20/11/2019

Η Comelit Group και η Teletek Electronics ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Μία σημαντική στρατηγική συμφωνία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μεταξύ του ιταλικού ομίλου Comelit, ο οποίος δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον σχεδιασμό και την κατασκευή θυροτηλεοράσεων, συσκευών αυτοματισμού κατοικίας, συστημάτων παρακολούθησης βίντεο και ελέγχου πρόσβασης και της βουλγαρικής εταιρείας Teletek Electronics που ειδικεύεται...

Μία σημαντική στρατηγική συμφωνία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μεταξύ του ιταλικού ομίλου Comelit, ο οποίος δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον σχεδιασμό και την κατασκευή θυροτηλεοράσεων, συσκευών αυτοματισμού κατοικίας, συστημάτων παρακολούθησης βίντεο και ελέγχου πρόσβασης και της βουλγαρικής εταιρείας Teletek Electronics που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και την κατασκευή συστημάτων ανίχνευσης εισβολής και πυρκαγιάς.

Η συμφωνία αυτή έρχεται μετά από μια μακρά και εποικοδομητική περίοδο συνεργασίας, όπου η Teletek Electronics ανέπτυξε ένα πλήρες φάσμα προϊόντων και εξοπλισμού ανίχνευσης πυρκαγιάς για την Comelit. Αμοιβαία ικανοποίηση και εμπιστοσύνη φαίνεται πως υπάρχει και από τις δύο πλευρές για την νέα στρατηγική συνεργασία, η οποία θα επιτρέψει στις εταιρίες να αναπτυχθούν περαιτέρω, διατηρώντας ταυτόχρονα την ατομικότητά τους σε στρατηγικό, οργανωτικό και παραγωγικό επίπεδο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Comelit, Edward Barzasi, εξήγησε λεπτομερώς την απόφαση του σχετικά με την συμμετοχή του στο μετοχικό κεφάλαιο της Teletek Electronics, που στόχο έχει όπως αναφέρει, τη μεγιστοποίηση των συνεργασιών μεταξύ των δύο εταιρειών, οι οποίες θα φέρουν πλεονεκτήματα και στους πελάτες τους.

«Αυτή η συνεργασία, θα μας επιτρέψει να μπούμε δυναμικά στη διεθνή αγορά των επαγγελματικών συστημάτων συναγερμού πυρκαγιάς και προστασίας κατά της εισβολής. Στην πραγματικότητα, πέρα από τη δική μας τεχνογνωσία, μπορούμε τώρα να βασιστούμε στις δεξιότητες της Teletek Electronics. Ένα πλεονέκτημα αυτής της συνεργασίας, θα είναι η ποιότητα της Comelit με την εισαγωγή καινοτόμων λύσεων που θα συμπληρώσουν τη τεράστια γκάμα συστημάτων προστασίας από εισβολές, ελέγχου πρόσβασης και παρακολούθησης βίντεο που ήδη προσφέρονται από την Teletek Electronics».

Μεγάλη ικανοποίηση φαίνεται πως υπάρχει και για την Teletek Electronics, η οποία μέσω του ιδρυτή της Valentin Stoitzev, ανακοίνωσε πως: «η νέα εταιρική σχέση είναι απόλυτα σύμφωνη με την εταιρική αποστολή μας. Η συμφωνία αυτή επιτρέπει στην Teletek Electronics να αυξήσει τις επενδύσεις της σε διάφορα μέτωπα, όπως την εσωτερική οργάνωση, την ενίσχυση του δικτύου πωλήσεων, αλλά και το κομμάτι της έρευνας και ανάπτυξης».

Λόγω της νέα συνεργασίας έχουν ήδη προγραμματιστεί τεράστιες επενδύσεις. Οι εταιρίες αναμένεται να διπλασιάσουν την παραγωγή προϊόντων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους ενώ όπως φαίνεται θα διεισδύσουν και σε νέες αγορές. Εκτός από την ανάπτυξη, οι κύριοι Barzasi και Stoitzev επιβεβαιώνουν την κοινή πρόθεση να μην αλλάξουν την ατομικότητα των δύο εταιρειών, οι οποίες θα διατηρήσουν τις αντίστοιχες μάρκες και τις εμπορικές τους δομές.

Κατηγορία Τεύχος 97

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.