Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
19 Οκτωβρίου 2017 12:29

Κέντρα Λήψης Σημάτων Συναγερμού

Προστασία 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες τη βδομάδα

Γράφει: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
790f796c1a36f33b9274537f77d71b5c XL 2f01fdd1

Αναμφίβολα η εγκατάσταση ενός σύγχρονου συστήματος συναγερμού προσφέρει πληθώρα λύσεων αυξάνοντας το βαθμό πρόληψης ενάντια σε διαρρήξεις και παράλληλα ενισχύοντας τη προσωπική ασφάλεια. Ωστόσο, ένα σύστημα συναγερμού όσο αξιόπιστο και εάν είναι, από μόνο του πολλές φορές μπορεί να μην είναι αρκετό για να αποτρέψει ένα διαρρήκτη. Τα κέντρα λήψης σημάτων έρχονται να συμπληρώσουν αυτό το κενό χαρίζοντας μία ολοκληρωμένη ασφάλεια τόσο σε επιχειρήσεις και μεγάλες εγκαταστάσεις, όσο και σε οικίες.

Αναμφίβολα η εγκατάσταση ενός σύγχρονου συστήματος συναγερμού προσφέρει πληθώρα λύσεων αυξάνοντας το βαθμό πρόληψης ενάντια σε διαρρήξεις και παράλληλα ενισχύοντας τη προσωπική ασφάλεια. Ωστόσο, ένα σύστημα συναγερμού όσο αξιόπιστο και εάν είναι, από μόνο του πολλές φορές μπορεί να μην είναι αρκετό για να αποτρέψει ένα διαρρήκτη. Τα κέντρα λήψης σημάτων έρχονται να συμπληρώσουν αυτό το κενό χαρίζοντας μία ολοκληρωμένη ασφάλεια τόσο σε επιχειρήσεις και μεγάλες εγκαταστάσεις, όσο και σε οικίες.

Όσο ευφυές και αν είναι ένα σύστημα ασφαλείας, σίγουρα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την 24ωρη ανθρώπινη εξυπηρέτηση ενός Κέντρου Λήψης Σημάτων που είναι σε εγρήγορση όλο το 24ωρο. Με εξειδικευμένο προσωπικό που επεξεργάζεται τα σήματα των συστημάτων συναγερμού 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες τη βδομάδα, το ΚΛΣ αναλαμβάνει την διαχείριση και την προώθηση των σημάτων του συστήματος συναγερμού. Εκμεταλλευόμενα τις σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνίας, τα ΚΛΣ μπορούν να επικοινωνήσουν με τα συστήματα συναγερμών των συνδρομητών τους μέσω γραμμής τηλεφώνου PSTN, μέσω κινητής τηλεφωνίας GSM/GPRS, όπως και μέσω τεχνολογίας IP. Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, με δυνατότητα συνεργασίας με κάμερες και καταγραφικά, μπορούν απομακρυσμένα να ελέγξουν το χώρο από όπου προήλθε ένας συναγερμός, για την επιβεβαίωσή του. Μάλιστα, πολλά κέντρα διαθέτουν υπηρεσίες περιπολίας για άμεση επέμβαση και έλεγχο του χώρου.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις της εποχής, ορισμένα ΚΛΣ παρέχουν προχωρημένα εργαλεία διαχείρισης για τον τεχνικό/εγκαταστάτη με δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου των συνδρομητών. Έτσι, μέσω Web Interface και φορητών συσκευών, οι τεχνικοί μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στο λογισμικό του ΚΛΣ, αλλάζοντας εντελώς το επίπεδο συνεργασίας με το κέντρο, και προσφέροντας εν τέλει καλύτερες υπηρεσίες στους τελικούς συνδρομητές.

Στο αφιέρωμα που ακολουθεί θα αναφερθούμε με αλφαβητική σειρά σε ορισμένα από τα κορυφαία Κέντρα Λήψεως Σημάτων του ελληνικού χώρου και θα σας ενημερώσουμε για τον εξοπλισμό που διαθέτουν και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο ευρύ κοινό.

