Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
16 Απριλίου 2020 14:07

7 Smart Locks για πόρτες

Για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα!

8043a0cf93a7fdb9b152434c0f8ae737 XL 643e41f0

Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές θυρών είναι μία νέα μέθοδος για την αντικατάσταση των κλειδιών και για την προσθήκη πρόσθετων λειτουργιών αυτοματισμού, όπως το απομακρυσμένο κλείδωμα και ξεκλείδωμα. Αυτή τη λειτουργία τη συναντάμε συνήθως στα αυτοκίνητα κατά κάποιο τρόπο…

Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές θυρών είναι μία νέα μέθοδος για την αντικατάσταση των κλειδιών και για την προσθήκη πρόσθετων λειτουργιών αυτοματισμού, όπως το απομακρυσμένο κλείδωμα και ξεκλείδωμα. Αυτή τη λειτουργία τη συναντάμε συνήθως στα αυτοκίνητα κατά κάποιο τρόπο, ωστόσο αρκετοί πάροχοι ασφαλείας προσφέρουν ηλεκτρονικές κλειδαριές θυρών για σπίτια και επιχειρήσεις, ακόμα και για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Airbnb!

Μία αυτόματη κλειδαριά πόρτας επιτρέπει στον χρήστη το άνοιγμα της πόρτας χωρίς απαραίτητα την χρήση κάποιου φυσικού κλειδιού. Οι κλειδαριές εισόδου μπορούν επίσης να προγραμματιστούν κατάλληλα για να ανοίγουν μόνο σε ειδικές περιπτώσεις όπως π.χ. κατά την άφιξη των επισκεπτών σε ένα ξενοδοχείο ή σε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα Airbnb. Στις περισσότερες ηλεκτρονικές κλειδαριές θυρών, θα συναντήσουμε και κάποιο συνδυασμό φυσικού και ηλεκτρονικού ελέγχου κλειδώματος. Για παράδειγμα, μπορεί να έχουμε ένα φυσικό κλειδί για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, αλλά να χρησιμοποιούμε ένα κινητό ή ένα πληκτρολόγιο για να κλειδώσουμε ή να ξεκλειδώσουμε την πόρτα.

Διαφορετικοί τύποι ηλεκτρονικών κλειδαριών χρησιμοποιούνται σε εγκαταστάσεις ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές διαφέρουν μεταξύ τους τόσο στον τρόπο με τον οποίο τοποθετούνται όσο και με τις μεθόδους που προσφέρουν για το κλείδωμα/ξεκλείδωμα της πόρτας.

Τύποι ηλεκτρονικών κλειδαριών για πόρτες

Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές θυρών αποτελούν πλέον την ιδανική λύση για την απομακρυσμένη διαχείριση των γραφείων, των σπιτιών, αλλά και άλλων χώρων και ποικίλουν ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Υπάρχουν για παράδειγμα κλειδαριές Bluetooth που παρέχουν μία ευρεία ποικιλία λειτουργιών κλειδώματος και ξεκλειδώματος. Για παράδειγμα, μπορούν να ανιχνεύσουν πότε οι χρήστες βρίσκονται σε κάποια απόσταση από την κλειδαριά και να ξεκλειδώσουν αυτόματα την πόρτα καθώς πλησιάζουν οι χρήστες. Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το smartphone ή το πληκτρολόγιο για να ανοίξουν την πόρτα. Ένα πλεονέκτημα της τεχνολογίας Bluetooth είναι ότι δεν χρησιμοποιεί πολλή ενέργεια, οπότε η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μιας κλειδαριάς τείνει να είναι μεγαλύτερη από εκείνη των άλλων κλειδαριών.

Οι βιομετρικές κλειδαριές από την άλλη, απαιτούν το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη για να ξεκλειδώσει η πόρτα. Είναι εύκολα προγραμματιζόμενες και μπορούν να αποθηκεύσουν πολλά δεδομένα στη μνήμη τους, όπως δακτυλικά αποτυπώματα. Αυτές οι κλειδαριές είναι χρήσιμες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να προστατεύσουν  ευαίσθητες πληροφορίες ή ακριβό εξοπλισμό.

