17/03/2020

Spartan Security

Κορυφαίες υπηρεσίες ασφάλειας με ευθύνη και συνέπεια σε κάθε συνεργασία

Με ηγετική θέση στον χώρο της ασφάλειας εδραιωμένη από το 1989, η Spartan Security αποτελεί σταθερή αναφορά στον κλάδο ως πάροχος ηλεκτρονικής και φυσικής ασφάλειας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την πιο εξειδικευμένη απαίτηση. Αποτελεί την κορυφαία επιλογή των ειδικών στην ασφάλεια...

Με ηγετική θέση στον χώρο της ασφάλειας εδραιωμένη από το 1989, η Spartan Security αποτελεί σταθερή αναφορά στον κλάδο ως πάροχος ηλεκτρονικής και φυσικής ασφάλειας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την πιο εξειδικευμένη απαίτηση. Αποτελεί την κορυφαία επιλογή των ειδικών στην ασφάλεια,  καθώς υπήρξε η πρώτη ελληνική επιχείρηση, η οποία φιλοξένησε συνδρομητές άλλων επιχειρήσεων ασφαλείας με ευθύνη, συνέπεια και με την πιο καθαρή επαγγελματική σχέση.

Πρώτη εξάλλου ενσωμάτωσε τις σύγχρονες τεχνολογίες στο επιχειρησιακό της κέντρο, ενώ  μέσα από μια διαρκή διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης, αναγνωρίζεται ως μια από τις δυναμικότερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες ιδιωτικές επιχειρήσεις ασφαλείας. Η αποδεδειγμένη ισχυρή τεχνική γνώση των εξελίξεων της διεθνούς αγοράς, της επιτρέπουν να προσαρμόσει όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της στις πιο σύγχρονες απαιτήσεις για ασφάλεια.

Με ιδρυτή και Διευθύνων Σύμβουλο τον κύριο Μπάμπη Καραμπάτσο, η Spartan Security αποτελείται από μια αυστηρά επιλεγμένη και δεμένη ομάδα ανθρώπων με πιστοποιημένη εμπειρία στην ασφάλεια, άδεια εργασίας security, συνεχή εκπαίδευση, αλλά κυρίως πίστη και αφοσίωση στο έργο της. Το ισχυρότερο πλεονέκτημά της είναι οι σύγχρονες μέθοδοι διοίκησης και οργάνωσης, αλλά και η άμεση προσαρμοστικότητα στις νέες ανάγκες της αγοράς, όπως αυτές διαφοροποιούνται από την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας. Με αυτό το δεδομένο οι υπηρεσίες της Spartan Security ανανεώνονται διαρκώς με βάση τις τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και τις ανάγκες των συνεργατών και των συνδρομητών που την εμπιστεύονται.

Το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων και εικόνας που λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1989, με τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει και μέσα από ένα υπερσύγχρονο λογισμικό, λαμβάνει αυτόματα ψηφιακά σήματα επείγουσας ανάγκης από τα εγκατεστημένα συστήματα ασφαλείας. Τα εισερχόμενα σήματα αξιοποιούν άμεσα και αδιάλειπτα τα εξειδικευμένα στελέχη της, που κατέχουν εμπειρία στον τομέα της ασφαλείας, ακολουθώντας προδιαγεγραμμένες διαδικασίες  που βασίζονται σε διεθνή πρότυπα ασφάλειας. Η διαχείριση του χρόνου λήψης σήματος και τηλεφωνικής επέμβασης από το Κέντρο Λήψης Σημάτων, είναι οι αμεσότερες στην Ελλάδα, χάρη στον υπερσύγχρονο τηλεπικοινωνιακό και τεχνολογικό της εξοπλισμό. Ταυτόχρονα, εστιάζει στο απόλυτο Back-Up του εξοπλισμού της, κατοχυρώνοντας την απόλυτη ασφάλεια ακόμη και σε κρίσιμες καταστάσεις επειδή τα πάντα είναι διπλά! Οι κτιριακές εγκαταστάσεις της είναι από την αρχή σχεδιασμένες και κατασκευασμένες μηχανολογικά και αρχιτεκτονικά, ώστε να εκπληρώνουν τους σκοπούς της και αποτελούν σημείο κλειδί για την απρόσκοπτη και αδιάκοπη λειτουργία του εξοπλισμού, καθώς και τη διευκόλυνση της άσκησης καθηκόντων του προσωπικού.