Atlas Security
Ο όμιλος Atlas Group με παρουσία στην αγορά των συστημάτων ασφαλείας από το 1982, διαθέτει ένα από τα πλέον μεγαλύτερα και αξιόπιστα δίκτυα συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, με νέες ταχύτερες τεχνικές εξυπηρέτησης, ενώ παράλληλα επενδύει σε πόρους, χρόνο και τεχνογνωσία. Στον όμιλο Atlas Group, 52 άνθρωποι συνεργάζονται με κοινό όραμα την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Η Atlas Security λειτουργεί σε ιδιόκτητο χώρο στην περιοχή της Γλυφάδας (εμπορικό κέντρο City Plaza) από το 2000 και ακόμη συνεχίζει να επενδύει σε επίπεδο εγκαταστάσεων και αναβάθμισης των χώρων εργασίας. Εξοπλισμένο με συστήματα υψηλής τεχνολογίας, το 24ωρο Κέντρο υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα επικοινωνίας για κάθε συναγερμό.

Υπηρεσίες

Premium πακέτο υπηρεσιών: Το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Atlas Security διαχειρίζεται περισσότερα από 100.000 σήματα καθημερινά. Οι χειριστές επεξεργάζονται ξεχωριστά κάθε εισερχόμενο σήμα, δίνοντας άμεση προτεραιότητα στα σήματα που αφορούν σε επείγοντα περιστατικά διάρρηξης ή άλλης απειλής στον χώρο.

Κάλυψη σε: Σήμα Διάρρηξης • Σήμα Φωτιάς • Σήμα Προσωπικής Απειλής • Σήμα Αφόπλισης Υπό Απειλή • Σήμα Ληστείας • Σήμα Ιατρικής Ανάγκης • Σήμα Παραβίασης Συστήματος • Σήμα Διακοπής Ρεύματος • Σήμα χαμηλής τάσης μπαταρίας

Deluxe πακέτο υπηρεσιών – AtlasMed: Περιλαμβάνει όλες τις παροχές του premium πακέτου και την Νέα Υπηρεσία Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας AtlasMed. 24ωρη Ιατρική βοήθεια στην πράξη με το πάτημα ενός πλήκτρου! Η Atlas Security σε συνεργασία με την Interamerican, γίνεται το μοναδικό Κέντρο Λήψης Σημάτων στην Ελλάδα που προσφέρει πραγματική βοήθεια σε θέματα υγείας τη στιγμή που το έχετε ανάγκη. Από σήμερα, το κουμπί ιατρικής βοήθειας στο πληκτρολόγιο του συναγερμού σας αποκτά ανεκτίμητη αξία για εσάς και την οικογένειά σας. Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας ή χρειάζεστε ιατρική συμβουλή, υπάρχει πάντα ένας γιατρός για να σας καθοδηγήσει, 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο.

Υπηρεσία ελέγχου GPRS – Global Sim: Η Global Sim τοποθετείται μέσα σε συσκευή επικοινωνίας GPRS και αναλαμβάνει την μεταφορά όλων των σημάτων από τον συναγερμό στο Κέντρο Λήψης Σημάτων μέσω GPRS. Σε περίπτωση διακοπής οποιουδήποτε δικτύου παρόχου (πχ Cosmote), ενεργοποιείται αυτόματα ο εναλλακτικός πάροχος (πχ Vodafone, Wind) για να βρίσκεται διαρκώς συνδεδεμένος, ασύρματα, ο συναγερμός σου με το Κέντρο.

Υπηρεσία ελέγχου ωραρίου: Η υπηρεσία αυτή αφορά επιχειρήσεις και μπορεί κάθε επιχειρηματίας να έχει τον απόλυτο έλεγχο στην καθημερινή διακίνηση του προσωπικού, αξιοποιώντας την όπλιση και αφόπλιση του συναγερμού.