Η τεχνολογία αναγνώρισης ραδιοσυχνοτήτων (RFID) είναι μία εξίσου διαδεδομένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται συχνά σε ηλεκτρονικές κλειδαριές θυρών. Οι χρήστες χρειάζονται ένα κλειδί «fob» ή μια κάρτα για να ανοίξουν αυτές τις κλειδαριές. Ορισμένες κλειδαριές RFID μπορούν να ξεκλειδωθούν από απόσταση, ενώ άλλες απαιτούν από το χρήστη να τοποθετήσει τη κάρτα πάνω στον αναγνώστη.

Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές θυρών με τεχνολογία Wi-Fi προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες και ίσως φανούν σε πολλές περιπτώσεις πιο βολικές από ότι οι υπόλοιπες. Μία κλειδαριά συνδεδεμένη με Wi-Fi, επιτρέπει στο χρήστη τον απομακρυσμένο έλεγχο (κλείδωμα/ ξεκλείδωμα) μέσω εφαρμογής, κ.ά.

Τέλος, οι κλειδαριές με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, απαιτούν από τους χρήστες να εισάγουν τον προσωπικό αριθμό PIN για να εισέλθουν ή να εξέλθουν από μία πόρτα. Οι εν λόγω κλειδαριές είναι εύκολες στη ρύθμιση και απλές στη χρήση. Μπορούν να οριστούν από τον administrator διαφορετικοί κωδικοί PIN για διαφορετικούς χρήστες και οποιοσδήποτε κωδικός PIN μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Οι ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν συχνά ηλεκτρονικές κλειδαριές θυρών για τις κατοικίες και τα τελευταία χρόνια για τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Airbnb, έτσι ώστε να μπορούν να αλλάξουν τον κωδικό PIN για κάθε νέο επισκέπτη. Οι περισσότερες κλειδαριές με πληκτρολόγιο, μπορεί να έχουν και οθόνη αφής, αντί για φυσικά πλήκτρα.

Στο αφιέρωμα που ακολουθεί θα δούμε με αλφαβητική σειρά ανά κατασκευαστή το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των ηλεκτρονικών κλειδαριών.

AIRB-200
Λύσεις για τους ιδιοκτήτες ακινήτων, που τα ενοικιάζουν μέσα από πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης (τύπου Airbnb κ.α.), δίνει η Sigma Security. Η νέα κλειδαριά AIRB-200, ήρθε με σκοπό να διευκολύνει τους ιδιοκτήτες στην παράδοση των κλειδιών, καθώς και στην ασφάλεια του καταλύματος. Διαθέτει ενσωματωμένο αναγνώστη RFID και πληκτρολόγιο. Το AIRB-200 είναι κατάλληλο για ξύλινες πόρτες ή πόρτες ασφαλείας και διαθέτει πρωτοποριακή λειτουργία με εύκολη στη χρήση εφαρμογή που επιτρέπει την αποστολή κωδικού συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας στον ενοικιαστή, ο οποίος λήγει αυτόματα μετά την παρέλευση του χρόνου μίσθωσης. Επίσης, διαθέτει δυνατότητα έκδοσης κωδικών μιας χρήσης, για εύκολη πρόσβαση στην υπηρεσία καθαριότητας του χώρου. Συνεργάζεται με τις RFID κάρτες Μi-CARD και Μi-KEY (Mifare), τροφοδοτείται με 4 μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται) και είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Επίσης, με την χρήση του ασύρματου AIRB GATEWAY ο ιδιοκτήτης μπορεί να ελέγχει έως και 5 κλειδαριές AIRB-200 σε πραγματικό χρόνο, μέσω internet. Μπορεί να ξεκλειδώσει την πόρτα από απόσταση, να λάβει ειδοποιήσεις push notification στο τηλέφωνό του όταν κάποιος εισέλθει ή εξέλθει από την είσοδο, να διαχειριστεί τα δικαιώματα των χρηστών, να δει το ιστορικό πρόσβασης σε πραγματικό χρόνο και να καταχωρήσει μπρελόκ και κάρτες πρόσβασης απομακρυσμένα, χρησιμοποιώντας το NFC του κινητού του. Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες που διαθέτουν περισσότερα από ένα ακίνητα μπορούν να τα διαχειρίζονται ταυτόχρονα από τον browser, μέσω της πλατφόρμας TTlock. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει εγκατασταθεί ένα AIRB GATEWAY ανά κατοικία. Τέλος, το AIRB GATEWAY είναι συμβατό με Amazon Alexa και Google Home.
Sigma Security, τηλ.: 210-9716046.

