22/07/2021

Dahua WizSense

Νέα ανανεωμένη σειρά προϊόντων

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Η Dahua Technology, παρουσίασε πρόσφατα την ανανεωμένη σειρά ΑΙ προϊόντων WizSense, που βασίζεται σε αλγόριθμους βαθιάς εκμάθησης και εστιάζει στους ανθρώπους και τα οχήματα. Τα εν λόγω προϊόντα έρχονται με αναβαθμισμένες δυνατότητες όπως αμφίδρομο ήχο, το νέο SMD 3.0 και πολλά ακόμα.

Η Dahua Technology, παρουσίασε πρόσφατα την ανανεωμένη σειρά ΑΙ προϊόντων WizSense, που βασίζεται σε αλγόριθμους βαθιάς εκμάθησης και εστιάζει στους ανθρώπους και τα οχήματα. Τα εν λόγω προϊόντα έρχονται με αναβαθμισμένες δυνατότητες όπως αμφίδρομο ήχο, το νέο SMD 3.0 και πολλά ακόμα.

Για να επιταχυνθεί  η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης, το 2020 η Dahua λάνσαρε μία νέα σειρά καταγραφικών με την ονομασία «WizSense». Η νέα προϊοντική σειρά που βασίζεται στην βαθιά εκμάθηση, επικεντρώνεται στους ανθρώπους και τα οχήματα, παρέχοντας στους χρήστες πολύτιμες πληροφορίες. Το 2021, αυτές οι δύο σειρές προϊόντων θα συνεχίσουν να εξελίσσονται, αποδεικνύοντας την καινοτομία και τη δύναμη που διαθέτει η Dahua Technology στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης.

SMD 3.0

Το SMD 3.0, η αναβαθμισμένη έκδοση του γνωστού SMD Plus, φιλτράρει αποτελεσματικά σε μία σκηνή τα ζώα, τα φύλλα από τα δέντρα, το φως, κ.λπ., παρέχοντας με αυτό τον τρόπο βελτιωμένο ποσοστό ακρίβειας ανίχνευσης που αγγίζει το 99%. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μειώνονται οι ψευδείς συναγερμοί που προκαλούνται από αυτούς τους παράγοντες και ότι οι κάμερες εστιάζουν αποκλειστικά στους ανθρώπους και τα οχήματα. Το νέο SMD 3.0 προσφέρει επίσης μεγαλύτερη απόσταση ανίχνευσης στα 25 μέτρα, μία δυνατότητα που προς το παρόν είναι διαθέσιμη για τις IP κάμερες της εταιρίας.

Active Deterrence & Time-sharing Monitoring

Χάρις τη λειτουργία Active deterrence, οι νέες κάμερες προειδοποιούν έναν επίδοξο εισβολέα ενεργοποιώντας ταυτόχρονα τη σειρήνα και το λευκό φως. Οι εν λόγω κάμερες αποτελούν ιδανική επιλογή για εφαρμογές που απαιτούν υψηλή προστασία και επαλήθευση βίντεο, όπως αυλές, γραφεία, αποθήκες, καταστήματα, σχολεία ακόμα και εργοστάσια. Η νέα λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να επαληθεύσουν εύκολα ένα συμβάν μέσω του καταγεγραμμένου βίντεο. Σε σύγκριση με το παραδοσιακό λευκό φως που ενσωμάτωνε η προηγούμενη έκδοση, τα νέα προϊόντα WizSense έρχονται τώρα με ένα  εντυπωσιακό κόκκινο και μπλε φως που αναβοσβήνει όταν εντοπιστεί ένας ύποπτος.

Η νέα λειτουργία Time-sharing Monitoring επιτρέπει στους χειριστές να αλλάξουν την προκαθορισμένη θέση μία κάμερας για την παρακολούθηση διαφορετικών σημείων. Για παράδειγμα, σε ένα κατάστημα μια PTZ κάμερα μπορεί να παρακολουθεί την κύρια είσοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας και τις μη εργάσιμες ώρες να αλλάξει «φορά», παρακολουθώντας άλλα σημεία ενδιαφέροντος. Όταν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός, τότε θα προειδοποιήσει τους εισβολείς χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Ενεργής αποτροπής.

Αμφίδρομη επικοινωνία

Η ανανεωμένη σειρά WizSense διαθέτει επίσης λειτουργία αμφίδρομης ομιλίας που επιτρέπει στους χειριστές/χρήστες να επικοινωνούν με τον εντοπισμένο στόχο μέσω της εφαρμογής DMSS ή του λογισμικού για υπολογιστή. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργήσουν έναν προσαρμοσμένο φωνητικό ήχο δέκα δευτερολέπτων, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προειδοποίηση, για να υπενθυμίσει στον παραβάτη ότι ο χώρος βιντεοεπιτηρείται.

Όπλιση / αφόπλιση με ένα κλικ

Μία νέα δυνατότητα που προστέθηκε στην αναβαθμισμένη σειρά προϊόντων. Μέσω της εφαρμογής DMSS για smartphone κινητά ή μέσω του interface των νέων NVR/ XVR της Dahua, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν ταυτόχρονα τη σειρήνα και το προειδοποιητικό φως της κάμερας με το πάτημα ενός πλήκτρου!

Άλλα «premium» χαρακτηριστικά

Η ανανεωμένη σειρά AI προϊόντων φέρνει μαζί της πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, παρόμοια με αυτά της προηγούμενης έκδοσης. Η περιμετρική προστασία επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν κανόνες tripwire ή εισβολής σε μία σκηνή, στέλνοντας ταυτόχρονα push notifications στους χρήστες. Προσφέρει επίσης αναγνώριση προσώπου με ακρίβεια έως 95% και με ταχύτητα αναγνώρισης λιγότερη του 1s. Μετά από ένα συμβάν, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις λειτουργίες αναζήτησης εικόνων και αναζήτησης χαρακτηριστικών προσώπου για να εντοπίσουν άμεσα ένα άτομο. Αυτές οι έξυπνες λειτουργίες βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα της αναζήτησης, απλοποιώντας το έργο της αστυνομίας.

Επιπλέον, με την πιστοποίηση ISO / IEC 27701 που έλαβε πρόσφατα η εταιρία, τα προϊόντα WizSense συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις του ISO / IEC 27701: 2019 αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η πιστοποίηση ISO / IEC 27701 που έλαβε η Dahua Technology, περιλαμβάνει προστασία πληροφοριών από υποκλοπή, προστασία δεδομένων και πληροφοριών από την πρόσβαση από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό, προστασία πληροφοριών και δεδομένων από τυχαία ή εσκεμμένη αλλοίωση ή απώλεια, προστασία ηλεκτρονικών πληροφοριών και δεδομένων από κακόβουλες επιθέσεις και πολλά ακόμα.

Η νέα σειρά WizSense είναι αναμφίβολα ιδανική λύση για βίλες, καταστήματα λιανικής, βιομηχανικά πάρκα, ιχθυοτροφεία κ.λπ., καθώς προσφέρει ευφυΐα, απλότητα και μεγάλη ευελιξία στους τελικούς χρήστες. Το 2021, η Dahua έρχεται με προϊόντα και τεχνολογίες αιχμής παρέχοντας ολοκληρωμένες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες  για να εξυπηρετήσει τους συνεργάτες και τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο.

Κατηγορία Τεύχος 117, Reviews

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.