Υπηρεσία ενημέρωσης μέσω SMS: Έλεγχος του συναγερμού με ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο όπου και εάν βρίσκεστε. Ενημέρωση για συμβάντα του συναγερμού με SMS

Εξοπλισμός
Προστασία δεδομένων: Για την προστασία των δεδομένων της, η εταιρία διαθέτει 8 κονσόλες με 84 τηλεφωνικές γραμμές, για λήψη 10.000 σημάτων σε 24ωρη βάση και 6 εξειδικευμένους Servers (DELL – IBM), οι οποίοι φροντίζουν την συνεχή καταγραφή και αυτόματη αποθήκευση των δεδομένων. Επίσης διαθέτει 6 κονσόλες δρομολόγησης των δικτύων (switch) 100 έως 1 mbps, ενώ για τη μέγιστη ασφάλεια των δεδομένων η αποθήκευση γίνεται τόσο εσωτερικά του ομίλου, όσο και σε εξωτερικό δίκτυο.

Υποστήριξη σημάτων GPRS: Για την υποστήριξη σημάτων μέσω δικτύου GPRS, η Atlas Security έχει εγκαταστήσει επιπλέον δίκτυο οπτικών ινών για internet με 64 static IP από 3 διαφορετικούς παρόχους (COSMOTE, VODAFONE και WIND), αλλά και πληθώρα μηχανημάτων, όπως το i-Sec GPRS, καθώς επίσης και DSC, Cadxx, Paradox, Bentel, Satel, Sigma κ.ά.

Διασφάλιση 24ωρης λειτουργίας: Για να διασφαλίσει την 24ωρη λειτουργία, η εταιρία διαθέτει εφεδρική γεννήτρια 25 KVA, καθώς και 3 UPS.

 

 

Euroguard

Η Euroguard ιδρύθηκε το 1980 και εξειδικεύτηκε στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας με πρωταρχικό σκοπό την τεχνική της κατάρτιση και την εξασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών της. ​Η εταιρία στελεχώνεται από έναν μεγάλο αριθμό εργαζομένων, οι οποίοι όλοι έχουν στην κατοχή τους την ειδική άδεια άσκησης εργασίας, Ιδιωτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (ΙΕΠΥΑ.) και διαθέτουν εξειδικευμένη γνώση.

 

Υπηρεσίες

Συναγερμός διάρρηξης: Σε περίπτωση σήματος διάρρηξης καλείται αμέσως η άμεση δράση και τα περιπολικά άμεσης επέμβασης.

Συναγερμός ληστείας: Σε περίπτωση σήματος ληστείας καλείται αμέσως η άμεση δράση και τα περιπολικά άμεσης επέμβασης (εάν χρησιμοποιείται η υπηρεσία) και οι ειδοποιηθέντες- ιδιοκτήτες.

Πλήκτρο προσωπικής απειλής (μπουτόν πανικού): Σε περίπτωση χρήσης πλήκτρου προσωπικής απειλής ενσύρματου ή ασύρματου, καλείται αμέσως η άμεση δράση και τα περιπολικά άμεσης επέμβασης.

Αφόπλιση (OFF) συστήματος υπό απειλή: Ο Αφοπλισμός υπό απειλή αντιμετωπίζεται όπως το πλήκτρο προσωπικής απειλής. Καλείται αμέσως η άμεση δράση και τα περιπολικά άμεσης επέμβασης

Έλεγχος αφοπλισμού (OFF): Σε περίπτωση παραβίασης του προσυμφωνημένου ωραρίου, είσοδο χρηστών σε μη εργάσιμες μέρες και ώρες, καταγράφεται και αναγνωρίζεται ο χρήστης που αφόπλισε. Αποστέλλεται μήνυμα (SMS) στο κινητό του υπεύθυνου.

Συναγερμός ιατρικής βοήθειας: Σε περίπτωση χρήσης πλήκτρου Ιατρικής Βοήθειας ειδοποιούνται άμεσα το ή τα άτομα και ο γιατρός, σύμφωνα με τη λίστα ειδοποιηθέντων που ο ίδιος έχει γνωστοποιήσει εγγράφως.