Eter SrL BLE Lock
Μια νέα ολοκληρωμένη πρόταση ελέγχου πρόσβασης για χώρους AirBnB και ενοικιαζόμενων δωματίων είναι διαθέσιμη από την Ιταλική εταιρεία Eter SrL με την σειρά BLE Lock, που αποτελούν compact χειρολαβές πόρτας με ενσωματωμένο τον μηχανισμό ελέγχου πρόσβασης (access control). Η κατασκευή τους, αναλόγως του μοντέλου, είναι από Ανοξείδωτο Ατσάλι και είναι κατάλληλες για ξύλινες, μεταλλικές και συρόμενες αλουμινίου πόρτες, ή από Κράμα Ψευδάργυρου όπου είναι κατάλληλες για ξύλινες και μεταλλικές πόρτες. Όλα τα μοντέλα τροφοδοτούνται από 4 αλκαλικές μπαταρίες 1,5V τύπου ΑΑΑ και ενσωματώνουν στην πρόσοψη τους πληκτρολόγιο κωδικού, αναγνώστη καρτών RFID και εκλεκτή Bluetooth, για πολλαπλούς τρόπους πρόσβασης του επισκέπτη αναλόγως της επιθυμίας του ιδιοκτήτη του χώρου, ενώ διαθέτουν και καλυμμένη οπή για το άνοιγμα με μηχανικό κλειδί σε περίπτωση ανάγκης. Οι χειρολαβές μπορούν να λειτουργήσουν με 2 διαφορετικούς τρόπους: (1) Αυτόνομα, χωρίς καμία υποδομή δικτύου στο χώρο, όπου σε αυτήν την περίπτωση όταν ο διαχειριστής/ιδιοκτήτης ενεργοποιήσει την κράτηση, ο επισκέπτης λαμβάνει στο κινητό του με ειδοποίηση ένα ηλεκτρονικό κλειδί, προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος ισχύος, δίνοντας του τη δυνατότητα να ανοίγει την πόρτα μέσω του Bluetooth του smartphone του όταν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από αυτή. (2) Διασυνδεδεμένα μέσω δικτύου, όπου ο διαχειριστής/ιδιοκτήτης έχει μόνιμη επικοινωνία με την κλειδαριά και πλέον πέρα από το ξεκλείδωμα με Bluetooth e-key, μπορεί να χρησιμοποιήσει και τις λειτουργίες ανοίγματος με κωδικό και κάρτα, που μπορεί να τα αλλάζει/ενεργοποιεί/απενεργοποιεί ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να βλέπει και να αποθηκεύει το ιστορικό πρόσβασης για κάθε πόρτα και να την κλειδώνει/ξεκλειδώνει χειροκίνητα. Η διασύνδεση μπορεί να γίνει με 3 τρόπους: α) καλωδιακά με χρήση POE LAN, β) ασύρματα με χρήση συσκευής Gateway που επικοινωνεί ασύρματα με τις κλειδαριές και καλωδιακά με το δίκτυο LAN, και γ) ασύρματα χωρίς καμία υποδομή Internet στο χώρο με χρήση σε κάθε κλειδαριά πλακέτας NB-IoT (NarrowBand-Internet of Things) με κάρτα Data SIM και επικοινωνία μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Όλες οι παραπάνω επιλογές και λύσεις καθιστούν ιδανικές τις BLE Lock κυρίως σε αυτόνομους χώρους ενοικίασης, όπου δεν επιθυμούμε την παρουσία ατόμου για το check-in/out όπως τα διαμερίσματα AirBnB, αλλά καθίσταται σαφές ότι μπορούν να επεκταθούν (scale-up) ώστε να υποστηρίξουν και μικρών απαιτήσεων ενοικιαζόμενα δωμάτια / ξενοδοχεία. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε με το τεχνικό τμήμα της Rakson ΑΕ για να βρούμε την ιδανική λύση βάση των αναγκών του πελάτη σας.
Rakson, τηλ.: 210-9404000.

