24/02/2016

Personal Security

Σύγχρονος εξοπλισμός και ανθρώπινο δυναμικό σε τέλεια αρμονία

Γράφτηκε από: Παύλος Κερασίδης
Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, το κέντρο λήψης σημάτων της Personal Security υπόσχεται άμεση και αδιάλειπτη προστασία, πάντα στο πλευρό του συνδρομητή, αλλά και του εγκαταστάτη. Με το νέο Optical Network Unit, που υποστηρίζει διπλή όδευση ιδιόκτητης οπτικής ίνας και συνδέει την εταιρεία...

Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, το κέντρο λήψης σημάτων της Personal Security υπόσχεται άμεση και αδιάλειπτη προστασία, πάντα στο πλευρό του συνδρομητή, αλλά και του εγκαταστάτη. Με το νέο Optical Network Unit, που υποστηρίζει διπλή όδευση ιδιόκτητης οπτικής ίνας και συνδέει την εταιρεία απευθείας στο ψηφιακό - οπτικό κέντρο του ΟΤΕ, πλέον η Personal Security διαθέτει την πιο σύγχρονη τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα. Μια πλατφόρμα η οποία μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 1.000 τηλεφωνικές γραμμές και έως και 240 VDSL συνδέσεις. Μια ακόμα νέα παροχή της Personal είναι η υπηρεσία GLOBAL M2M. Μέσω αυτής αναβαθμίζει την αξιοπιστία της επικοινωνίας του συναγερμού με το 24ωρο Κέντρο Λήψεως, παρακάμπτοντας τη χρήση σταθερής τηλεφωνίας και μέσω κινητής τηλεφωνίας επιτυγχάνεται η μόνιμη και αδιάλειπτη λήψη σημάτων του συναγερμού. Φυσικά, πέρα από τις τεχνικές υποδομές και αναβαθμίσεις, η Personal δεν έχει σταματήσει να δίνει τη μεγαλύτερή της προσοχή στο προσωπικό της, από την γραμματειακή υποστήριξη έως τους εξειδικευμένους τεχνικούς, που ανά πάσα ώρα μπορούν να καθοδηγήσουν σε οποιοδήποτε στάδιο τον εγκαταστάτη.

Η Personal Security παρέχει υπηρεσίες 24ώρου κέντρου λήψεως σημάτων συναγερμού, προσφέρει υπηρεσίες Άμεσης επέμβασης και Περιπολίας και υποστηρίζει πρόγραμμα «ηλεκτρονικής περιπολίας με κάμερες» με υπερσύχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, που εκμηδενίζει το χρόνο αντίδρασης των χειριστών. Διαθέτει πιστοποίηση όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008. Από το 1978 όπου ιδρύθηκε, δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο και να ενσωματώνει διαρκώς τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Τα τελευταία τεχνολογικά έργα της Personal Security είναι η εγκατάσταση Optical Network Unit για απευθείας επικοινωνία με το οπτικό κέντρο του ΟΤΕ και η υπηρεσία GLOBAL M2M για μόνιμη και αδιάλειπτη λήψη σημάτων συναγερμού. Ανεξάρτητα όμως από τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό της, αλλά και τη φυσική της προστασία, βασικό μέλημα της Personal Security ήταν και είναι η επικοινωνία με τους εγκαταστάτες και η υποστήριξή τους.

Διπλή όδευση ιδιόκτητης οπτικής ίνας για επικοινωνία με τον ΟΤΕ

Μέσα σε διάστημα 12 μηνών κατασκευάστηκε διπλή όδευση ιδιόκτητης οπτικής ίνας, η οποία συνδέει την εταιρεία απευθείας στο ψηφιακό - οπτικό κέντρο του ΟΤΕ. Συγκεκριμένα έγιναν τα απαραίτητα σκαπτικά έργα, ώστε να εγκατασταθεί ιδιόκτητο οπτικό ΚΑΦΑΟ στο Computer Room της εταιρείας το οποίο εκτελεί και χρέη VDSL - DSLAM, και είναι online 24 ώρες με την υπηρεσία ψηφιακού service του ΟΤΕ. Το έργο εκπονήθηκε βάσει των αυστηρότερων προδιαγραφών που προβλέπονται από τον ΟΤΕ και πιστοποιήθηκε από τον ίδιο οργανισμό με τελευταίας γενιάς εξοπλισμό μετρήσεων OTDR Power meter.

Αποτέλεσμα είναι η Personal Security να εξυπηρετεί πλέον τους 25.000 και πλέον συνδρομητές της με την πιο σύγχρονη τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα που μπορεί να διαθέτει ένα σύγχρονο ΚΛΣ. Μια πλατφόρμα η οποία μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 1.000 τηλεφωνικές γραμμές και έως και 240 VDSL συνδέσεις.

