Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
22 Οκτωβρίου 2021 00:39

SICUREZZA 2021

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την επιστροφή της!

Γράφει: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F93fcd7b0dfd43cfae13a90d3f4af3ba3 XL

Περισσότερες από 200 εταιρίες έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην έκθεση που αποτελεί σημείο αναφοράς στην Ευρώπη και γενικότερα στην αγορά της ασφάλειας. Η SICUREZZA εκπροσωπεί πολλούς τομείς, όπως τη βιντεοεπιτήρηση, την ανίχνευση εισβολών, τα έξυπνα σπίτια, την πυρανίχνευση, αλλά και την κυβερνοασφάλεια, εν μέσω του γνωστού Cyber Arena!

Περισσότερες από 200 εταιρίες έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην έκθεση που αποτελεί σημείο αναφοράς στην Ευρώπη και γενικότερα στην αγορά της ασφάλειας. Η SICUREZZA εκπροσωπεί πολλούς τομείς, όπως τη βιντεοεπιτήρηση, την ανίχνευση εισβολών, τα έξυπνα σπίτια, την πυρανίχνευση, αλλά και την κυβερνοασφάλεια, εν μέσω του γνωστού Cyber Arena!

Περισσότερες από 200 εταιρείες έχουν ήδη επισημοποιήσει τη συμμετοχή τους στη SICUREZZA 2021, επιβεβαιώνοντας ότι η έκθεση -που θα πραγματοποιηθεί στο Fiera Milano από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου- αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να ενημερωθείτε για όλες τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες και λύσεις που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Η δημοφιλής έκθεση επιστρέφει σε συνδυασμό με την SMART BUILDING EXPO, την εκδήλωση η οποία θα αναδείξει ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας για έξυπνα κτίρια, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των κτιριακών αυτοματισμών, αλλά και τη MADE expo, μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Ιταλίας για τον αρχιτεκτονικό και κατασκευαστικό κλάδο.

Οι τρεις εκδηλώσεις θα ανοίξουν τις πύλες τους ταυτόχρονα στον εκθεσιακό χώρο Fiera Milano (Rho) στις 22 Νοεμβρίου 2021. Η SICUREZZA και η SMART BUILDING EXPO θα πραγματοποιηθούν από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου, ενώ η MADE Expo θα διαρκέσει μια επιπλέον ημέρα, έως τις 25 Νοεμβρίου, επιβεβαιώνοντας την παραδοσιακή τετραήμερη διάρκειά της.

Τα δυνατά σημεία της έκθεσης

Στη SICUREZZA 2021 θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε και να συζητήσετε προσωπικά με τους κορυφαίους κατασκευαστές του τομέα της ασφάλειας και πάνω απ’ όλα, να ανακαλύψετε ότι καλύτερο έχει να προσφέρει σήμερα η αγορά για την προστασία των ανθρώπων, αλλά και του περιβάλλοντος. Από τις κάμερες υπερυψηλής ανάλυσης έως τις θερμικές κάμερες που βρίσκουν σήμερα ευρεία εφαρμογή για την πρόληψη του κορωνοϊού, μέχρι και λογισμικά διαχείρισης δεδομένων και συστήματα ανάλυσης βίντεο. Οι κατασκευαστές και οι διανομείς συστημάτων βιντεοεπιτήρησης και συναγερμού θα δώσουν το παρόν, παρουσιάζοντας όλα τα νέα καινοτόμα προϊόντα!

Η γκάμα των προϊόντων συναγερμού σε αυτή τη διοργάνωση θα είναι ευρεία, κάτι που επιβεβαιώνεται με τη μεγάλη συμμετοχή κορυφαίων διεθνών και ιταλικών κατασκευαστών. Η τεχνολογική εξέλιξη έχει οδηγήσει σε εκθετική αύξηση της διαθεσιμότητας ευρυζωνικών συνδέσεων και έχει αναμφίβολα στρέψει περαιτέρω τα φώτα της δημοσιότητας στις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα του έξυπνου σπιτιού, μιας αγοράς που σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία αξίζει σήμερα 505 εκατομμύρια ευρώ!

