Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /var/www/vhosts/securityreport.gr/httpdocs/images/galleries/8114

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galleries/8114

17/03/2020

Hikvision AcuSense

Βελτιώστε την ακρίβεια του συναγερμού σας!

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Η παρακολούθηση βίντεο εξελίχθηκε από μια απλή απαίτηση για σαφείς εικόνες με υψηλή ανάλυση σε ανάλυση περιεχομένου βίντεο (VCA) για βελτιωμένη διαχείριση. Τώρα, χάρις την βαθιά εκμάθηση, οι λύσεις ασφάλειας έρχονται με εξελιγμένη νοημοσύνη και αποτελεσματικότητα...

Η παρακολούθηση βίντεο εξελίχθηκε από μια απλή απαίτηση για σαφείς εικόνες με υψηλή ανάλυση σε ανάλυση περιεχομένου βίντεο (VCA) για βελτιωμένη διαχείριση. Τώρα, χάρις  την βαθιά εκμάθηση, οι λύσεις ασφάλειας έρχονται με εξελιγμένη νοημοσύνη και αποτελεσματικότητα, αλλάζοντας τελείως τα δεδομένα της βιντεοεπιτήρησης. Η τεχνολογία AcuSense της Hikvision με τις προηγμένες δυνατότητες VCA και βαθιάς εκμάθησης είναι τώρα διαθέσιμη για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ακόμα και οικιακούς πελάτες!

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν πολλές φορές τις ίδιες απαιτήσεις με αυτές των μεγάλων οργανισμών. Ο εντοπισμός και η άμεση αντίδραση σε παραβιάσεις που γίνονται σε πραγματικό χρόνο πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα. Μία ακόμα πρόκληση είναι οι αντιμετώπιση των ψευδών συναγερμών. Γιατί όμως χρειαζόμαστε ακριβείς συναγερμούς; Ένα συμβατικό σύστημα βιντεο-επιτήρησης μπορεί να κάνει τη δουλειά;

Όταν σκεφτόμαστε την ασφάλεια του σπιτιού μας, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η περίμετρος και γενικότερα το πώς θα αποτρέψουμε ένα επίδοξο διαρρήκτη. Ένα συμβατικό σύστημα επιτήρησης μπορεί να μην κάνει τη δουλειά αρκετά καλά. Τα συμβατικά συστήματα επιτήρησης παρέχουν ορισμένες δυνατότητες ανίχνευσης, όπως η ανίχνευση κίνησης, ανίχνευση διέλευσης γραμμής και η ανίχνευση εισβολής, προκαλώντας συχνά ψευδείς συναγερμούς από ζώα, σκιές κ.λπ. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο για να δούμε μεμονωμένα τι ακριβώς προκάλεσε τον συναγερμό. Η τεχνολογία AcuSense της Hikvision μπορεί να βοηθήσει τον χρήστη να εξαλείψει πλήρως τους ψευδείς συναγερμούς.

Το φίλτρο ψευδούς συναγερμού, είναι ένα από τα πιο έξυπνα χαρακτηριστικά των σύγχρονων συστημάτων παρακολούθησης. Σχεδιασμένα για να φιλτράρουν κινήσεις όπως αυτές των φύλλων, των ζώων ακόμα και της βροχής, τα εν λόγω συστήματα επικεντρώνονται στις κινήσεις των ανθρώπων και των οχημάτων, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος.

Η εξοικονόμηση χρόνου και κόστους είναι σημαντική για τις μικρές και τις μεσαίες επιχειρήσεις, ωστόσο το ερώτημα είναι πώς μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια τέτοια τεχνολογία με τον πλέον οικονομικά αποδοτικό τρόπο; Τα νέα NVR της εταιρίας AcuSense, βασίζονται σε αλγόριθμους deep learning για δραστική μείωση των ψευδών συναγερμών και διευκόλυνση της επισκόπησης κατά την αναπαραγωγή. Οι συσκευές φιλτράρουν τους ψευδείς συναγερμούς με ακρίβεια 90%, ενώ χάρις την λειτουργία «quick target search», εξοικονομούν χρόνο κατά τη διάρκεια της ταυτοποίησης των ανθρώπων και των οχημάτων.

Για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα χαρακτηριστικά με τον αποδοτικότερο τρόπο, οι κάμερες ColorVu  μπορούν να προστεθούν στο υπάρχον σύστημα επιτήρησης, προσφέροντας έγχρωμες και ζωντανές εικόνες ακόμα και τη νύχτα.

Ανεξάρτητα λοιπόν από τις καιρικές συνθήκες, ένα γραφείο ή σπίτι που είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία και τα προϊόντα AcuSense της Hikvision θα «συλλάβει» με ακρίβεια τον εισβολέα που εισέρχεται στο χώρο. Ταυτόχρονα, ο χρήστης μπορεί να λάβει μήνυμα στο κινητό του και να προβάλλει το βίντεο για να επαληθεύσει το συμβάν.

{gallery}8114{/gallery}

Κατηγορία Τεύχος 101, Access Control

Έκθεση εικόνων

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.