26/07/2020

xGenConnect

Η αναβάθμιση του συστήματος ασφαλείας NetworX γίνεται με μια απλή αλλαγή!

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Η εμβληματική σειρά μονάδων ασφαλείας NetworX είναι γνωστή για την λειτουργικότητα και την ευχρηστία και έχει προσδιορίσει, για πάνω από 25 χρόνια, τα δεδομένα στα συστήματα ασφαλείας προσφέροντας αξιοπιστία σε προσιτή τιμή.

Η εμβληματική σειρά μονάδων ασφαλείας NetworX είναι γνωστή για την λειτουργικότητα και την ευχρηστία και έχει προσδιορίσει, για πάνω από 25 χρόνια, τα δεδομένα στα συστήματα ασφαλείας προσφέροντας αξιοπιστία σε προσιτή τιμή.

Το νέο xGenConnect, φυσικός διάδοχος του NetworX, διατηρεί την παράδοση, προσθέτοντας παράλληλα πλήθος νέων τεχνολογιών για να δημιουργήσει μια από τις πιο ισχυρές μονάδες συναγερμού στην αγορά.

Το xGenConnect διαθέτει ενσωματωμένη επικοινωνία IP με  κρυπτογραφημένες συνδέσεις και (ανάλογα την έκδοση NXG-9 ή NXG-8) έναν ενσωματωμένο ή κατ’ επιλογή ασύρματο δέκτη 433MHz, ο οποίος υποστηρίζει την κωδικοποίηση 60 bit legacy (ΝΧ-448Ε), όσο και τη νέα σειρά 80bit+(Lona). Μέσω της πλατφόρμας/cloud Ultrasync το xGenConnect προσφέρει ένα πραγματικά επιτηρούμενο κανάλι επικοινωνίας με πολλαπλά επίπεδα εφεδρείας. Η προαιρετική πλακέτα 4G/Wi-Fi προσφέρει δυνατότητα επικοινωνίας μέσω κινητής (4G) και επιτρέπει στο συναγερμό την αποστολή σημάτων,  όπως και την απομακρυσμένη σύνδεση μέσω του UltraSync. Με τη σύνδεση της πλακέτας στο οικιακό router μέσω Wi-Fi δεν απαιτείται  καλωδιακή σύνδεση μεταξύ του xGenConnect και του router. Η διαδικασία ενσωμάτωσης καμερών είναι εύκολη με την προσθήκη IP καμερών της Carrier, οι οποίες συνεργάζονται με το UltraSync (έως 16 κάμερες). Η συμβατότητα με Z-wave συσκευές διευκολύνει τις εφαρμογές αυτοματισμών, τον έλεγχο φωτισμού, κλειδαριών και ψύξης-θέρμανσης. Έρχεται με ένα πολύ ευχάριστο γραφικό περιβάλλον, φιλικό προς τον χρήστη, συμπεριλαμβανομένης μίας 3,5’’ και 7’’ οθόνης αφής, καθώς και του νέου πληκτρολογίου LCD με ενσωματωμένο καρταναγνώστη Mifare, το οποίο θα παρουσιαστεί σύντομα.

Οι τελικοί χρήστες μπορούν να επεκτείνουν τον προγραμματισμό και τις διαδραστικές δυνατότητες του XgenConnect μέσω της εφαρμογής UltraSync+. Με την εφαρμογή οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν σε πραγματικό χρόνο το xGenConnect από οποιαδήποτε τοποθεσία, χρησιμοποιώντας τεχνολογία η οποία βασίζεται σε cloud, καθώς και να παρακολουθήσουν live βίντεο, να δουν τα καταγεγραμμένα αποσπάσματα βίντεο με βάση κάποιο γεγονός, να οπλίσουν το σύστημα και να ελέγξουν εάν οι πόρτες και τα παράθυρα είναι κλειστά.

Η εφαρμογή UltraSync+ προσφέρει:

  • Ειδοποιήσεις Push.
  • Γεωγραφικό εντοπισμό (Geo Localization) – Καθορισμός μιας εικονικής περιμέτρου για να ενεργοποιηθεί μια σκηνή.
  • Επιλεγόμενες λειτουργίες οι οποίες μπορούν να προστεθούν με την δημιουργία διάφορων σκηνών.
  • Συνεργασία με το ALEXA  και διαχείριση του συστήματος ασφαλείας μέσω φωνητικών εντολών (προς το παρόν μόνο στα Αγγλικά).

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της σειράς xGenConnect είναι ότι οι κεντρικές μονάδες έχουν τις ίδιες διαστάσεις και φόρμα με εκείνες της σειράς NetworX και ενσωματώνουν διπλό σύστημα bus (RS-485 και NetworX). Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η συμβατότητα με τις περισσότερες περιφερειακές συσκευές NetworX όπως τα πληκτρολόγια και τις επεκτάσεις ζωνών. Επομένως, το xGenConnect είναι η πιο οικονομική αποδοτική λύση ώστε να αναβαθμίσετε το σύστημα ασφαλείας σας NetworX σε μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση. Η διαδικασία αλλαγής πλακέτας είναι ιδιαίτερα απλή και γρήγορη. Επωφεληθείτε από ένα πλήθος νέων λειτουργιών και υπηρεσιών και επικοινωνήστε με τηGQ TECH, επίσημο και αποκλειστικό αντιπρόσωπο Carrier σε Ελλάδα και Κύπρο.

GQ TECH, τηλ.: 210-6640025.

Κατηγορία Τεύχος 105, Reviews

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.