Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
23 Αυγούστου 2017 12:55

Security Report, τεύχος 70

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F1bb5142d27080e760715dca8e4a0d61e XL

Κυκλοφορεί το Security Report Σεπτεμβρίου

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.


Κυκλοφορεί το Security Report Σεπτεμβρίου

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.grμπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα οι οικιακές κάμερες IP All in One. Δικτυακές κάμερες, με τοπική αποθήκευση και εξ’ αποστάσεως έλεγχος, ιδανικές για οικίες. Οι καλύτερες προτάσεις της ελληνικής αγοράς συγκεντρωμένες μαζί με τις δυνατότητες του κάθε μοντέλου.

Η Keeper Hellas διοργάνωσε ημερίδα – τεχνικό σεμινάριο για τις θυροτηλεοράσεις και τα συστήματα ελέγχου πρόσβασηςΟ ιδιοκτήτης της Keeper Hellas κος Αντώνης Βουκάλης, παρουσιάζει τα προϊόντα, καθώς και τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες της Dahua.

Στη σύγχρονη εποχή η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας στο χώρο μας, είναι αναμφίβολα επιτακτική ανάγκη. Διαβάστε 4 εναλλακτικούς τρόπους με τους οποίους θα οχυρώσετε την οικία σας και θα προστατεύσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Τα συστήματα συναγερμού έχουν αλλάξει και πλέον φέρουν πληθώρα δυνατοτήτων, αλλά και καινούργιων περιφερειακών. Διαβάστε τι προσφέρει σήμερα ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού και από ποια περιφερειακά μπορεί να συνοδεύεται, ανάλογα με τις ανάγκες.

Τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο

τον ήχο για να προσφέρουν ακόμη πιο βέλτιστες υπηρεσίες, με αποτέλεσμα τα Audio Analytics να αποτελούν πλέον αναπόσπαστο μέρος της ασφάλειας. 

Ένα θέμα που απασχολεί πολλούς είναι πώς θα επιλέξουν την σωστή κάμερα ασφαλείας για το χώρο τους, αφού η εύρεση του ιδανικού εξοπλισμού σε συνδυασμό με την μελέτη του χώρου εγκατάστασης, απαιτούν πολύ προσεκτικό σχεδιασμό. Ενημερωθείτε για τα κριτήρια που πρέπει να λάβετε υπόψη σας, πριν την εγκατάσταση μίας κάμερας.

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης εξελίσσονται και πλέον διατίθενται πολλά και διαφορετικά συστήματα, ανάλογα με την εφαρμογή που απευθύνονται. Διαβάστε για τις διάφορες κατηγορίες των συστημάτων ελέγχου πρόσβασης και πώς διάφοροι οργανισμοί μπορούν να επωφεληθούν από αυτά τα συστήματα.  

Κάθε μήνα τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς διαβαίνουν την πόρτα του εργαστηρίου μας.

Αυτό το μήνα σας παρουσιάζουμε τον νέο σεισμικό ανιχνευτή Sigma MFD-01. Ελληνικής κατασκευής και πολύ αξιόπιστος, ο νέος ανιχνευτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα εφαρμογών. Διαβάστε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του ανιχνευτή καθώς και τη συνδεσμολογία του με το πίνακα συναγερμού.

Η σειρά πινάκων συναγερμού Χ-Wave της iDS, ενισχύει ακόμη περισσότερο τη θέση της αγορά, μετά την κυκλοφορία των νέων περιφερειακών. Η εξάλειψη των παρεμβολών και η χαμηλή κατανάλωση, είναι μόνο λίγα από τα πλούσια χαρακτηριστικά των ασύρματων περιφερειακών της IDS. Ενημερωθείτε για τη πλούσια γκάμα των περιφερειακών της IDS, η οποία αποτελείται, από δέκτες, ανιχνευτές, μαγνητικές επαφές κ.ά.

Τα τεστ του μήνα ολοκληρώνονται με τους σύγχρονους ψηφιακούς ανιχνευτές της AVS Electronics, Spectrum & Spectrum Wall. Με λειτουργίες accelerometer, antimasking και θερμικής ισοστάθμισης, οι ανιχνευτές υπόσχονται υψηλή προστασία τόσο σε εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους. Η σειρά Spectrum διαθέτει τεχνολογία με διπλό υπέρυθρο και μικροκύμα, ενώ η σειρά Spectrum Wall διαθέτει παθητικούς ανιχνευτές διπλής δέσμης.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...