Συναγερμός πυρκαγιάς: Σε περίπτωση σήματος πυρκαγιάς ειδοποιείται αμέσως η πυροσβεστική υπηρεσία και οι ειδοποιηθέντες- ιδιοκτήτες.

Συναγερμός εγκλωβισμού σε ανελκυστήρα ή θάλαμο: Σε περίπτωση εγκλωβισμού σε ανελκυστήρα ή θάλαμο καλούνται αμέσως η πυροσβεστική υπηρεσία και οι ειδοποιηθέντες- ιδιοκτήτες, προσδιορίζοντας ταυτόχρονα τον χώρο.

Έλεγχος θερμοκρασίας (ψυγεία ή για χώροι με Η/Υ και server): Σε περίπτωση αύξησης ή και πτώσης της θερμοκρασίας σε θαλάμους ή χώρους ελεγχόμενης θερμοκρασίας, ενημερώνονται άμεσα οι ειδοποιηθέντες- ιδιοκτήτες προσδιορίζοντας το σημείο του προβλήματος.

Πλημμύρα, διαρροή νερού ή υπέρβαση στάθμης φρεατίων: Σε περίπτωση πλημμύρας, διαρροής ή υπέρβαση στάθμης φρεατίων, ειδοποιείται αμέσως η πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς και οι ειδοποιηθέντες- ιδιοκτήτες.

Ανίχνευση γκαζιού ή φυσικού αερίου: Σε περίπτωση ανίχνευσης γκαζιού ή φυσικού αερίου, ειδοποιείται αμέσως η πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς και οι ειδοποιηθέντες- ιδιοκτήτες

Συναγερμός παραβίασης συστημάτων (24ωρος): Σε περίπτωση παραβίασης της 24ωρης προστασίας οποιαδήποτε συσκευής ή αισθητήρα του ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού, ενσύρματου ή ασύρματου, ακόμα και εάν είναι αφοπλισμένο, ενημερώνονται άμεσα οι ειδοποιηθέντες- ιδιοκτήτες .

Συναγερμοί χωρίς Προτεραιότητα και επιπλέον υπηρεσίες: Παρέχονται ακόμη οι υπηρεσίες ανίχνευσης, ελέγχου οπλισμού (ON), διακοπής και επαναφοράς ηλεκτρικού ρεύματος, πτώσης μπαταρίας, ελέγχου επικοινωνίας (TEST), ελέγχου βλάβης ή δολιοφθοράς της τηλεφωνικής γραμμής, ελέγχου σημάτων βλάβης, ελέγχου συστήματος RF, Ειδικά σήματα, Άμεση επέμβαση, Περιπολία, Ηλεκτρονική άμεση επέμβαση, Ηλεκτρονική περιπολία, Στατική φύλαξη, Αποστολή αναφοράς συστήματος, Kerveros live, Euroguard IVR, Kerveros Β2Β, Τηλεφωνία Β2Β.

Εξοπλισμός

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, προηγμένα μηχανήματα και εκπαιδευμένους χειριστές, η Euroguard εγγυάται την ασφαλή λειτουργία του ΚΛΣ και την αδιάλειπτη παροχή των υπηρεσιών της. Πιο συγκεκριμένα όσο αφορά τον εξοπλισμό η εταιρία παρέχει πλήρη αναβάθμιση 06/12/2012 με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ασφαλείς εγκαταστάσεις (access control, CCTV), 6 ψηφιακές κονσόλες λήψεως σημάτων ΙP, καθώς και εφεδρικές κονσόλες. Επιπλέον διαθέτει 10 monitor με δυνατότητα ταυτόχρονης λήψης & επεξεργασίας σημάτων, αυτόνομους υπολογιστές server HP, UPS on Line interactive για αδιάλειπτη λειτουργία του ΚΛΣ, γεννήτρια 27 KWA, ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών και τελευταίας τεχνολογίας τηλεφωνικό κέντρο CISCO με 48 τηλεφωνικές γραμμές επικοινωνίας πελατών επεκτάσιμες σε 400, σε υπόγειο δίκτυο. Όσο αφορά το λογισμικό, η εταιρία χρησιμοποιεί βάσεις δεδομένων σε Microsoft SQL Server, σύστημα Disaster Recovery για απόλυτη ασφάλεια, VoIP τηλεφωνική επικοινωνία με τη χρήση διαδικτύου και υποστηρίζει κάθε πρωτόκολλο επικοινωνίας όπως Contact ID, SIA κ.ά. Επίσης η Euroguard παρέχει τη λειτουργία  Place Zone View (Κάτοψη χώρου του συναγερμού με αποτύπωση του σημείου), λειτουργία SMS liveall για την ενημέρωση των πελατών χωρίς παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα, GPRS για αδιάκοπη σύνδεση στο Internet με γρήγορες ταχύτητες, καθώς και GPS LIVE για την παρακολούθηση των περιπολικών άμεσης επέμβασης.

