29/09/2020

Security Report, Τεύχος 107

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους...

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW».

Πρόκειται για την τελευταία φορά που το περιοδικό θα βρεθεί στα περίπτερα. Από το επόμενο τεύχος η Ψηφιακή Τηλεόραση, το Security Report και το NoW θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω συνδρομής είτε σε έντυπη, είτε σε ηλεκτρονική μορφή.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Θυροτηλεοράσεις 2 καλωδίων. Οι θυροτηλεοράσεις 2 καλωδίων έχουν κερδίσει το «στοίχημα» τα τελευταία χρόνια, αποτελώντας μία ασφαλή επιλογή στους χρήστες που αναζητούν ένα συνδυασμό  απλότητας, κόστους, αποτελεσματικότητας και διαλειτουργικότητας. Στο αφιέρωμα του περιοδικού μας θα ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά σε θυροτηλεοράσεις 2 καλωδίων.

Hikvision Dedicated Series. Μία νέα προσθήκη έρχεται στις DeepinView κάμερες της εταιρίας. Η δημοφιλής σειρά καμερών της Hikvision εμπλουτίζεται με νέα χαρακτηριστικά και αλγόριθμους προσφέροντας εκπληκτική απόδοση. Οι νέες κάμερες «Dedicated Subseries» έρχονται εξοπλισμένες με πολλαπλούς αλγόριθμους που χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες της εγκατάστασης και του χώρου.

ONVIF Profile D. Ο οργανισμός ONVIF ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του την κυκλοφορία του «ONVIF Profile D», μία νέα προδιαγραφή για περιφερειακά ελέγχου πρόσβασης. Το νέο-υποψήφιο προφίλ, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει διαλειτουργικότητα σε περιφερειακές συσκευές, όπως κλειδαριές, βιομετρικούς αναγνώστες, PIN pads, κάμερες αναγνώρισης πινακίδας, κινητά τηλέφωνα, αισθητήρες, οθόνες, κ.λπ.

Νέα προϊόντα από την AJAX. Η σειρά προϊόντων Ajax ενισχύεται! Η εταιρία παρουσιάζει το νέο πίνακα συναγερμού Hub 2 Plus που υποστηρίζει LTE και γρήγορη επαλήθευση φωτογραφιών συναγερμού, τη νέα συσκευή MultiTransmitter, ένα νέο περιφερειακό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενσωμάτωση 18 ενσύρματων ζωνών, τη νέα εξωτερική σειρήνα  StreetSiren DoubleDeck και πολλά ακόμα προϊόντα. Διαβάστε πρώτοι στο περιοδικό μας, για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες των νέων προϊόντων.

IP θυροτηλεόραση και συσκευές ελέγχου πρόσβασης της Grandstream! Η Grandstream Networks Inc. συνδέει με λύσεις Unified Communications SIP τον κόσμο από το 2002! Οι βραβευμένες λύσεις της εταιρίας εξυπηρετούν τις μικρομεσαίες αγορές και τις επιχειρήσεις και ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία τους. Οι λύσεις της Grandstream μειώνουν το κόστος επικοινωνίας, αυξάνουν την ασφάλεια και βελτιώνουν την παραγωγικότητα. Η PartnerNET είναι ο επίσημος διανομέας της Grandstream, προσφέροντας στην ελληνική αγορά θυροτηλεοράσεις IP τεχνολογίας, συσκευές ελέγχου πρόσβασης, κάμερες ασφαλείας, λογισμικό διαχείρισης βίντεο, κ.λπ.

Carrier RS-3241. Το Wi-Fi κουδούνι με ενσωματωμένη κάμερα RS-3241 της Carrier, φέρνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προσφέροντας εικόνες υψηλής ευκρίνειας. Σχεδιασμένο για οικίες, το doorbell προσφέρει ζωντανό βίντεο, αμφίδρομο ήχο, ανίχνευση κίνησης και εγγραφή βίντεο σε πραγματικό χρόνο. Είναι συμβατό με τη σειρά προϊόντων της UTC και τοποθετείται στη θέση ενός θυροτηλεφώνου επιτρέποντας την οπτικοακουστική επικοινωνία μεταξύ του επισκέπτη και του χρήστη μέσω της εφαρμογής UltraSync.

Κατηγορία Τεύχος 107

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.