Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
22 Δεκεμβρίου 2021 21:21

Security Report, Τεύχος 122

06ca55231cc39a90922410bb36eedc2f XL c5a71150

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιανουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού…

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιανουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

SICUREZZA 2021

Το Security Report ταξίδεψε για ακόμα μία φορά στο Μιλάνο και σας μεταφέρει τις νέες τάσεις του κλάδου της ασφάλειας, αλλά και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από το CCTV, τον συναγερμό, τον έλεγχο πρόσβασης και την πυρασφάλεια.

Επαλήθευση συναγερμού μέσω βίντεο

Η επαλήθευση συναγερμού μέσω βίντεο συνδυάζει το σύστημα συναγερμού με ένα κέντρο λήψεως σημάτων. Σε περίπτωση ενεργοποίησης ενός συναγερμού, οι χειριστές στο κέντρο παρακολούθησης (ΚΛΣ) μπορούν να δουν τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας που είναι τοποθετημένη στον επιτηρούμενο χώρο, ώστε να δουν ποιος ή τι ενεργοποίησε τον συναγερμό. Αξιοποιώντας το βίντεο, οι χειριστές μπορούν να επιβεβαιώσουν την κρισιμότητα της κατάστασης και να επικοινωνήσουν με τις τοπικές αρχές.

Αγορά NVR
Η αγορά ενός δικτυακού καταγραφικού για τη διαχείριση και την αποθήκευση βίντεο δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για την επιχείρηση μας. Πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας διάφορους παράγοντες πριν προχωρήσουμε στην αγορά ενός NVR. Ο εν λόγω εξοπλισμός θα πρέπει να ικανοποιεί, ακόμα και να υπερβαίνει τους στόχους που έχουμε θέσει.

Συνέντευξη με τον Αναστάσιο Σαρδέλη, Υπεύθυνο Ποιότητας, Υγείας & Ασφάλειας της ΕΡΜΗΣ
Η βιώσιμη ανάπτυξη, η βελτίωση της επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας, αποτελεί κινητήρια δύναμη της επιχειρηματικής δράσης της Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός ΑΕ. και θέτει στον πυρήνα της κριτήρια που στηρίζονται στην ποιότητα, την καινοτομία, την υψηλή τεχνολογία και τεχνογνωσία.

ACaaS
Υπήρξε μια τεράστια αλλαγή τα τελευταία χρόνια σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο παρέχεται η ασφάλεια στους πελάτες και γενικότερα στον τελικό χρήστη. Οι εταιρίες πλέον, δεν πωλούν απλώς ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, αλλά ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας, και καταλυτικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει το cloud και μία ακόμα ανερχόμενη τάση, το SaaSSoftware as a Service.

AJAX Special Event
Η AJAX Systems πραγματοποίησε τη δεύτερη online εκδήλωση «Ajax Special Event», παρουσιάζοντας στους επαγγελματίες του χώρου όλα τα νέα προϊόντα που θα φέρει η εταιρία το 2022. Την αρχή για την διαδικτυακή παρουσίαση των νέων προϊόντων, ανέλαβε ο Chief Marketing Officer της εταιρείας, Valentine Hrytsenko  σε συνεργασία με την ομάδα πωλήσεων της Ajax.

UNIVIEW NVRs

Η Uniview διαθέτει πλήρη γκάμα ποιοτικών δικτυακών καταγραφικών (embedded NVRs), για την επαγγελματική παρακολούθηση, καταγραφή και αναπαραγωγή video και ήχου από δικτυακές (IP) κάμερες. Υποστηρίζονται φυσικά οι IP κάμερες, που κατασκευάζονται από την ίδια (Uniview / TechShell) καθώς και κάμερες άλλων κατασκευαστών με συμβατότητα ONVIF (Profile S, Profile G, Profile T), όπως π.χ. HIKVISION, DAHUA, κ.λπ.

Dahua Wireless Alarm Kit

Η Dahua Technology λανσάρει μία νέα σειρά προϊόντων ασύρματου συναγερμού, που αποτελείται από ένα Alarm Hub, αισθητήρες PIR, πληκτρολόγια, Keyfob, Repeater, module επέκτασης, εσωτερικές και εξωτερικές σειρήνες, κ.λπ. Το εν λόγω σύστημα είναι φιλικό προς τον χρήστη, εύκολο στην τοποθέτηση, προσφέρει προηγμένες λειτουργίες και είναι ιδανικό για εγκατάσταση σε σύγχρονα σπίτια, γραφεία, αλλά και εμπορικά κτίρια.

Amiko Wi-Fi KIT 4900

Το Wi-Fi KIT 4900 της Amiko είναι μία Plug and Play λύση που διαθέτει δικό της cloud μέσα από την εφαρμογή της Amiko Look/ ToSee και αποτελεί ιδανική επιλογή για τοποθέτηση σε οικίες, μικρά εμπορικά καταστήματα, ακόμα και περίπτερα. Αποτελεί μία πολύ αξιόπιστη λύση για την προστασία μικρομεσαίων χώρων και συνδέεται μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία και εξοικονόμηση χρόνου!

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...