29/09/2020

Grandstream

IP θυροτηλεόραση και συσκευές ελέγχου πρόσβασης

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Η Grandstream Networks Inc. συνδέει με λύσεις Unified Communications SIP τον κόσμο από το 2002! Οι βραβευμένες λύσεις της εταιρίας εξυπηρετούν τις μικρομεσαίες αγορές και τις επιχειρήσεις και ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία τους. Οι λύσεις της Grandstream μειώνουν το κόστος επικοινωνίας, αυξάνουν...

Η Grandstream Networks Inc. συνδέει με λύσεις Unified Communications SIP τον κόσμο από το 2002! Οι βραβευμένες λύσεις της εταιρίας εξυπηρετούν τις μικρομεσαίες αγορές και τις επιχειρήσεις και ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία τους. Οι λύσεις της Grandstream μειώνουν το κόστος επικοινωνίας, αυξάνουν την ασφάλεια και βελτιώνουν την παραγωγικότητα. Η PartnerNET είναι ο επίσημος διανομέας της Grandstream, προσφέροντας στην ελληνική αγορά θυροτηλεοράσεις IP τεχνολογίας, συσκευές ελέγχου πρόσβασης, κάμερες ασφαλείας, λογισμικό διαχείρισης βίντεο, κ.λπ.

Τα προϊόντα της Grandstream σχεδιάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και πάντα με βάση τις ανάγκες της αγοράς. Κάθε συσκευή υποβάλλεται σε μια σειρά εσωτερικών δοκιμών και κατασκευάζεται με υλικό υψηλής ποιότητας, παρέχοντας στους πελάτες και συνεργάτες της εταιρίας προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Τα προϊόντα της εταιρίας, έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων, προσφέροντας μία all in one λύση, όπως είναι η καταγραφή και η διαχείριση βίντεο, ο έλεγχος πρόσβασης και φυσικά η ενδοεπικοινωνία. Μερικά από αυτά, το HD Intercom Facility Control Station, «GSC3570», αλλά και τα VoIP θυροτηλέφωνα της σειράς GDS. Ας δούμε αναλυτικά όλες τις λύσεις ενδοεπικοινωνίας και ελέγχου πρόσβασης που διαθέτει στην ελληνική αγορά η PartnerNET.

Facility Access Systems- GDS3710/3705

Η σειρά GDS (IP Door Systems) προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για παρακολούθηση, τη διαχείριση και τη καταγραφή πρόσβασης σε πραγματικό χρόνο, σε οποιοδήποτε φυσικό κτίριο, γραφείο ή δωμάτιο. Η σειρά διαθέτει το GDS3710 με ενσωματωμένη κάμερα για εφαρμογές βίντεο και το GDS3705 μόνο για εφαρμογές ήχου.

Το Grandstream GDS3710 είναι ένα θυροτηλέφωνο εισόδου, με 1080p ανάλυση βίντεο και γωνία θέασης 180 μοιρών, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένο αναγνώστη RFID και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο για ασφαλή είσοδο χωρίς τη χρήση κλειδιού. Διαθέτει τεχνολογία SIP / VoIP με ροές ήχου και βίντεο συνεχούς ροής, είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένο PoE, φωτεινά LED, ανιχνευτή κίνησης, διακόπτη ελέγχου φωτισμού κ.ά.  Διαθέτει αλγόριθμο συμπίεσης H.264 High Profile για μείωση του bandwidth και του αποθηκευτικού χώρου, λειτουργεί με minimum illumination 0.5Lux, προσφέροντας υψηλή ποιότητα εικόνας ακόμα και σε συνθήκες με ελάχιστο φωτισμό. Είναι συμβατό με πληθώρα δικτυακών πρωτόκολλων, όπως τα TCP/IP/UDP, RTP/RTCP, HTTP/HTTPS local upload και mass provisioning using TR-069, ARP/RARP, ICMP, LLDP-MED, DNS, DHCP, SSH, SMTP, TFTP, NTP, STUN, TLS και SRTP, ενώ παρέχει και ευρεία διαλειτουργικότητα με τις περισσότερες συσκευές SIP/VoIP που κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά και με άλλες δικτυακές συσκευές, χάρις στο πρωτόκολλο ONVIF (Profile S). Το GDS3710 υποστηρίζει τοπικά ή και μέσω κεντρικής διαχείρισης από το λογισμικό GDS Manager έως και 2.000 χρήστες/κατόχους RFID καρτών, καταγράφει στιγμιότυπα εικόνας (snapshots), τα οποία μπορεί να αποστείλει σε email λογαριασμούς ή να ανεβάσει σε FTP server. Η εν λόγω συσκευή διαθέτει στην πρόσοψή της 12 πλήκτρα αφής και ένα μπουτόν κλήσης και κάθε ένα από αυτά διαθέτει ατομικό φωτισμό LED. Ενσωματώνει μικρόφωνο και μεγάφωνο, διαθέτει εισόδους και εξόδους συναγερμού και τροφοδοτείται με 12VDC/1A, αλλά και μέσω PoE IEEE 802.3af Class 3, εξαλείφοντας την ανάγκη τοποθέτησης καλωδίων. Το θυροτηλέφωνο πιστοποιείται με βαθμό στεγανότητας IP66 και IK09 για να αντέχει τις ρίψεις νερού και τα χτυπήματα αντίστοιχα, και λειτουργεί απροβλημάτιστα σε θερμοκρασίες μεταξύ -30°C και 60°C.