Η ευρυζωνικότητα, οι συνδεδεμένες και ολοκληρωμένες λύσεις, η διαχείριση του cloud, η τεχνητή νοημοσύνη και το IoT, που βρίσκουν όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα προϊόντα ασφαλείας, δεν μπορούν παρά να θέσουν το θέμα της ασφάλειας των δεδομένων σε πρώτο πλάνο. Προκειμένου να δοθεί μια κοινή απάντηση σε αυτή την έκτακτη ανάγκη, η SICUREZZA προσφέρει για άλλη μια φορά την Cyber Arena, τον εκθεσιακό και εκπαιδευτικό χώρο που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Fiera Milano Media – Business International, όπου ειδικοί, εμπειρογνώμονες σε θέματα εθνικής ασφάλειας, ακαδημαϊκοί και εταιρείες θα αναλύσουν τις τάσεις, θα μοιραστούν τις βέλτιστες πρακτικές και θα παρουσιάσουν τις τελευταίες καινοτομίες σχετικά με το θέμα της προστασίας δεδομένων.

Στην εν λόγω έκθεση θα συναντήσετε ένα ευρύ φάσμα συστημάτων ελέγχου πρόσβασης, συστημάτων ελέγχου ροής, καθώς και συστημάτων πρόληψης πυρκαγιάς, που επικεντρώνονται κυρίως στην ανίχνευση και την παθητική ασφάλεια. Η SICUREZZA επιβεβαιώνει επίσης το τεράστιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει εκπονήσει σε αυτή τη διοργάνωση, το οποίο δημιουργήθηκε χάρη στη συνεργασία της με διάφορους οργανισμούς και εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ασφάλειας. Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα έχει ως στόχο την παροχή πρακτικών, την ανάπτυξη συγκεκριμένων δεξιοτήτων και την ενημέρωση του κοινού, σχετικά με τους διάφορους κανονισμούς που θα συναντήσουμε στη βιομηχανία της ασφάλειας.

Νέοι κανόνες υγιεινής!

Η έκθεση συμμορφώνεται πλήρως με τους κανόνες υγιεινής και τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται σε παγκόσμιο επίπεδο, μετά και το ξέσπασμα του κορωνοϊού. Πιο συγκεκριμένα οι διοργανωτές θα χρησιμοποιήσουν ένα νέο πρωτόκολλο για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού. Αυτό περιλαμβάνει εντατικό καθαρισμό και απολύμανση από εξειδικευμένα συνεργεία, έλεγχο και μέτρηση της θερμοκρασίας κάθε επισκέπτη, χρήση μάσκας, κ.λπ. Ταυτόχρονα θα εφαρμοστούν κανονισμοί, οι οποίοι θα αποτρέπουν τον συνωστισμό τόσο μέσα στον εκθεσιακό χώρο, όσο και στις πύλες εισόδου και εξόδου. Για την εγγραφή σας, μπορείτε να ανατρέξετε στο επίσημο site της εταιρίας. Κάνοντας την προ-εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της εταιρίας, θα λάβετε κωδικούς QR απευθείας στο smartphone κινητό σας. Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ανταλλαγή εγγράφων στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου. Επιπρόσθετα, ψηφιακές σημάνσεις θα είναι τοποθετημένες στο χώρο, ώστε να καθοδηγήσουν τους επισκέπτες στα περίπτερα των εκθετών.

  • Hall 7: Συστήματα παρακολούθησης βίντεο και πυρανίχνευση.
  • Hall 5/7: Συστήματα Συναγερμού και Cyber Arena.
  • Hall 10: Έλεγχος πρόσβασης και Smart Building Expo.

{gallery}10636{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...