22/10/2021

SICUREZZA 2021

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την επιστροφή της!

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Περισσότερες από 200 εταιρίες έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην έκθεση που αποτελεί σημείο αναφοράς στην Ευρώπη και γενικότερα στην αγορά της ασφάλειας. Η SICUREZZA εκπροσωπεί πολλούς τομείς, όπως τη βιντεοεπιτήρηση, την ανίχνευση εισβολών, τα έξυπνα σπίτια, την πυρανίχνευση, αλλά και την κυβερνοασφάλεια, εν μέσω του γνωστού Cyber Arena!

Περισσότερες από 200 εταιρίες έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην έκθεση που αποτελεί σημείο αναφοράς στην Ευρώπη και γενικότερα στην αγορά της ασφάλειας. Η SICUREZZA εκπροσωπεί πολλούς τομείς, όπως τη βιντεοεπιτήρηση, την ανίχνευση εισβολών, τα έξυπνα σπίτια, την πυρανίχνευση, αλλά και την κυβερνοασφάλεια, εν μέσω του γνωστού Cyber Arena!

Περισσότερες από 200 εταιρείες έχουν ήδη επισημοποιήσει τη συμμετοχή τους στη SICUREZZA 2021, επιβεβαιώνοντας ότι η έκθεση -που θα πραγματοποιηθεί στο Fiera Milano από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου- αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να ενημερωθείτε για όλες τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες και λύσεις που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Η δημοφιλής έκθεση επιστρέφει σε συνδυασμό με την SMART BUILDING EXPO, την εκδήλωση η οποία θα αναδείξει ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας για έξυπνα κτίρια, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των κτιριακών αυτοματισμών, αλλά και τη MADE expo, μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Ιταλίας για τον αρχιτεκτονικό και κατασκευαστικό κλάδο.

Οι τρεις εκδηλώσεις θα ανοίξουν τις πύλες τους ταυτόχρονα στον εκθεσιακό χώρο Fiera Milano (Rho) στις 22 Νοεμβρίου 2021. Η SICUREZZA και η SMART BUILDING EXPO θα πραγματοποιηθούν από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου, ενώ η MADE Expo θα διαρκέσει μια επιπλέον ημέρα, έως τις 25 Νοεμβρίου, επιβεβαιώνοντας την παραδοσιακή τετραήμερη διάρκειά της.

Τα δυνατά σημεία της έκθεσης

Στη SICUREZZA 2021 θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε και να συζητήσετε προσωπικά με τους κορυφαίους κατασκευαστές του τομέα της ασφάλειας και πάνω απ' όλα, να ανακαλύψετε ότι καλύτερο έχει να προσφέρει σήμερα η αγορά για την προστασία των ανθρώπων, αλλά και του περιβάλλοντος. Από τις κάμερες υπερυψηλής ανάλυσης έως τις θερμικές κάμερες που βρίσκουν σήμερα ευρεία εφαρμογή για την πρόληψη του κορωνοϊού, μέχρι και λογισμικά διαχείρισης δεδομένων και συστήματα ανάλυσης βίντεο. Οι κατασκευαστές και οι διανομείς συστημάτων βιντεοεπιτήρησης και συναγερμού θα δώσουν το παρόν, παρουσιάζοντας όλα τα νέα καινοτόμα προϊόντα!

Η γκάμα των προϊόντων συναγερμού σε αυτή τη διοργάνωση θα είναι ευρεία, κάτι που επιβεβαιώνεται με τη μεγάλη συμμετοχή κορυφαίων διεθνών και ιταλικών κατασκευαστών. Η τεχνολογική εξέλιξη έχει οδηγήσει σε εκθετική αύξηση της διαθεσιμότητας ευρυζωνικών συνδέσεων και έχει αναμφίβολα στρέψει περαιτέρω τα φώτα της δημοσιότητας στις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα του έξυπνου σπιτιού, μιας αγοράς που σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία αξίζει σήμερα 505 εκατομμύρια ευρώ!

Η ευρυζωνικότητα, οι συνδεδεμένες και ολοκληρωμένες λύσεις, η διαχείριση του cloud, η τεχνητή νοημοσύνη και το IoT, που βρίσκουν όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα προϊόντα ασφαλείας, δεν μπορούν παρά να θέσουν το θέμα της ασφάλειας των δεδομένων σε πρώτο πλάνο. Προκειμένου να δοθεί μια κοινή απάντηση σε αυτή την έκτακτη ανάγκη, η SICUREZZA προσφέρει για άλλη μια φορά την Cyber Arena, τον εκθεσιακό και εκπαιδευτικό χώρο που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Fiera Milano Media - Business International, όπου ειδικοί, εμπειρογνώμονες σε θέματα εθνικής ασφάλειας, ακαδημαϊκοί και εταιρείες θα αναλύσουν τις τάσεις, θα μοιραστούν τις βέλτιστες πρακτικές και θα παρουσιάσουν τις τελευταίες καινοτομίες σχετικά με το θέμα της προστασίας δεδομένων.

Στην εν λόγω έκθεση θα συναντήσετε ένα ευρύ φάσμα συστημάτων ελέγχου πρόσβασης, συστημάτων ελέγχου ροής, καθώς και συστημάτων πρόληψης πυρκαγιάς, που επικεντρώνονται κυρίως στην ανίχνευση και την παθητική ασφάλεια. Η SICUREZZA επιβεβαιώνει επίσης το τεράστιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει εκπονήσει σε αυτή τη διοργάνωση, το οποίο δημιουργήθηκε χάρη στη συνεργασία της με διάφορους οργανισμούς και εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ασφάλειας. Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα έχει ως στόχο την παροχή πρακτικών, την ανάπτυξη συγκεκριμένων δεξιοτήτων και την ενημέρωση του κοινού, σχετικά με τους διάφορους κανονισμούς που θα συναντήσουμε στη βιομηχανία της ασφάλειας.

Νέοι κανόνες υγιεινής!

Η έκθεση συμμορφώνεται πλήρως με τους κανόνες υγιεινής και τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται σε παγκόσμιο επίπεδο, μετά και το ξέσπασμα του κορωνοϊού. Πιο συγκεκριμένα οι διοργανωτές θα χρησιμοποιήσουν ένα νέο πρωτόκολλο για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού. Αυτό περιλαμβάνει εντατικό καθαρισμό και απολύμανση από εξειδικευμένα συνεργεία, έλεγχο και μέτρηση της θερμοκρασίας κάθε επισκέπτη, χρήση μάσκας, κ.λπ. Ταυτόχρονα θα εφαρμοστούν κανονισμοί, οι οποίοι θα αποτρέπουν τον συνωστισμό τόσο μέσα στον εκθεσιακό χώρο, όσο και στις πύλες εισόδου και εξόδου. Για την εγγραφή σας, μπορείτε να ανατρέξετε στο επίσημο site της εταιρίας. Κάνοντας την προ-εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της εταιρίας, θα λάβετε κωδικούς QR απευθείας στο smartphone κινητό σας. Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ανταλλαγή εγγράφων στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου. Επιπρόσθετα, ψηφιακές σημάνσεις θα είναι τοποθετημένες στο χώρο, ώστε να καθοδηγήσουν τους επισκέπτες στα περίπτερα των εκθετών.

  • Hall 7: Συστήματα παρακολούθησης βίντεο και πυρανίχνευση.
  • Hall 5/7: Συστήματα Συναγερμού και Cyber Arena.
  • Hall 10: Έλεγχος πρόσβασης και Smart Building Expo.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.