LILIWISE S31A/B
Η νέα ultra slim κλειδαριά πόρτας της LILIWISE «S31A» είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι SS304 και έρχεται με κομψό και πολύ μοντέρνο σχεδιασμό, για να ταιριάξει σε οποιονδήποτε τύπο πόρτας ξενοδοχείου ή ενοικιαζόμενου διαμερίσματος Airbnb. Διαθέσιμη σε 4 χρώματα (Ασημί, μαύρο, χρυσό και μεταλλικό γκρι), η πρωτοποριακή Bluetooth κλειδαριά διαθέτει στην πρόσοψή της ψηφιακό πληκτρολόγιο αφής και είναι ιδανική για όλους τους τύπους πόρτας πάχους 30-80mm, όπως πόρτες αλουμινίου, ακόμα και συρόμενες πόρτες. Η S31A λειτουργεί με 4 διαφορετικούς τρόπους όπως Bluetooth (μέσω εφαρμογής από το Apple Store ή το Google Play), κάρτα, κωδικό και κλειδί, επιτρέποντας στον χρήστη τον έλεγχο, τη διαχείριση ακόμα και την online ανασκόπηση (ποιος και πότε άνοιξε την πόρτα ) από απομακρυσμένο σημείο, μέσω του smartphone κινητού. Η εν λόγω συσκευή λειτουργεί απροβλημάτιστα σε θερμοκρασίες μεταξύ -20°C και +70°C, ακόμα και σε επίπεδα υγρασίας 20%-90% και μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά την είσοδο σταγόνων βροχής και σκόνης καθώς πιστοποιείται με βαθμό στεγανότητας IP65. Λειτουργεί με κάρτες M1 (13.56 MHz), μπορεί να δεχτεί 4 μπαταρίες ΑΑΑ 6V (διάρκεια μπαταρίας >3000 ανοίγματα πόρτας), παρέχοντας ταυτόχρονα ενδείξεις μόλις η ισχύς φτάσει κάτω από 4.8V και επιτρέπει έως και 150 κωδικούς πρόσβασης, 200 κάρτες χρηστών και άπειρη χωρητικότητα δεδομένων. Η S31A διατίθεται με μηχανισμό ευρωπαϊκού τύπου 35/85, 55/72 και 60/85, οι διαστάσεις της είναι 38x280x30mm και ζυγίζει μόλις 2,5kg. Διαθέσιμη από την εταιρία είναι και η ultra slim Bluetooth κλειδαριά S31B, η οποία διαθέτει μία extra λειτουργία πρόσβασης, αυτή του δακτυλικού αποτυπώματος.
Force Electronics, τηλ.: 2310-805180.

ML-52GR
Διαθέσιμες από την Microlink οι ψηφιακές κλειδαριές για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Airbnb, ML-52GR και ML-107GR. Η ψηφιακή κλειδαριά ML-52GR χρώματος χρυσού, είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και επιτρέπει την πρόσβαση μέσω κάρτας Mifare από απόσταση 2cm. Μπορεί να δεχτεί 4 αλκαλικές μπαταρίες ΑΑ, διαθέτει κρυφό μηχανικό κλειδί απασφάλισης ανάγκης, alarm σε περίπτωση παραβίασης και είναι ιδανική για πόρτες πάχους 3,8-5,5cm. Με παρόμοιες δυνατότητες και χαρακτηριστικά θα συναντήσουμε και την ψηφιακή κλειδαριά ML-107GR. Ο προγραμματισμός των καρτών πραγματοποιείται με τη συσκευή USB-MF01. Η συσκευή προγραμματισμού καρτών MF01, συνδέεται στον υπολογιστή μέσω USB θύρας και για τον προγραμματισμό, διατίθεται δωρεάν software.
Microlink, τηλ: 210-5786534.