Με δυναμικό E.R.P. σύστημα, η Spartan Security εκσυγχρονίζει διαρκώς τον τρόπο λειτουργίας της, παρέχοντας νέα εργαλεία σε όλες τις βαθμίδες και τα τμήματά της, με αποτέλεσμα την σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας και του επαγγελματισμού της. Για την πλήρη αυτοματοποίηση του συνόλου των υπηρεσιών της διαθέτει ιδιόκτητο πληροφοριακό σύστημα ERP, με αμέτρητες δυνατότητες, καθώς και την αποκλειστική υπηρεσία My Spartan που παρέχει on-line δωρεάν 24ωρη πρόσβαση στο σύστημα από κάθε συνδρομητή.

Αποκλειστικά η Spartan Security επένδυσε στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των συνεργατών της και διαθέτει, χωρίς χρέωση, ως επιχειρηματικό εργαλείο την εφαρμογή Voyager. Με το Voyager ο τεχνικός υπεύθυνος συνεργάτης, έχει κατά αποκλειστικότητα την δυνατότητα να βλέπει on-line τα σήματά του συναγερμού των πελατών του και κατά συνέπεια να γνωρίζει πιθανές δυσλειτουργίες του, επεμβαίνοντας άμεσα όταν χρειαστεί. Επιπλέον, ο συνεργάτης μετά την είσοδό του στην εφαρμογή, μπορεί να συλλέξει on-line πληροφορίες για το πελατολόγιό του, τα σήματά του, οικονομικά στοιχεία και πολλά άλλα, έχοντας πρόσβαση σε επιλεγμένα αρχεία της Spartan Security. Έχει επίσης την δυνατότητα να εισάγει στο σύστημα δικές του καταχωρήσεις, στοιχεία και μηνύματα που, αφού εγκριθούν, διατίθενται προς χρήση. Η εφαρμογή αυτή αποτελείται από αυτοτελείς ενότητες που παρουσιάζονται απλά στον κεντρικό κατάλογο του Voyager. Σε κάθε ενότητα παρέχονται διαφορετικά εργαλεία με προβολές, αναζητήσεις, ενημερώσεις, στατιστικά στοιχεία, βοήθεια για κάθε φόρμα εργασίας, προγραμματιστικές πληροφορίες, συμβόλαια σύνδεσης, on-line ραντεβού, ημερολόγια εργασιών και πολλά άλλα.  Η βασική ιδέα του Voyager είναι να λειτουργήσει ως ένα «πολύ-εργαλείο ηλεκτρονικής γραμματείας», που όσο περισσότερα στοιχεία εισάγει ο χρήστης, τόσο περισσότερα στοιχεία θα είναι σε θέση να αξιοποιήσει. Να υπογραμμιστεί πως με το Voyager επιτυγχάνεται η απόλυτη διαφάνεια τόσο για την ορθότητα και διασταύρωση της εισαγωγής ή μεταβολής στοιχείων των συνδρομητών, όσο και για τον τρόπο λήψης και διαχείρισης των σημάτων.

Στα πλαίσια διεύρυνσης και ανάπτυξης της δυναμικής της, τον Ιανουάριο του 2019, η Spartan Security προχώρησε δυναμικά στην επέκταση των δραστηριοτήτων της, εκπροσωπώντας επίσημα την EBS στην Ελλάδα. Η EBS έχει 30 χρόνια παρουσία και πλούσια εμπειρία στην διεθνή αγορά ασφαλείας, (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική και Αυστραλία), στους τομείς της έρευνας, ανάπτυξης και κατασκευής συστημάτων ασφαλείας και παρακολούθησης. Έχοντας στο ενεργητικό της πολλές παγκόσμιες διακρίσεις και πιστοποιήσεις από όλους τους διεθνείς αρμόδιους φορείς, η EBS με έδρα την Πολωνία, εξειδικεύεται στην παραγωγή συσκευών που λειτουργούν με τεχνολογίες GSM/GPRS/SMS, RFID και GPRS, ενώ παράγει συστήματα OEM/ODM και διαθέτει εμπειρία σε M2M.

Η συνεχής δέσμευση της Spartan Security για παροχή ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών ασφαλείας αποδεικνύεται και στην πράξη μέσα από τις πιστοποιήσεις ποιότητας όλων των ενδεδειγμένων διεθνών προτύπων. Με συνεχιζόμενες διακρίσεις, έξι συνολικά πιστοποιήσεις ISO για συστήματα ποιότητας που αφορούν κάθε πεδίο εφαρμογής της και στηρίζοντας τις κλαδικές διοργανώσεις συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη όλου του κλάδου της ασφάλειας.

