αξιοσημείωτη βελτίωση της συμβατότητας με τους προκάτοχούς της, καθώς και με άλλα εμπορικά προϊόντα της αγοράς. Εν τω μεταξύ, η τεχνολογία PoC καθιστά δυνατή την παροχή άμεσης τροφοδοσίας, μέσω του ίδιου ομοαξονικού καλωδίου σε PoC κάμερες, προσφέροντας ένα πιο σταθερό τρόπο παροχής ενέργειας.

Ακόμα μία αξιοσημείωτη βελτίωση αφορά στη ποιότητα ήχου. Τα προϊόντα της Dahua Technology -PoC υποστηρίζουν «broadcast-quality audio», το οποίο είναι πολύ καλύτερο από τη συνηθισμένη μετάδοση ομοαξονικού καλωδίου. Επιπλέον, τα νέα back-end προϊόντα είναι αρκετά έξυπνα, ώστε να αναγνωρίζουν αυτόματα εάν μία μη PoC κάμερα συνδέεται στο σύστημα και αποφασίζουν αν θα τροφοδοτήσουν ή αν θα κλείσουν τη τροφοδοσία σε ένα συγκεκριμένο κανάλι. Η τροφοδοσία μέσω ομοαξονικού καλωδίου φέρνει σημαντικά οφέλη και για τους τελικούς χρήστες, καθώς μειώνεται σημαντικά το συνολικό κόστος της εγκατάστασης, δεδομένου ότι δεν χρειάζονται ξεχωριστά τροφοδοτικά για τις κάμερες. Σε περιοχές όπου το κόστος εργασίας είναι αρκετά υψηλό, η νέα σειρά των XVRs της Dahua Technology είναι πιθανό να μειώσει το κόστος κατά το ήμισυ ή ακόμη περισσότερο!

Από τα προαναφερθέντα πλεονεκτήματα, αντιλαμβανόμαστε ότι η νέα σειρά XVR της Dahua αποτελεί μια λογική επιλογή για διάφορα σενάρια, όπως τα εμπορικά κέντρα όπου απαιτούνται κάμερες σε πολλαπλές τοποθεσίες, γεγονός που δυσχεραίνει την καλωδίωση και κατά συνέπεια, φουσκώνει τον προϋπολογισμό. Ακόμα, οι νέες συσκευές είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε χώρους στάθμευσης και γενικότερα σε ανοικτούς χώρους όπου είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν πηγές ενέργειας.

Καθώς η τεχνολογία PoC συνεχίζει να εξελίσσεται, η Dahua δουλεύει πάνω σε νέα PoC Chip, τα οποία θα πάνε τη συμβατότητα και τη σταθερότητα σε ένα νέο επίπεδο στο εγγύς μέλλον. Έχοντας ως αποστολή  την «Ενεργοποίηση μίας ασφαλέστερης κοινωνίας και μίας ευφυέστερης διαβίωσης», η Dahua θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στην  καινοτομία, την ποιότητα και την υπηρεσία, για να εξυπηρετήσει όλους τους συνεργάτες και τους πελάτες ανά τον κόσμο.

Κατηγορία Τεύχος 96, Reviews
digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.