21/04/2021

Παραμετροποίηση VDP Dahua με τηλεφωνικά κέντρα

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Η ανάπτυξη, ανεξάρτητα από το τι συνέβη το 2020, είναι αυτό που οι περισσότεροι κατασκευαστές και εταιρίες ασφαλείας περιμένουν και η Dahua Technology σε συνεργασία με τη Vector Security αποκαλύπτουν και φέτος τις τεχνολογίες που θα πρωταγωνιστήσουν στο τομέα της ασφάλειας.

Η ανάπτυξη, ανεξάρτητα από το τι συνέβη το 2020, είναι αυτό που οι περισσότεροι κατασκευαστές και εταιρίες ασφαλείας περιμένουν και η Dahua Technology σε συνεργασία με τη Vector Security αποκαλύπτουν και φέτος τις τεχνολογίες που θα πρωταγωνιστήσουν στο τομέα της ασφάλειας.

Την Τρίτη 30/3/2021 η Vector Security πραγματοποίησε με επιτυχία διαδικτυακό σεμινάριο για τα νέα προϊόντα που φέρνει η Dahua το 2021. Ο Βασίλης Δέδες, brand Sales Manager και ο Μανώλης Μανδαλάκης, Τεχνικός Διευθυντής της Vector Security, παρουσίασαν στο κοινό τα νέα προϊόντα που λανσάρει η Dahua για το έτος 2021, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αυτά μπορούν να συνδεθούν με τηλεφωνικά κέντρα για να καλύψουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Ως κορυφαίος πάροχος λύσεων στην παγκόσμια βιομηχανία παρακολούθησης βίντεο, η Dahua έδινε πάντα μεγάλη έμφαση στην "καινοτομία, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση", η οποία φυσικά οδηγεί στη γέννηση και στην εξέλιξη των λύσεων HDCVI. Για άλλη μία χρονιά η Dahua πρωτοπορεί παρουσιάζοντας νέα προϊόντα όπως την ανανεωμένη σειρά ΑΙ προϊόντων WizSense, τις νέες TiOC κάμερες με active deterrence 2.0, νέες οικονομικά προσιτές θερμικές κάμερες με διπλό αισθητήρα, αλλά και μία ανανεωμένη modular θυροτηλεόραση 2 καλωδίων/IP, η οποία έρχεται με τεχνολογία SIP για να δια-λειτουργήσει με τηλεφωνικά κέντρα! Ας δούμε τι νέο φέρνει η εταιρία το 2021.

DAHUA WizSense

Η Dahua Technology, παρουσίασε πρόσφατα την ανανεωμένη σειρά ΑΙ προϊόντων WizSense με το νέο Active Deterrence 2.0. Χάρις τη λειτουργία Active deterrence, οι νέες κάμερες προειδοποιούν έναν επίδοξο εισβολέα ενεργοποιώντας ταυτόχρονα τη σειρήνα και το φως. Οι εν λόγω κάμερες αποτελούν ιδανική επιλογή για εφαρμογές που απαιτούν υψηλή προστασία και επαλήθευση βίντεο, όπως αυλές, γραφεία, αποθήκες, καταστήματα, σχολεία ακόμα και εργοστάσια. Η νέα λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να επαληθεύσουν εύκολα ένα συμβάν μέσω του καταγεγραμμένου βίντεο. Σε σύγκριση με το παραδοσιακό λευκό φως που ενσωμάτωνε η προηγούμενη έκδοση, τα νέα προϊόντα WizSense έρχονται τώρα με ένα  εντυπωσιακό κόκκινο και μπλε φως που θυμίζει αυτό ενός περιπολικού και αναβοσβήνει όταν εντοπιστεί ένας ύποπτος. Η ανανεωμένη σειρά WizSense διαθέτει επίσης λειτουργία αμφίδρομης ομιλίας που επιτρέπει στους χειριστές/χρήστες να επικοινωνούν με τον εντοπισμένο στόχο μέσω της εφαρμογής DMSS ή του λογισμικού για υπολογιστή. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργήσουν έναν προσαρμοσμένο φωνητικό ήχο δέκα δευτερολέπτων, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προειδοποίηση, για να υπενθυμίσει στον παραβάτη ότι ο χώρος βιντεοεπιτηρείται.

Οι TioC (3 σε 1) κάμερες, μπορούν να αναγνωρίσουν κινούμενα αντικείμενα και να διαφοροποιήσουν τους ανθρώπους και τα οχήματα, ώστε να αποφευχθούν αποτελεσματικά οι ψευδείς συναγερμοί που προκαλούνται από ζώα, κλαδιά δέντρων, έντομα, σκιές, άνεμο, απότομες μεταβολές φωτισμού ή άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Είναι διαθέσιμες σε δύο εκδόσεις, Dome και Bullet και προσφέρουν έγχρωμες εικόνες 24 ώρες το 24ωρο.