SOYAL AR-323D
Διαθέσιμη από την ELASYS, η Ψηφιακή Κλειδαριά Δωματίου AR-323 που είναι ιδανική για αυτόνομα και δικτυακά συστήματα. Η εν λόγω κλειδαριά καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες ενός συστήματος οργάνωσης ξενοδοχείου και ενοικιαζόμενων δωματίων Airbnb. Η AR-323D-V2 έρχεται με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο αφής, το οποίο βρίσκεται σε κατάσταση αναστολής όταν δεν χρησιμοποιείται και μπορεί να ενεργοποιηθεί απλά αγγίζοντας το πάνελ με το δάκτυλο μας ή τοποθετώντας στην πρόσοψη του μία κάρτα (συχνότητα ανάγνωσης καρτών 13.56MHz), προσφέροντας με αυτό τον τρόπο εξοικονόμηση ενέργειας. Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο ημερολόγιο, έξοδο alarm (ανοιχτής πόρτας και εξαναγκασμένου ανοίγματος) και δίνει και τη δυνατότητα με μηχανικό κλειδί. Η κλειδαριά είναι ιδανική για πόρτες πάχους 40mm-44mm, 45mm-49mm, 50mm-54mm, 55mm-59mm, 60mm-64mm, 65mm-69mm, 70mm-74mm και 75mm-80mm, μπορεί να λειτουργήσει απροβλημάτιστα σε θερμοκρασίες μεταξύ -20°C και +60°C, αλλά και σε συνθήκες υγρασίας 15% – 95%. Σε περίπτωση που η ισχύς της μπαταρίας φτάσει σε χαμηλά επίπεδα (< 5.3 VDC), αποστέλλεται μία ειδοποίηση προς τον χρήστη, ενώ μπορεί να προστεθεί εξωτερική μπαταρία για τροφοδοσία σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης. Ως standalone συσκευή, η AR-323D θα λειτουργήσει για περίπου 8 μήνες με τη χρήση 4 AA μπαταριών (6 περάσματα ανά ημέρα), ενώ αν τη συνδέσουμε δικτυακά, τότε αρκεί η τροφοδοσία μέσω του μετατροπέα AR-321DAX1 (12V DC). Πιστοποιείται κατά ISO14443A/B+15693 και ISO15693.
Elasys, τηλ.: 210-6430000.

Yale YDM3168
Η ηλεκτρονική κλειδαριά Yale YDM 3168 είναι μία σύγχρονη λύση για τον έλεγχο εισόδου και την ασφάλεια ενοικιαζόμενων καταλυμάτων τύπου Airbnb. Με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως ο ενσωματωμένος κωδικοποιητής καρτών, οι ειδοποιήσεις συναγερμού, ο παραπλανητικός κωδικός, το αυτόματο διπλό-κλείδωμα και η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με συστήματα κτηριακού αυτοματισμού, η εν λόγω κλειδαριά αποτελεί ιδανική επιλογή για τοποθέτηση σε μικρούς ξενώνες, σπίτια, γραφεία, μικρά ξενοδοχεία και φυσικά ενοικιαζόμενα δωμάτια Airbnb. Η έξυπνη συσκευή της Yale διαθέτει υψηλής ασφαλείας χωνευτή κλειδαριά με 3 ηλεκτροπίρους και επιτρέπει την είσοδο στους επισκέπτες μέσω κάρτας προσέγγισης RFID ή με τη χρήση κωδικού. Η ηλεκτρομηχανική χωνευτή κλειδαριά είναι κατάλληλη για ξύλινες και για μεταλλικές πόρτες πάχους 40-105 mm, μπορεί να δεχτεί 4 ΑΑ μπαταρίες, ενώ διαθέτει και μηχανικό κλειδί σε περίπτωση ανάγκης. Η YMD3168 επιτρέπει την εξ αποστάσεως διαχείριση (κλείδωμα/ ξεκλείδωμα, καταχώρηση χρηστών, αλλαγή, κατάργηση χρήστη/κωδικού) από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, όπως επίσης επιτρέπει και τον καθορισμό χρονικών ορίων από υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο που συνδέεται στο online σύστημα διαχείρισης μέσω του διαδικτύου (προαιρετικό). Η εν λόγω συσκευή δέχεται έως 40 χρήστες καρτών RFID, κωδικούς PIN 6-12 ψηφίων και μπορεί να ενημερώσει το χρήστη online, μέσω email και μέσω SMS για το άνοιγμα και το κλείσιμο της κλειδαριάς, για απόπειρα ανοίγματος με άκυρο κωδικό, για τη κατάσταση της κλειδαριάς, για τη στάθμη των μπαταριών κ.λπ. Οι διαστάσεις της εξωτερικής πλάκας  είναι 311 (Ύψος) x 64 (Πλάτος) x 26 (Πάχος) mm και της εσωτερικής 311 (Ύψος) x 72(Πλάτος) x 31 (Πάχος) mm. Μπορεί να λειτουργήσει απροβλημάτιστα σε θερμοκρασίες μεταξύ -15°C και + 55°C.
G.I. Security SA, τηλ.:210-6040601.