Με παρόμοιες δυνατότητες θα συναντήσουμε και το GDS3705, που σχεδιάστηκε για χρήστες που αναζητούν μια ισχυρή λύση πρόσβασης και παρακολούθησης ασφαλείας μόνο για συσκευές ήχου. Το εν λόγω θυροτηλέφωνο διαθέτει δύο μικρόφωνα και ηχείο HD με προηγμένο AEC που προσφέρει λειτουργίες ενδοεπικοινωνίας, υποστηρίζει κλήσεις SIP σε τηλέφωνα IP και ενσωματώνει αναγνώστη RFID και πληκτρολόγιο για ασφαλή είσοδο με ή χωρίς πληκτρολόγηση. Το GDS3705 είναι εξοπλισμένο με μεταλλικό περίβλημα κράματος ψευδαργύρου που το καθιστά ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και τους βανδαλισμούς και υποστηρίζει είσοδο και έξοδο συναγερμού για ενσωμάτωση με υπάρχουσες συσκευές ασφαλείας. Το GDS3705 συνεργάζεται με το δωρεάν λογισμικό διαχείρισης GDS Manager της Grandstream, επιτρέποντας πληροφορίες καρτών RFID και την πλήρη διαχείριση της συσκευής. Χάρη στην ενσωμάτωση με άλλα συστήματα της Grandstream, όπως τα IP τηλέφωνα GXP, τα video τηλέφωνα GXV, τα φορητά Wi-Fi και DECT τηλέφωνα και την φορητή εφαρμογή Wave της Grandstream, το GDS3705 προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση για έλεγχο πρόσβασης, ηχητική ενδοεπικοινωνία και ασφάλεια. Έρχεται και αυτό με πληθώρα πιστοποιήσεων όπως IP66 και IK09, λειτουργεί σε θερμοκρασίες μεταξύ
-30°C και 60°C, οι διαστάσεις του είναι 217mm x 120mm x 11.6mm και ζυγίζει μόλις 0.635Kg.

Οι θυροτηλεοράσεις συνοδεύονται και από διάφορα περιφερειακά προϊόντα όπως η συσκευή ανάγνωσης καρτών «USB RFID», η οποία είναι διαθέσιμη για τον σταθμό ενδοεπικοινωνίας. Το RFID USB μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε και να συνδεθεί μέσω USB σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Η συσκευή τροφοδοτείται πλήρως μέσω USB και διαθέτει μια ενσωματωμένη κεραία με λειτουργία αναζήτησης καρτών. Το δωρεάν λογισμικό GDS Manager της Grandstream, επιτρέπει την παρακολούθηση όλων των δραστηριοτήτων των θυροτηλεφώνων, τοπικών και απομακρυσμένων και διαχειρίζεται κεντρικά ωρομετρήσεις προσωπικού, καταγραφή συμβάντων, κεντρικό προγραμματισμό, κεντρική επίβλεψη και επέμβαση.

GSC3570-Ενοποίηση και διαχείριση όλων των συσκευών!

Το Grandstream GSC3570 HD Intercom and Facility Control Station συγκεντρώνει και προβάλλει όλες τις πληροφορίες και λειτουργίες του συστήματος ασφαλείας ενός γραφείου και τις ενοποιεί, ώστε όλοι οι χειρισμοί να γίνονται από μια συσκευή. Εξοικονομεί χρόνο και ενισχύει την αποτελεσματικότητα σε πολλές καθημερινές λειτουργίες στο γραφείο, μερικές από τις οποίες είναι, άνοιγμα και κλείσιμο πόρτας, έλεγχος πρόσβασης και διέλευσης στο γραφείο, ενδοεπικοινωνία με άλλες συσκευές, συναγερμοί, προβολή βίντεο από τις εγκατεστημένες κάμερες, διαχείριση όλου του δικτύου, κ.λπ.

Ειδικότερα, το GSC3570 επικοινωνεί ασύρματα χάρις στο πρωτόκολλο επικοινωνίας  Dual-band 802.11 ac Wi-Fi, διαθέτει LCD οθόνη αφής 7’’ με ανάλυση 1024x600 και LED φωτισμούς ειδοποιήσεων. Προσφέρει αμφίδρομο ήχο με λειτουργία echo cancellation για να απορρίπτει τα ηχητικά κύματα που φτάνουν στο μικρόφωνο από ανάκλαση, διαθέτει συμπίεση Η.264 για να μειώσει τις απαιτήσεις του bandwidth και του κόστους του αποθηκευτικού χώρου, ενώ υποστηρίζει και κάρτες Micro SD/TF χωρητικότητας 256GB για τοπική καταγραφή βίντεο. Προσφέρει πληθώρα κωδικοποιητών και δυνατοτήτων όπως G.711μ/a, G.722 (wide-band), G.726-32, iLBC, Opus, G.729A/B, DTMF (In audio, RFC2833, SIP INFO), VAD, CNG, AEC, PLC, AJB, AGC και ANS, καθώς και μηχανισμούς διασφάλισης των δικτυακών πόρων όπως Layer 2 (802.1Q, 802.1p), 802.11e και Layer 3 (ToS, DiffServ, MPLS) QoS.

Η συσκευή είναι συμβατή με τεχνολογίες κρυπτογράφησης για την προστασία των κλήσεων και των λογαριασμών των χρηστών, συμμορφώνεται κατά FCC, CE, RCM και IC και είναι PoE, προσφέροντας τεράστια ευελιξία κατά την τοποθέτηση.

INFO
  • PartnerNET
  • τηλ: 210-7100000
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.partnernet-ict.com
Κατηγορία Τεύχος 107, Reviews

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.