23/10/2019

Η NSC HELLAS AE επισκέπτεται τα κεντρικά γραφεία της Apollo

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Η NSC Hellas AE στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2019, βρέθηκε στο Havant του Hampshire της Μεγάλης Βρετανίας, στις εγκαταστάσεις της Apollo, ενός εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστών περιφερειακών συσκευών πυρανίχνευσης και ειδοποίησης παγκοσμίως. Η Apollo είναι στρατηγικός συνεργάτης της NSC...

Η NSC Hellas AE στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2019, βρέθηκε στο Havant του Hampshire της Μεγάλης Βρετανίας, στις εγκαταστάσεις της Apollo, ενός εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστών περιφερειακών συσκευών πυρανίχνευσης και ειδοποίησης παγκοσμίως. Η Apollo είναι στρατηγικός συνεργάτης της NSC, αφού οι πίνακες Πυρανίχνευσης “Solution F1” και “Solution F2” Γερμανικής κατασκευής από τη μητέρα εταιρία NSC Sicherheitstechnik GmbH στο Bielefeld της Γερμανίας, συνεργάζονται άψογα με όλο τον περιφερειακό εξοπλισμό που προσφέρει η Αγγλική εταιρία.

Η Ελληνική εταιρία NSC Hellas AE επενδύει για ακόμα μία φορά στην εκπαίδευση, ώστε να μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στους συνεργάτες της. Η εκπαίδευση έλαβε μέρος στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Apollo. Έγινε παρουσίαση του χώρου παραγωγής, αλλά και δοκιμές των ανιχνευτών της κατασκευάστριας εταιρίας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με πραγματικές συνθήκες φωτιάς και έλεγχο της απόκρισης των ανιχνευτών.  Έγινε πλήρης ενημέρωση στα νέα τεχνολογικά προϊόντα της, αλλά και στις εξελίξεις του κλάδου της πυρανίχνευσης.

Οι διευθυνσιοδοτούμενοι πίνακες της NSC “Solution f1” και “Solution F2” είναι πιστοποιημένοι κατά ΕΝ54-2, ΕΝ54-4 αλλά και ΕΝ54-13 για το σύνολο του συστήματος και την απροβλημάτιστη συνεργασία με τον περιφερειακό εξοπλισμό της Apollo.

Ο πίνακας διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης “Solution F2”, είναι ένας compact πίνακας  που ενσωματώνει πολλές δυνατότητες και απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες εγκαταστάσεις με 1 έως 2 βρόχους. Ο πίνακας διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης “Solution F1”, είναι ένας modular πίνακας και απευθύνεται σε μεγάλα ή μεγαλύτερων απαιτήσεων project και υποστηρίζει 2 έως 18 βρόχους, με δυνατότητα δικτύωσης 128 πινάκων και αποκλειστικό πλεονέκτημα της δυνατότητας 100% εφεδρείας (100% Redundancy) συστήματος, με διπλό μικροεπεξεργαστή στη μητρική πλακέτα, αλλά και στις κάρτες βρόχων.

Η NSC προσφέρει πλήρη γκάμα συστημάτων πυρανίχνευσης, ενσωματώνοντας στη γκάμα της ειδικούς ανιχνευτές καπνού- φωτιάς, όπως ανιχνευτές φλόγας, ανιχνευτές δέσμης, ανιχνευτές έγκαιρης ειδοποίησης με αναρρόφηση και δειγματοληψία αέρα, θερμικά καλώδια με ενσωματωμένους αισθητήρες θερμότητας, αλλά και ανιχνευτές για επικίνδυνες περιοχές αντιεκρηκτικού τύπου.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που παρέχει η NSC και την κάνει να ξεχωρίζει, είναι η pre sales υποστήριξη μελέτης και επιλογής συστήματος για οποιοδήποτε project και η after sales τεχνική υποστήριξη των συνεργατών, ακόμα και με on site επισκέψεις. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η εταιρία διοργανώνει συχνά τεχνικά σεμινάρια για την εκπαίδευση και ενημέρωση των συνεργατών της.

Όλο τον περιφερειακό εξοπλισμό πυρανίχνευσης Apollo, μπορείτε να προμηθευτείτε από την εταιρία  NSC-Hellas ΑΕ.

INFO
  • NSC-Hellas
  • NSC-Hellas ΑΕ, Στ. Καζαντίδη 47, 555 35 Πυλαία Θεσσαλονίκης
  • τηλ: 2311-821295 / 210-2201458
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.nsc-hellas.gr
Κατηγορία Τεύχος 96, Αφιέρωμα

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.