Μια εξίσου σημαντική επιδίωξη για την Spartan Security είναι η ενίσχυση της αναγνωσιμότητας του brand name της στην ελληνική αγορά, προς όφελος ασφαλώς και του δικτύου των συνεργατών της. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται συστηματικά τα τελευταία 20 χρόνια επενδύοντας σε μια σφαιρική προσέγγιση προβολής προς το αγοραστικό κοινό, με πολύπλευρη παρουσία σε όλα τα μέσα, ώστε να επικοινωνεί τις εξελίξεις της και να δίνει την ευκαιρία στον τελικό καταναλωτή να λαμβάνει την απόλυτη εμπειρία ασφάλειας, που μόνο το δίκτυο της Spartan Security μπορεί να εγγυηθεί με ευθύνη και συνέπεια.

Ξεκάθαρα προκύπτει πως η συνεργασία με την Spartan Security αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή, τόσο για τους συνδρομητές που εξοικειωμένοι πλέον με την τεχνολογία και τις λύσεις που αυτή προσφέρει αναζητούν στιβαρές και υπεύθυνες λύσεις, όσο και για τις επιχειρήσεις συστημάτων ασφαλείας που επιθυμούν να εμπιστευτούν το πελατολόγιό τους σε έναν έντιμο και δοκιμασμένο πάροχο, σεβόμενοι τους συνδρομητές τους αναζητώντας το καλύτερο για την ασφάλειά τους. Oι αυστηρά καταγεγραμμένες business activities για μια άρτια συνεργασία με την Spartan Security εξάλλου, της δίνουν το ισχυρό πλεονέκτημα να αξιολογεί και να φιλοξενεί στο δίκτυό της επιχειρήσεις που στοχεύουν σε μια υγιή ανάπτυξη με στέρεες βάσεις. Πρόκειται για αυστηρά επιλεγμένες αξιόπιστες επιχειρήσεις ασφαλείας που είναι σε θέση να αφομοιώσουν τις τεχνολογικές εξελίξεις, να υιοθετήσουν πρακτικές και διαδικασίες προς όφελος του τελικού πελάτη τους και να επικυρώσουν την ανωτερότητα των υπηρεσιών της σε κάθε επίπεδο. Σε τελική ανάλυση ο ιδανικός εγκαταστάτης για κάθε έργο, είναι εκείνος που συνεργάζεται με τους καλύτερους της αγοράς και που μπορεί να προσφέρει στο πελατολόγιό του, εγγυημένες λύσεις ασφαλείας 360Ο με τις πιο τίμιες χρεώσεις, έχοντας διασφαλίσει μια σοβαρή και υπεύθυνη προβολή.

Με πάνω από 45.000 εταιρικούς και οικιακούς συνδρομητές, η Spartan Security κατέχει επάξια την κορυφαία θέση στην παροχή ηλεκτρονικής ασφάλειας στην Ελλάδα και αποτελεί την Νο1 επιλογή. Η αδιάλειπτη 24ωρη λειτουργία της επί σειρά ετών, οι χιλιάδες ενθουσιασμένοι συνδρομητές και οι εκατοντάδες μακροχρόνιοι εκλεκτοί συνεργάτες της, την εδραιώνουν στο χώρο σαν τη μακροβιότερη, ισχυρότερη και πιο καταξιωμένη ελληνική επιχείρηση υπηρεσιών ασφαλείας.

Οι συνεργάτες της Spartan Security, δικαιωματικά  βιώνουν ένα αίσθημα υπεροχής, εμπιστοσύνης και ασφάλειας γιατί το πιο ισχυρό επιχειρηματικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία είναι οι συνεργασίες του.  Με εκτίμηση σε αυτές τις συνεργασίες (νεότερες ή μακροχρόνιες), η ομάδα της Spartan Security δεσμεύεται πως θα συνεχίσει αδιάκοπα να παρέχει υπηρεσίες υψηλού κύρους, όπως ακριβώς της εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να της εμπιστεύονται, οι 800 πανελλαδικοί συνεργάτες της, δίχως ποτέ να ξεχνάει πως με την στήριξή τους οδηγήθηκε στην κορυφή.

INFO
Κατηγορία Τεύχος 101, Reviews

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.