ZKTeco DL30DB
Η έξυπνη bluetooth κλειδαριά DL30B από τη ZKTeco έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μία τελείως διαφορετική εμπειρία χρήσης επιτρέποντας την πρόσβαση στους επισκέπτες μέσω smartphone κινητού, κάρτας, κωδικού χρήστη και μέσω κλειδιού. Συμβατή με το νέο πρωτόκολλο BLE 4.0 (Bluetooth Low Energy), που παρέχει παρόμοια εμβέλεια με το Bluetooth, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σημαντικά μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, αυξάνοντας ταυτόχρονα τη διάρκεια ζωής των μπαταριών. Το ZKTeco DL30B δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει τις ημέρες και τα χρονοδιαγράμματα που επιθυμεί, ώστε να επιτρέπει στους επισκέπτες την πρόσβαση και παράλληλα να δημιουργήσει και να μοιραστεί με οποιονδήποτε άλλο χρήστη ή επισκέπτη το κωδικό πρόσβασης εξ αποστάσεως. Ακόμα, η λειτουργία τυχαίου κωδικού πρόσβασης, εξασφαλίζει πως ο κωδικός χρήστη παραμένει ασφαλής, ενώ μέσω του αρχείου καταγραφής δραστηριότητας και με τα μοναδικά κλειδιά για κάθε χρήστη, διαχειριστής του συστήματος θα γνωρίζει ανά πάσα ώρα και στιγμή ποιος και πότε ανοίγει την πόρτα. Για τους χρήστες που δεν διαθέτουν ή δεν χρησιμοποιούν ένα smartphone, αρκεί η χρήση του keyfob για το ξεκλείδωμα της πόρτας. Σε περίπτωση που ένας χρήστης χάσει ή του κλέψουν το keyfob ή την κάρτα, μπορούμε να τα διαγράψουμε εύκολα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής, ώστε να μην έχει πλέον πρόσβαση. Η DL30DB τροφοδοτείται και με 4×AA αλκαλικές μπαταρίες και είναι ιδανική για πόρτες πάχους 30-38mm, 39-36mm, 47-54mm και 55-60mm. Η ένταση φωνής είναι ρυθμιζόμενη συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας σίγασης, ενώ άξιο αναφοράς είναι πως διατίθεται και οδηγός με φωνητικές εντολές για μεγαλύτερη ευελιξία κατά την χρήση. Σε περίπτωση που η ισχύς της μπαταρίας φτάσει σε χαμηλά επίπεδα και σε περίπτωση που κάποιος μη εξουσιοδοτημένος χρήστης εισέλθει στο εσωτερικό, ένας έξυπνος συναγερμός ενεργοποιείται. Για την απομακρυσμένη διαχείριση των χρηστών-επισκεπτών, αλλά και για το ξεκλείδωμα μέσω smartphone κινητού, διατίθεται η εφαρμογή ZKBioBL για iOS και Android.
GQ TECH, τηλ.: 210-6640025.

{gallery}8272{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...