22/01/2022

XENIA 2021

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Η Xenia είναι μία premium έκθεση στοχευμένη αποκλειστικά στους ξενοδόχους, αλλά και στους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου. Επαγγελματίες από τον κλάδο των ξενοδοχείων και των μικρών καταλυμάτων έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό εξοπλισμό...

Η Xenia είναι μία premium έκθεση στοχευμένη αποκλειστικά στους  ξενοδόχους, αλλά και στους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου. Επαγγελματίες από τον κλάδο των ξενοδοχείων και των μικρών καταλυμάτων έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και με προμηθευτές του επισιτιστικού κλάδου, των οποίων οι υπηρεσίες βρίσκουν εφαρμογή σε βασικούς τομείς λειτουργίας των ξενοδοχείων.

Το περιοδικό Security Report έδωσε το παρόν στην κορυφαία ξενοδοχειακή έκθεση και σας μεταφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ. Ανάμεσα στους εκθέτες συναντήσαμε και εταιρίες του χώρου μας όπως την Force Electronics, την NSC HELLAS, την εταιρία PartnerNet και την INTERTECH, οι οποίες προσέφεραν  λύσεις και προτάσεις για τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων.

FORCE

H FORCE δραστηριοποιείται από το 1984 και διατηρεί την έδρα της στην Θεσσαλονίκη. Διακινώντας στην αγορά και εγκαθιστώντας τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας, φροντίζει πάντα να ικανοποιεί τις μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες επεκτείνονται και στο χώρο της τεχνικής υποστήριξης. Ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση, η επιτυχία της, όμως, ώθησε στη δημιουργία  υποκαταστήματος στην Αθήνα.  Από το 2003 μετέφερε την έδρα της στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 1500τ.μ. στη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και το υποκατάστημα Αθηνών στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 750τ.μ. στο Αιγάλεω Αττικής. Πλέον, αποτελεί έναν σύγχρονο και διαρκώς εξελισσόμενο όμιλο εταιρειών και έχει εντάξει στο δυναμικό της και τις εταιρίες DBS Security Products και FS GPS.

INTERTECH

Η Intertech ιδρύθηκε το 1988 και από το 1990 είναι επίσημος διανομέας της Panasonic, SATEL κ.ά. οίκων τεχνολογίας. Το 1995 εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και έκτοτε κατέχει σημαντικά μερίδια στην ελληνική αγορά, παρέχοντας ολοκληρωμένες  και πρωτοποριακές λύσεις σε καταναλωτές και επιχειρήσεις. Η Εταιρία έχει ως κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία, διανομή, αντιπροσώπευση και τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και το σχεδιασμό και την ανάλυση προγραμμάτων λογισμικού. Παρέχει μία πλήρη γκάμα σύγχρονης τεχνολογίας και καταναλωτικών προϊόντων που συνοδεύεται από ένα πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων. Η Intertech κυρίως δραστηριοποιείται ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας του οίκου PanasonicCorp παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στο B2B και B2C. Η Εταιρία εισάγει, εμπορεύεται και εγκαθιστά κατά περίπτωση, σε πανελλαδικό επίπεδο όλες τις κατηγορίες προϊόντων και των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας του οίκου PanasonicCorp, στο πλαίσιο της εμπορικής ονομασίας Panasonic, η οποία είναι ένας από τους παγκόσμιους κατασκευαστές καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών, τηλεπικοινωνιών, αυτοματισμού γραφείου, καθώς και επαγγελματικών λύσεων εικόνας και ήχου ευρείας κατανάλωσης και ολοκληρωμένων συστημάτων audio video και ασφαλείας.

NSC HELLAS

Η NSC Hellas AE ιδρύθηκε το 2019 και δραστηριοποιείται δυναμικά στη διάθεση συστημάτων πυρανίχνευσης. Αποτελεί την εξέλιξη και το επόμενο βήμα της CM-Security GmbH που δραστηριοποιούνταν από το 2015 στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για το νέο branch της NSC Sicherheitstechnik GmbH (Γερμανίας) στην Ελλάδα. O Γερμανικός κατασκευαστικός οίκος συστημάτων πυρανίχνευσης NSC Sicherheitstechnik GmbH, ηγέτης στη κατασκευή συστημάτων πυρανίχνευσης, συμμετέχει εξίσου μαζί με τον Γερμανικό κατασκευαστικό οίκο συστημάτων συναγερμού CM Security GmbH, στο νέο εταιρικό σχήμα  της NSC Hellas AE.

PartnerNet

Η PartnerΝET έχει μια εντυπωσιακή ανάπτυξη τα τελευταία δέκα χρόνια και ειδικεύεται στην υψηλή τεχνολογία με πολυετή εμπειρία στην παροχή λογισμικού ασφαλείας, ασύρματα δίκτυα και λύσεις τηλεπικοινωνίας. Η δύναμη της PartnerΝET βρίσκεται στις καινοτόμες ιδέες της και στην πολυετή εμπειρία της στην αγορά τεχνολογίας. Η εταιρεία έχει βραβευθεί με κορυφαίες πιστοποιήσεις από τους μεγαλύτερους προμηθευτές τεχνολογίας παγκοσμίως. Εκπροσωπεί μια σειρά καινοτόμων προϊόντων από ισχυρούς κατασκευές όπως: Grandstream, Alcatel, Htek, BeroNet, Patton, Allo, BroXnet, Seqrite, Storagevault, Char παρέχοντάς σας ισχυρά εργαλεία για να κάνετε την επιχείρησή σας πιο αποτελεσματική και πιο αποδοτική.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.