 

Grande Security Monitoring Services

Η Grande Security Monitoring Services αποτελεί την νέα ονομασία της FBI Group Security όπως την ξέρουν οι παλαιότεροι, η οποία ιδρύθηκε το 1993 στο Γαλάτσι Αττικής. Μετά από αρκετά χρόνια επιτυχημένης πορείας και ευχαριστημένων συνδρομητών (2002), μεταφέρθηκε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, ειδικά διαμορφωμένες στις απαιτήσεις ενός σύγχρονου πρωτοποριακού Κέντρου Λήψης Σημάτων που πληροί όλες τις προδιαγραφές στην ίδια περιοχή. Με πλήρη θωράκιση, ελεγχόμενη πρόσβαση και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και καταγραφής σ’ όλο το κτήριο. Σε συνεργασία με πάνω από 350 αυστηρά επιλεγμένες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας, προσφέρει ασφάλεια, σιγουριά, ποιότητα και αξιοπιστία, μέρα και νύχτα 24ώρες την ημέρα, 365 ημέρες κάθε χρόνο.

 

Υπηρεσίες

Βασικό πακέτο σύνδεσης: Περιλαμβάνει μια πλήρη βασική κάλυψη όπως: σήμα Διάρρηξης, Φωτιάς, Πανικού, Ληστείας, Ενέδρας, Ιατρικής Βοήθειας, Σαμποτάζ, Αφοπλισμού, Οπλισμού, Απομόνωσης-Επαναφοράς Ζώνης, Διακοπής Ρεύματος, Μπαταρίας, Προβλήματος. Έλεγχος επικοινωνίας σε 24ωρη βάση ή και πιο συχνή ακόμα και 5 λεπτή, αναλόγως τον εξοπλισμό. Απεριόριστος αριθμός επιπλέον Partition στον ίδιο κωδικό. Άμεση ενημέρωση υπευθύνων και τεχνικού σε αντίστοιχα σήματα.

Λήψη σημάτων με χρήση GPRS/IP τεχνολογίας από εξοπλισμούς των περισσοτέρων εργοστασίων της αγοράς όπως: Bentel, DSC, ASB, Satel, Caddx, Paradox, Sirion, Trikdis, Vision, Videofied Frontel, Focus, Artec, Micron, Crow, Sigma, Texecom, Roel, open CIA/IP protocol.

Λήψη σημάτων μέσω πολλαπλών διαδρόμων επικοινωνίας (GPRS, IP, PSTN) μέσω ειδικής universal συσκευής (AAS Global GPRS) και χρήση κάρτας Global SIM για αυτόματη χρήση και των τριών δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Πολύ σταθερή σύνδεση χωρίς διακοπές, συνεχόμενη επιτήρηση σύνδεσης, ταχύτητα αποστολής, απομακρυσμένος χειρισμός συσκευής, application για έξυπνα τηλέφωνα και βίντεο επαλήθευση. Επιπλέον πλατφόρμα εγκαταστάτη, για διαχείριση συσκευών από απόσταση όπως: Reset, ποιότητα Υπηρεσία ωραρίου: Έλεγχος προκαθορισμένου ωραρίου λειτουργίας.

