25/11/2021

TAKEX MX-12FAMD / TXF-125E

Νέα προϊόντα περιμετρικής προστασίας από την G.I. Security S.A.

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Η Takex είναι μια εταιρία με συνεχή συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις και πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα των ανιχνευτών για περιμετρική προστασία, που εστιάζει κυρίως στα συστήματα δεσμών ενεργών υπερύθρων, BEAMS, αλλά και σε ανιχνευτές εξωτερικού χώρου PIR.

Η Takex είναι μια εταιρία με συνεχή συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις και πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα των ανιχνευτών για περιμετρική προστασία, που εστιάζει κυρίως στα συστήματα δεσμών ενεργών υπερύθρων, BEAMS, αλλά και σε ανιχνευτές εξωτερικού χώρου PIR. Τώρα η εταιρία λανσάρει δύο ολοκαίνουρια μοντέλα, το νέο εξωτερικό PIR MX-12FAM και τη νέα επαγγελματική σειρά beam TXF-125DM.

H TAKEX είναι ένας ιαπωνικός κατασκευαστής αισθητήρων ασφαλείας που εδώ και 50 χρόνια αναγνωρίζεται διεθνώς για τις ποιοτικές λύσεις περιμετρικής προστασίας με συστήματα ανίχνευσης υπέρυθρων δεσμών, PIR και Beams. Τα προϊόντα της προτείνονται για κυβερνητικές, αλλά και στρατιωτικές εφαρμογές. Στις σειρές αυτές συναντάμε εκδόσεις που υποστηρίζουν επιλογή συχνότητας 4 καναλιών, κυκλώματα ελέγχου περιβάλλοντος και άλλες λειτουργίες που ενισχύουν την απόδοση και την σταθερότητα τους. Διαθέτουν μεταξύ άλλων υπέρυθρους παθητικούς ανιχνευτές εσωτερικού / εξωτερικού χώρου με πυροηλεκτρικό στοιχείο, υπέρυθρους παθητικούς ανιχνευτές οροφής 360 μοιρών Takex, εξωτερικούς ανιχνευτές / beam με 2 ή 4 δεσμών (και με 4 κανάλια) καθώς και beam εξωτερικού χώρου με ανακλαστήρα. Ας δούμε τι φέρουν οι νέες συσκευές της εταιρίας.

TAKEX MX-12FAMD

Το νέο εξωτερικό PIR διπλής ζώνης της TAKEX MX-12FAM έρχεται με κάλυψη μέχρι 180 μοίρες, με ανεξάρτητη ρύθμιση από κάθε πλευρά και έχει εμβέλεια από 2m μέχρι 12m. Το MX-12FAM περιλαμβάνει το πιο εξελιγμένο σύστημα anti-masking, το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να εντοπίζει οποιαδήποτε προσπάθεια γίνει για να αποτρέψει τον αισθητήρα από ανίχνευση και προκαλέσει συναγερμό σε περίπτωση παραβίασης της συσκευής.

Έχει μπροστά και πίσω Tamper που μπορούν να ανιχνεύσουν τις παρεμβολές ή την απόπειρα κλοπής του αισθητήρα, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο μεγάλη αξιοπιστία. Διαθέτει δύο εξόδους σήματος συναγερμού και μία επιπρόσθετη εξωτερική έξοδο για τη σύνδεση CCTV ή άλλων βοηθητικών συσκευών. Με ρυθμιζόμενο αριθμό παλμών 1 & 3 και ρύθμιση ευαισθησίας μεταξύ 60-120%, το MX-12FAM θα λειτουργήσει απροβλημάτιστα ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

TAKEX TXF-125E

Το TXF-125E είναι ένας αισθητήρας τετραπλής φωτοηλεκτρικής δέσμης που λειτουργεί με μπαταρίες και είναι σχεδιασμένος ώστε να συνεργάζεται με τα κορυφαία ασύρματα συστήματα συναγερμού, μειώνοντας το χρόνο και το κόστος της εγκατάστασης.

Η εν λόγω συσκευή έρχεται με 4 επιλέξιμες συχνότητες και πολλαπλές δέσμες ακτινών, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε γραμμικές, όσο και σε συστοιχίες χωρίς κινδύνους παρεμβολών. Το TXF-125E επιτρέπει στον χρήστη να καθορίζει ζώνες ανάμεσα στα 25/50/75 και 100 μέτρα, ενώ οι δύο μπαταρίες 3.6V (17Αh) που ενσωματώνει μπορούν να τροφοδοτήσουν κάθε μονάδα για περίπου 5 χρόνια λειτουργίας.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
  • 4 x συγχρονισμένες δέσμες υψηλής ισχύος.
  • 4 επιλεγμένα εύρη λειτουργίας 25/50/75 και 100m.
  • 4 επιλεγμένα κανάλια δέσμης για την αποτροπή παρεμβολών.
  • Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 5 έτη με 2 μπαταρίες LS 33600 (3.6V 17Ah) ανά μονάδα.
  • ± 90° οριζόντιες και ± 20 ° κατακόρυφες ρυθμιζόμενες κεφαλές αισθητήρα.
  • Κύκλωμα παρακολούθησης του περιβάλλοντος.
INFO
  • G.I. Security SA
  • 16o χλμ Λεωφ. Λαυρίου, 190 02 Παιανία
  • τηλ: 210-6040601 | fax: 210-6658710
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.gisecurity.gr/el
Κατηγορία Τεύχος 121, Reviews

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.