Υπηρεσία GLOBAL M2M για μόνιμη και αδιάλειπτη λήψη σημάτων συναγερμού

Αναβαθμίζοντας διαρκώς τις παροχές της, η Personal Security πρόσθεσε πρόσφατα τη νέα αναβαθμισμένη υπηρεσία GLOBAL M2M μέσω συσκευής GPRS. Το υπερσύγχρονο σύστημα υποστήριξης της υπηρεσίας GLOBAL M2M, αναβαθμίζει την αξιοπιστία της επικοινωνίας του συναγερμού με το 24ωρο Κέντρο Λήψεως. Συγκεκριμένα η καινοτόμος υπηρεσία GLOBAL M2M είναι η εξέλιξη της σύνδεσης με το Κέντρο της Personal Security, παρακάμπτοντας τη χρήση σταθερής τηλεφωνίας και μέσω κινητής τηλεφωνίας επιτυγχάνεται η μόνιμη και αδιάλειπτη λήψη σημάτων του συναγερμού. Η υπηρεσία είναι συμβατή με όλους του παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

Δίπλα στον εγκαταστάτη

Τόσο ο εξοπλισμός, η φυσική προστασία, αλλά και το λογισμικό της Personal Security λειτουργούν άριστα για να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Πέρα όμως από αυτά, η εταιρία δεν σταματά ποτέ να δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην επικοινωνία και την υποστήριξη των εγκαταστατών. Έχοντας συνθέσει μια άριστη ομάδα, ξεκινώντας από την γραμματειακή υποστήριξη, έως την εξειδικευμένη βοήθεια προς στους τεχνικούς, η Personal καταφέρνει να έχει πάντα το «Προσωπικό» στοιχείο στη λειτουργία της. Όλο το προσωπικό της εταιρίας είναι πιστοποιημένο, άρτια εκπαιδευμένο και στη διάθεση του εγκαταστάτη όλη τη βδομάδα, όπως και τα Σάββατα. Παρέχει υποστήριξη για τον προγραμματισμό οποιονδήποτε μηχανημάτων συστημάτων συναγερμού, όπως και συμβουλές σε τεχνικά θέματα ασφαλείας σε νέους αλλά και σε ήδη υπάρχοντες εγκαταστάτες-συνεργάτες.

Αδιάλειπτη λειτουργία μέσα από συστήματα backup

Για να εξασφαλίσει την αδιάλειπτη λειτουργία του συστήματός της, η Personal Security είναι θωρακισμένη με συστήματα backup που στηρίζονται σε 3 γεννήτριες και σε 3 UPS. Μόλις 12 δευτερόλεπτα αρκούν για να μπει σε λειτουργία η βασική γεννήτρια των 65KVA όπου υπερκαλύπτει όλο το κτίριο. Για την ακραία περίπτωση όπου θα υπάρξει πρόβλημα στο χώρο αυτό, έχει τοποθετηθεί σε εντελώς διαφορετικό σημείο μια 2η γεννήτρια 5KVA πάνω στην οποία είναι τοποθετημένα το κέντρο λήψεως σημάτων και το τηλεφωνικό κέντρο, ενώ υπάρχει και μια τρίτη εφεδρική γεννήτρια των 2KVA, για την εξαιρετική περίπτωση όπου η πρώτη γεννήτρια σταματήσει να λειτουργεί. Τέλος, ανεξάρτητα από τις γεννήτριες, τα μηχανήματα του κέντρου μπορούν να λειτουργήσουν έως και 32 λεπτά μέσα από UPS.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το σύστημα της Personal Security υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα επικοινωνίας (Ademco Contact ID, SIA, FBI κλπ). Το κέντρο είναι συμβατό με λήψη εικόνας με ταυτόχρονη καταγραφή και αποθήκευση στους Servers της εταιρίας. Η λήψη των σημάτων μπορεί να γίνει μέσω δέκτη IP, GSM και GPRS, ενώ υποστηρίζεται ασύρματη σύνδεση του συστήματος συναγερμού μέσω VHF, διασφαλίζοντας έτσι τη λήψη των σημάτων ανεξάρτητα από την ύπαρξη σύνδεσης μέσω τηλεφωνικής γραμμής-Internet-GSM-GPRS. Τα Rack της εταιρίας διαθέτουν 10 συνολικά δέκτες και για τη δυνατότητα συνεργασίας με σήματα IP, GSM, GPRS, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει 1 δέκτη της Paradox και 1 της Satel. Σε εξειδικευμένες περιπτώσεις μπορεί να τοποθετηθεί στον πελάτη πομπός UHF που συνδέεται απευθείας στη σειρήνα του συναγερμού και στέλνει σήμα Alarm, ακόμα και όταν αποτύχουν όλες οι άλλες μέθοδοι ειδοποίησης (PSTN, IP, GPRS).

INFO
  • Personal Security
  • Μεσογείων 99, 151 26 Μαρούσι, Αθήνα
  • τηλ: 210-8068675 | fax: 210-6122531
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.personalsecurity.gr

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.