Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
18 Φεβρουαρίου 2015 20:37

Τεύχος 40

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F64ca0a634602805d9129303f1b94d936 XL

Featured | Με πλούσια και ελκυστική ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε εξειδικευμένα σημεία διανομής, το μηνιαίο περιοδικό Security Report, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος Μαρτίου θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεται.

 

Με πλούσια και ελκυστική ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε εξειδικευμένα σημεία διανομής, το μηνιαίο περιοδικό Security Report, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος Μαρτίου θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεται.

Ξεκινώντας από τη θεματογραφία του περιοδικού, αυτό το μήνα το Security Report, καταπιάνεται με την εξάπλωση του τζιχάντ στην Ευρώπη. Για την αποφυγή παρεξηγήσεων στο ίδιο τεύχος αναφέρονται και οι ισλαμικές θρησκευτικές οργανώσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα, που ουδεμία σχέση έχουν βέβαια με την τρομοκρατία του τζιχάντ.

Με δεδομένο ότι όλα πλέον δικτυώνονται, ακόμη και οι υποδομές μιας χώρας, παρουσιάζουμε το σενάριο ενός ενδεχόμενου κυβερνοπολέμου στην Ελλάδα. Πόσο είναι έτοιμη η χώρα μας να αντέξει μια τέτοια επίθεση;

Ο Γιάννης Χαλέλης, Γενικός Διευθυντής της Vision Software, μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στο Security Report, μιλά για το πώς μια εταιρία πληροφορικής μπορεί να δραστηριοποιηθεί και στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας.

1237 εκθέτες από 54 χώρες του κόσμου έλαβαν μέρος στην έκθεση Intersec 2015 που έγινε στο Ντουμπάι. Το Security Report σας αποκαλύπτει τις καινοτομίες της φετινής διοργάνωσης.

Η θαλάσσια πειρατεία καλά κρατεί και για το 2014 και για την καταπολέμησή της απαιτείται βαθειά μελέτη τόσο των υποψηφίων στόχων, όσο και των υποψήφιων πειρατικών οργανώσεων, όπως αναφέρει η σχετική μελέτη που παρουσιάζει το Security Report.

Στην γνωστή έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών CES 2015, δεν έλειψαν και οι συμμετοχές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας. Το Security Report σας παρουσιάζει τα πιο καινοτόμα προϊόντα security που παρουσιάστηκαν στην έκθεση.

Η θεματογραφία ολοκληρώνεται με την έκθεση “Τοπίο απειλών 2014” της ENISA, στην οποία καταγράφονται οι κυριότερες απειλές στον κυβερνοχώρο.

Και αυτό το μήνα τα καλύτερα νέα προϊόντα πέρασαν από τον εργαστήριο του Security Report. Πρώτα από όλα έχουμε την νέα σειρά καταγραφικών – καμερών EOS, που είναι συμβατές με το νέο πρότυπο HD-CVI, καθώς και ένα αντίστοιχο σύστημα καταγραφικού – καμερών της HS, που είναι όμως συμβατά με το ανταγωνιστικό πρότυπο HD-TVI. Η γερμανική ABUS παρουσιάζει ένα σετ για ασύρματη παρακολούθηση – καταγραφή, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν ο 6πλός ανιχνευτής κίνησης Duevi Moskito και o αισθητήρας κουρτίνας AMC DT16. Τις παρουσιάσεις ολοκληρώνει ένα άρθρο για την τεχνολογία HD-CVI, για την καταγραφή της οποίας προτείνονται οι νέοι δίσκοι Purple της Western Digital.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...