17/03/2020

Αναβαθμίζοντας την χρηματική αξία του σπιτιού μας με ένα επαγγελματικό σύστημα συναγερμού

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Ένα σύστημα ασφαλείας, είτε πρόκειται για έναν συναγερμό είτε για ένα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης συμβάλει στην προστασία ενός χώρου καθώς και στην ασφάλεια των φυσικών προσώπων που υπάρχουν σε αυτόν. Με την εγκληματικότητα να έχει παρουσιάσει τρομακτική αύξηση στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια...

Ένα σύστημα ασφαλείας, είτε πρόκειται για έναν συναγερμό είτε για ένα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης συμβάλει στην προστασία ενός χώρου καθώς και στην ασφάλεια των φυσικών προσώπων που υπάρχουν σε αυτόν. Με την εγκληματικότητα να έχει παρουσιάσει τρομακτική αύξηση στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια, αντιλαμβανόμαστε πως ένα σύστημα συναγερμού στην οικία μας μόνο απαραίτητο θεωρείται.

Ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες και οφέλη, προσφέροντας ταυτόχρονα προστιθέμενη αξία σε κάθε σπίτι και επιχείρηση. Εάν σκέφτεστε να πουλήσετε το σπίτι σας τώρα ή μελλοντικά, θα σκεφτείτε διάφορους τρόπους για να αυξήσετε την αξία του, για να πάρετε την καλύτερη (υψηλότερη) δυνατή προσφορά. Ένα σύστημα συναγερμού θα αυξήσει την αξία του ακινήτου σας με τους παρακάτω τρόπους:

Με τη δημοτικότητα των εν λόγω συστημάτων να αυξάνεται συνεχώς, πολλοί επίδοξοι αγοραστές αναζητούν σπίτια όπου έχουν εγκατασταθεί συστήματα συναγερμού. Άρα, όπως ακριβώς με μία ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου ακόμα και κουφωμάτων ανεβαίνει η αξία του ακινήτου σας, έτσι και με το σύστημα συναγερμού θα έχετε τα ανάλογα αποτελέσματα. Με άλλα λόγια έχετε επικοινωνήσει με μία εταιρία που παρέχει επαγγελματικά συστήματα ασφαλείας, τους έχετε καλέσει στο χώρο σας για να δουν τις απαιτήσεις του σπιτιού, έχετε αγοράσει τον εξοπλισμό (συναγερμό, θυροτηλεόραση, κάμερες κ.λπ.) και φυσικά έχετε πληρώσει για την εγκατάσταση. Με άλλα λόγια οι νέοι ιδιοκτήτες δεν θα χρειαστεί να κάνουν τίποτε από όλα αυτά και μπορείτε να τους εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Για αυτή και μόνο την ευκολία, πολλοί υποψήφιοι αγοραστές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα..

Ακόμα ένα σύστημα συναγερμού θα αυξήσει την αντικειμενική αξία του σπιτιού σας, λόγω της λειτουργικότητας του. Τα συστήματα συναγερμού εγκαθίστανται με σκοπό την προστασία του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Μερικοί αγοραστές θα εξετάσουν πιθανώς την τιμή ενός συστήματος συναγερμού και θα δουν αν η προστιθέμενη χρηματική αξία που φέρνει είναι αρκετή για να δικαιολογήσει το κόστος του σπιτιού σας. Ωστόσο, οι περισσότεροι αγοραστές θα εξετάσουν τα οφέλη που φέρνει ένα σύστημα συναγερμού στο σπίτι. Θα σκεφτούν την ασφάλεια, αλλά και το προβλήματα που μπορεί να λύσει ένα τέτοιο σύστημα. Συνεπώς, αυτό όχι μόνο θα αυξήσει την αντικειμενική αξία του σπιτιού σας, αλλά θα κάνει τους αγοραστές να σκεφτούν για το αν θα πρέπει να προχωρήσουν στην αγορά άλλων σπιτιών που δεν διαθέτουν συναγερμό. Τα συστήματα συναγερμού μπορούν να αποτρέψουν μία διάρρηξη, ωστόσο όταν συνδυαστούν και με άλλο εξοπλισμό και τεχνολογίες ασφαλείας, θα αποτρέψουν πυρκαγιές ακόμα και πλημμύρες. Με άλλα λόγια το σπίτι σας έχει στατιστικά μικρότερο κίνδυνο βλάβης από μία από αυτές τις απειλές.

Ένα σύστημα συναγερμού μπορεί να κάνει περισσότερα από τη βελτίωση της χρηματικής αξίας του σπιτιού σας. Με απίστευτα βολικές λειτουργίες αυτοματισμού στο σπίτι, όπως ο έλεγχος φωτισμού, ο έλεγχος του θερμοστάτη και πολλά άλλα, τα συστήματα συναγερμού μπορούν να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και το σπίτι σας πιο ευχάριστο. Τα συστήματα συναγερμού δεν προσθέτουν μόνο αξία στο σπίτι μας, προσθέτουν αξία στη ζωή μας.

Κατηγορία Τεύχος 101, Access Control

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.