25/08/2015

Η μετάβαση από την αναλογική στην ψηφιακή εποχή

Ο εχθρός του καλού είναι το… καλύτερο!

Γράφτηκε από: Δημήτρης Ασίκης. Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου & Ολικής Ποιότητας της KEEPER Hellas
Το ανωτέρω απόφθεγμα είναι κυριολεκτικά ο αντιπροσωπευτικός τίτλος του άρθρου που σκοπός του είναι να μας εισαγάγει στην νέα γκάμα των προϊόντων CCTV HDCVI, που προωθεί η πάντα πρωτοπόρος στην τεχνολογία ΚΕΕPER Hellas, επίσημος και αποκλειστικός εκπρόσωπος της Dahua Technology Co Ltd στην Ελληνική αγορά.

Το ανωτέρω απόφθεγμα είναι κυριολεκτικά ο αντιπροσωπευτικός τίτλος του άρθρου που σκοπός του είναι να μας εισαγάγει στην νέα γκάμα των προϊόντων CCTV HDCVI, που προωθεί η πάντα πρωτοπόρος στην τεχνολογία ΚΕΕPER Hellas, επίσημος και αποκλειστικός εκπρόσωπος της Dahua Technology Co Ltd στην Ελληνική αγορά.

Το HDCVI SYSTEM 2 αποτελεί εξέλιξη της τεχνολογίας HDCVI της Dahua, σε ένα σύστημα ανώτερο, πιο πλήρες και πιο τεχνολογικά προηγμένο, οδηγώντας ξανά τον κλάδο του CCTV ένα βήμα μπροστά από τα καθιερωμένα. Η τεχνολογία HDCVI SYSTEM 2 παρέχει νέες λειτουργίες όπως :

Video Diagnosis:Ανάλυση σήματος Video και ενεργοποίηση ηχητικών /οπτικών ενδείξεων σε περιπτώσεις παρεμβολών στην κάμερα (στρέψη, κάλυψη, ύπαρξη ήχου κ.ά.).

UTP EQ Reset: Διόρθωση σήματος Video που μεταδίδεται μέσω καλωδίου τύπου UTP.

Zero Channel:Μετάδοση και απεικόνιση του συνόλου των καμερών, ενοποιημένες σε ένα κανάλι stream σε απομακρυσμένες συσκευές (Mobile) με ελάχιστη απαίτηση σε Mbps.

Secondary Trascoding: Ελεγχόμενη απομακρυσμένη μετάδοση Video κατά την αναπαραγωγή, για την επίτευξη του πλέον επιθυμητού αποτελέσματος (1 Mbps Upload).

QR Code: Εύκολοςπρογραμματισμός ‘’plug n play’’ μέσω ανάγνωσης κωδικού QR του καταγραφικού για απομακρυσμένη μετάδοση του συνόλου των καμερών σε mobile application.

Corridor Mode: Εναλλαγή απεικόνισης πλάνου κάμερας, με επιλογή κάθετου άξονα (16/9 → 9/16) για λήψη σε στενό οπτικό πεδίο (π.χ. διάδρομοι).

Η Dahua διαθέτει ΗDCVR καταγραφικά 4,8, 16 και 32 θέσεων που προσφέρουν:

· 3 τεχνολογίες Analogue - HDCVI – IP σε μία και μόνο μονάδα ταυτόχρονα

· Aνάλυση έως και 2.4 Megapixel σε 30 fps, προσφέροντας την καλύτερη απόδοση σε αναπαραγωγή και εγγραφή

· Mέγιστη ευελιξία επιλογών στον εγκαταστάτη

· Αναβάθμιση υφισταμένων αναλογικών εγκαταστάσεων – Μετάβαση σε ψηφιακή τεχνολογία

Κάμερες Varifocal Motor Zoom

Η επίτευξη του απόλυτου με το ελάχιστο. Οξύμωρο αλλά ακριβές στην περιγραφή του. Ο χρόνος που απαιτείται για τις ρυθμίσεις του φακού, ακόμα και για την πιο ακραία από πλευράς εγκατάστασης κάμερα, μηδενίζεται χάρη στην λειτουργία Motor Zoom. Ενσωματωμένη στο καταγραφικό ή απομακρυσμένα από mobile application, είναι πλέον το απόλυτο εργαλείο στα χέρια του εγκαταστάτη.

Επιπρόσθετα με την ενσωμάτωση και των τριών τεχνολογιών σε μια μονάδα καταγραφής είναι εφικτές (ακόμα και από το αρχικό καταγραφικό της σειράς S2) οι λειτουργίες λογισμικού Video Analytics. Προσθέτοντας μια κάμερα IP με ενσωματωμένο λογισμικό Video Analytics προσφέρουμε τεχνολογία χωρίς όρια στον τελικό χρήστη, με το μικρότερο κόστος.

Εν κατακλείδι, η παγκόσμια τάση ενοποίησης των συστημάτων ασφαλείας έχει πλέον εφαρμογή στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

 

INFO
  • KEEPER Hellas
  • Ανθ. Ρεγκούκου 3, Αθήνα
  • τηλ: 210-2025705 | fax: 210-2018364
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.keeper.gr

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.