21/04/2021

OCEANIC SECURITY

Υπηρεσίες Προστασίας με… Πιστοποιήσεις!

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Η OCEANIC SECURITY ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2007 με έδρα την Πάτρα. Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, καταξιώθηκε στον ελλαδικό χώρο αναπτύσσοντας πολύ γρήγορα ένα πολύ σημαντικό πελατολόγιο, το οποίο εξυπηρετείται από υποκαταστήματα σε όλη την επικράτεια. Το κατάστημα της στην Αθήνα είναι διαμορφωμένο ώστε να μπορεί να αναλάβει όλο το operation...

Η OCEANIC SECURITY ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2007 με έδρα την Πάτρα. Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, καταξιώθηκε στον ελλαδικό χώρο αναπτύσσοντας πολύ γρήγορα ένα πολύ σημαντικό πελατολόγιο, το οποίο εξυπηρετείται από υποκαταστήματα σε όλη την επικράτεια. Το κατάστημα της στην Αθήνα είναι διαμορφωμένο ώστε να μπορεί να αναλάβει όλο το operation από τα κεντρικά γραφεία της Πάτρας.

Ο κεντρικός σταθμός της Αθήνας αναλαμβάνει πέρα από τα σήματα των συναγερμών και τις εικόνες από τις κάμερες και το κέντρο επιχειρήσεων. Επιπλέον, η εταιρία έχει διαμορφώσει, μέσω ασφαλών συνδέσεων, τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τους χειριστές της, ώστε να εργάζονται απομακρυσμένα. Το Κέντρο Λήψης Σημάτων διασφαλίζει τη λειτουργία 24/7 με γεννήτρια και πολλαπλά ups. Τα συστήματα είναι αυτοματοποιημένα και ενεργοποιούνται όταν υπάρξει πτώση τάσης από την Ηλεκτρική εταιρία.

Για την επικοινωνία χρησιμοποιεί το δίκτυο της σταθερής τηλεφωνίας με συνδυασμό διαφορετικών παρόχων, όπως και δίκτυα κινητής που εξασφαλίζουν την άμεση λήψη οποιοδήποτε σήματος.

Η Oceanic Security παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου έχοντας εφαρμόσει διεθνή πρότυπα για την εξασφάλιση της ομαλής και αδιάκοπης λειτουργίας, όπως το πρότυπο ISO 9001 που ενσωματώνει καλές πρακτικές για τη διαχείριση της ποιότητας και τη βελτίωση της εσωτερικής οργάνωσης και λειτουργίας των οργανισμών και επιχειρήσεων και το ISO 14001, ένα διεθνές πρότυπο το οποίο θέτει το πλαίσιο για την αναγνώριση, αξιολόγηση και τη διαχείριση των περιβαλλοντικών πλευρών των δραστηριοτήτων, προϊόντων και υπηρεσιών μιας επιχείρησης ή οργανισμού με σκοπό την ανάπτυξη και πιστοποίησής της με σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Η OCEANIC SECURITY S.A, έχει πιστοποιηθεί με το ISO 22301 που είναι σχεδιασμένο ώστε να συμβάλει ουσιαστικά στη συνεχή λειτουργία ενός οργανισμού ή μιας επιχείρησης κατά την διάρκεια των πλέον απαιτητικών και μη αναμενομένων συνθηκών (π.χ. μιας σοβαρής καταστροφής, έκτακτου περιστατικού, διακοπή ρεύματος, αστοχία ενός server, μόλυνση από ιό μέχρι, αλλά και από άλλες καταστάσεις, όπως σεισμός, φωτιά, πλημμύρα, απεργία).

Η εταιρία εφαρμόζει αρκετά ακόμη πρότυπα και διασφαλίζει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες και συνεργάτες της. Η OCEANIC SECURITY παρέχει υπηρεσίες Guarding, μελέτες ασφαλείας και εκπαιδεύσεις  προσωπικού.

Με το εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό και την μεγάλη εμπειρία, διαθέτει γνώση αλλά και μεγάλη γκάμα υλικών, ευφήμων Οίκων του εξωτερικού, για να καλύψει κάθε είδους ανάγκη και εγκατάσταση. Η Oceanic Security AE από 1/12/2015 ίδρυσε και λειτουργεί ένα νέο τμήμα που ασχολείται με υπηρεσίες ασφάλειας μέσω ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων Κ9. Η εταιρεία συνεργάζεται με Γερμανικό Οργανισμό ειδικευμένο στην εκπαίδευση σκύλων Κ9, καθώς και χειριστών-συνοδών. Ο οργανισμός αυτός είναι κρατικά αναγνωρισμένος από το γερμανικό Κράτος.

Η εταιρεία προμηθεύεται τους σκύλους Κ9 από τον ίδιο οργανισμό, ο οποίος αναλαμβάνει την εκπαίδευσή τους σύμφωνα με τις παγκόσμιες οδηγίες και τα πρότυπα. Ο ίδιος οργανισμός εκπαιδεύει τους χειριστές-συνοδούς και πιστοποιεί σκύλους και συνοδούς.

INFO
  • OCEANIC SECURITY
  • 25ης Μαρτίου 2 & Παρόδου Λεωφ. Βουλιαγμένης 30, 164 52 Αργυρούπολη
  • τηλ: 210-9883865 | fax: 210-3800689
  • | site: www.oceanicsecurity.gr
Κατηγορία Τεύχος 114, Reviews

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.