Νέες Starlight και θερμικές κάμερες

Εκτός από τα προϊόντα που αναφέραμε παραπάνω, το 2021 η Dahua θα διαθέσει και δύο νέες σειρές καμερών. Διαθέσιμη για πρώτη φορά από τη Vector Security, 5MP Starlight τεχνολογία σε μία κάμερα Dahua! Η νέα σειρά HAC-1500-S2 προσφέρει εικόνες υψηλής απόδοσης χωρίς παραμορφώσεις με real time ανάλυση 5MP (16:9) και Starlight τεχνολογία με διάφραγμα φακού F1.6, το οποίο απορροφά ακόμα περισσότερο φως, χαρίζοντας καθαρές εικόνες ακόμα και σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό. Τέλος, ακόμα μία νέα προσθήκη έχει γίνει και στη γκάμα θερμικών καμερών της εταιρίας. Πιο συγκεκριμένα η Dahua διαθέτει στους συνεργάτες της μία νέα οικονομική σειρά θερμικών καμερών που συνδυάζει ένα θερμικό και έναν έγχρωμο οπτικό αισθητήρα, ανιχνεύοντας τους εισβολείς κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους σκότους, της βροχής, της ελαφριάς ομίχλης και του καπνού. Η νέα σειρά υιοθετεί προηγμένους αλγόριθμους βαθιάς μάθησης, προσφέροντας πολλαπλές λειτουργίες, όπως ταξινόμηση αντικειμένων, ανίχνευση καπνού/φωτιάς, κ.λπ.  

Νέα Modular Θυροτηλεόραση

Μία νέα γενιά modular θυροτηλεόρασης θα βρείτε διαθέσιμη από τη Vector Security. Η νέα «modular» γενιά θυροτηλεοράσεων της Dahua VTO4202F-X Series, αποτελεί ιδανική επιλογή για νέες και υφιστάμενες εγκαταστάσεις και διαθέτει τεράστια ποικιλία από extension modules (κάμερα, πληκτρολόγια, αναγνώστες καρτών/ δακτυλικού αποτυπώματος, οθόνες nametag modules κ.λπ.), για να καλύψει κάθε ανάγκη της αγοράς. Η νέα σειρά είναι τεχνολογίας 2 καλωδίων και IP, έρχεται με νέας γενιάς επεξεργαστή και μπορεί να δεχτεί έως και 9 διαφορετικά modules για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών-τελικών χρηστών. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο DHI-VTO4202F-P ενσωματώνει έναν Low illumination αισθητήρα CMOS στα 2MP που προσφέρει έγχρωμες εικόνες υψηλής ευκρίνειας. Διαθέτει σύγχρονες τεχνολογίες όπως WDR, Noise suppression και echo cancellation για να απορρίπτει τα ηχητικά κύματα που φτάνουν στο μικρόφωνο από ανάκλαση, καθώς και συμπίεση Η.264 για να μειώσει τις απαιτήσεις του bandwidth και του αποθηκευτικού χώρου. Ενσωματώνει μικρόφωνο/μεγάφωνο, θύρα RS-485, θύρα 10/100 Mbps self-adaptive Ethernet/2-wire και Tamper alarm. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και πιστοποιείται με IP65 παρουσιάζοντας ανοχή στο νερό και τη σκόνη. Ένα ακόμα νέο προϊόν για το 2021, είναι το IP Villa Door Station «VTO2202F-P». Το νέο VTO έρχεται με ενσωματωμένο επεξεργαστή, αισθητήρα 1/2.8" 2MP CMOS high definition low illumination colorful τεχνολογία, Noise suppression και echo cancellation συμπίεση Η.264, μικρόφωνο και μεγάφωνο και μπορεί να τροφοδοτηθεί μέσω PoE, εξαλείφοντας τα περιττά καλώδια.

Οι νέες θυροτηλεοράσεις υποστηρίζουν πληθώρα δικτυακών πρωτόκολλων όπως το SIP, επιτρέποντας τη συνεργασία και με άλλα προϊόντα, όπως τα τηλεφωνικά κέντρα. Η διαδικασία της σύνδεσης με ένα τηλεφωνικό κέντρο είναι αρκετά απλή, ενώ όλες οι παραμετροποιήσεις μπορούν να γίνουν απομακρυσμένα μέσω web browser. Το σύστημα επιτρέπει την επικοινωνία με τους επισκέπτες που βρίσκονται στην είσοδο ενός κτιρίου ή ενός άλλου χώρου και η πρόσβαση πραγματοποιείται πληκτρολογώντας απλά έναν κωδικό σε μία τηλεφωνική συσκευή. Σε περίπτωση που ο χειριστής του συστήματος απουσιάζει από το χώρο, τότε η πρόσβαση μπορεί να επιτευχθεί εξ’ αποστάσεως μέσω του smartphone κινητού. Κάθε μπουτόν μπορεί να δώσει σήμα σε πολλαπλές συσκευές, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία και ασφάλεια.    

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.