Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
20 Οκτωβρίου 2016 14:45

Security Report, τεύχος 60

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F7f1f2889896f4672f824c99531afb22a XL

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Νοεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεταιΚυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Νοέμβριου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεται.

Και αυτό το μήνα στη θεματογραφία του Security Report θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Όπως θα δείτε και μόνοι σας, το κεντρικό θέμα του περιοδικού καταπιάνεται με το πρότυπο αναλογικού High Definition HDCVI 3.0. Η νέα έκδοση 3.0 του πρωτοκόλλου HDCVI, φέρνει πολλές καινοτομίες και εκτοξεύει ουσιαστικά το πρωτόκολλο, όπως θα διαβάσετε στο σχετικό αφιέρωμα που έχει ετοιμάσει ο Σωτήρης Χατζηστρατής.

Την τελευταία τριετία πολλές κατασκευάστριες εταιρίες συστημάτων ασφαλείας, είτε αγοράστηκαν, είτε συγχωνευτήκαν με άλλες, με τελευταίο τρανό παράδειγμα την αγορά της Pyronix από την Hikvision. Ο Δημήτρης Σταμούλης σας παρουσιάζει όλες τις εξαγορές των εταιριών security των τελευταίων 3 ετών, καθώς και τα ποσά που δαπανήθηκαν για αυτές.

Πολλά και πολλές φορές απαξιωτικά είναι αυτά που ακούγονται για τους πρόσφυγες που καταφθάνουν στην χώρα μας, ακόμη και από media που θεωρούνται ή θεωρούν τους εαυτούς τους έγκυρους. Ακριβώς για αυτό το λόγο ο κος Κωνσταντίνος Τζίκας ανέλαβε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ο διακεκριμένος νομικός, μας ενημερώνει για τα δικαιώματα των προσφύγων και των μεταναστών και κρούει τον κώδωνα κινδύνου, σε όλους αυτούς που καλούν την ελληνική κοινωνία να παρανομήσει, αγνοώντας τα προφανή ανθρώπινα δικαιώματα.

Η θεματογραφία του μήνα ολοκληρώνεται με ένα άρθρο που αφορά τις εμπειρίες που κέρδισε ο χώρος της κυβερνοασφάλειας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου, αφού δεν έλειψαν οι επιθέσεις σε βάρος ιδιωτικών ή δημόσιων οργανισμών που σχετίζονταν με την διεξαγωγή των αγώνων.

Κάθε μήνα τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς διαβαίνουν την πόρτα του εργαστηρίου μας, όπου τα περιμένει ο ειδικός Παύλος Κερασίδης, για τον σχετικό έλεγχο.

Πρώτα από όλα έχουμε τον υβριδικό πίνακα συναγερμού Nova Security Alarm System P64, που κυριολεκτικά κάνει τα πάντα και συμφέρει.

Μετά το Hikvision που παρουσιάσαμε τον προηγούμενο μήνα, άλλο ένα πεντα-υβριδικό καταγραφικό, τεχνολογίας HDTVI 3.0 καταφθάνει στην ελληνική αγορά. Η έκπληξη έγκειται ότι αυτό δεν έρχεται από μια γνωστή εταιρία Security, αλλά από μία καταξιωμένη εταιρία από το χώρο των τηλεοπτικών προϊόντων. Το THDR 16 της Triax αποτελεί μία σοβαρή επαγγελματική πρόταση στο χώρο των 16κάναλων υβριδικών καταγραφικών.

Τα τεστ του μήνα ολοκληρώνονται με τον κορυφαίο ανιχνευτή κουρτίνας Paradox NV35M. Πρόκειται για ένα High end κομμάτι, που ανάλογό του δεν έχουμε ξαναδεί, καθώς οι λειτουργίες που παρέχει είναι όχι μόνο καινοτόμες, αλλά και μοναδικές.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...