Άμεση επέμβαση- Προληπτική περιπολία: Είναι η υπηρεσίες που λειτουργούν 365 ημέρες το χρόνο, κατόπιν αιτήσεως του συνδρομητή, από το βράδυ 22.00 έως το πρωί 06.00. Δηλαδή, ασυρματοφόρο όχημα (περιπολικό) με προσωπικό ασφαλείας θα βρίσκεται στο χώρο σας, αφού δεχτεί κλήση για διάρρηξη – φωτιά – ληστεία από την Grande Security σε εύλογο χρονικό διάστημα ή πραγματοποιεί διελεύσεις, σε άτακτα χρονικά διαστήματα.

Πλήρης ενημέρωση με e-mail σε συνδρομητές σε μηνιαία, εβδομαδιαία ακόμα και ημερήσια βάση για τις κινήσεις του συναγερμού τους και καθημερινή επαγγελματική, πλήρης, αναλυτική ενημέρωση με e-mail νωρίς το πρωί στον εγκαταστάτη σήματος.

Υπηρεσία αποστολής SMS και μηνύματος μέσω Viber

Smart Video Verification Solution: Μια νέα υπηρεσία που την παρέχουν οι νέοι δέκτες μας SurGard 5 και Frontel VideoFied by Honeywell. Υπάρχει πλέον η δυνατότητα από συστήματα των οίκων της DSC neo tyco και της Videofied Honeywell αντίστοιχα που ενσωματώνουν κάμερα, να μας στέλνουν video από τον χώρο που καλύπτουν κατά την διέγερση.

24 Alarm view: Με την λήψη σήματος συναγερμού (διάρρηξη, πανικός, φωτιά) από τον προστατευόμενο χώρο, οι χειριστές του Κέντρου Λήψης Σημάτων της Grande Security συνδέονται ζωντανά (Live) και ελέγχουν οπτικά πλέον, για την ορθότητα του συναγερμού.

Wed πλατφόρμα F2Wed για άμεση, γρήγορη, ασφαλή on-line πληροφόρηση των συνεργατών μας. Παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πελατολόγιο όπως καρτέλες με πλήρη στοιχεία συνδρομητών, live ιστορικό σημάτων, στατιστικά στοιχεία, εκτυπώσεις διαφόρων μορφών και άλλα πολλά χρήσιμα εργαλεία για έναν ενημερωμένο εγκαταστάτη. Σύνδεση από ηλεκτρονικό υπολογιστή, tablet, smart phone.

Υπηρεσία απομακρυσμένου προγραμματισμού (Download) υπεύθυνα από το κέντρο λήψης για εξυπηρέτηση σε νέες συνδέσεις για όλους σχεδόν τους τύπους συναγερμών.

Εξοπλισμός

-Συνεχείς και μεγάλες επενδύσεις. Η καρδιά του συστήματος αποτελείται από τεχνολογία αιχμής.

-Ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών ΟΤΕ (metro Ethernet) μεγάλης χωρητικότητας και ταχύτητας. Εφεδρικό κύκλωμα διαφορετικής όδευσης για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Νέοι δέκτες λήψης σημάτων & εικόνας SurGard Systems 5. Το νέο μέλος της οικογένειας SurGard Tyco με δυνατότητα λήψης σημάτων, video και ήχου από σειρά Neo της DSC.

-SurGard System ΙΙΙ, ο πλέον καταξιωμένος δέκτης λήψης σημάτων διαμέσου τηλεφώνου και Ethernet. Υπάρχουν τουλάχιστον 5 δέκτες fully redundant, fully loaded, που συγκεντρώνουν πολλές καινοτομίες όπως αναγνώριση καλούντος αριθμού για ταυτοποίηση και ταχύτερη λήψη επόμενου σήματος.

-Μεγάλο τηλεφωνικό υβριδικό κέντρο, για την άμεση και απρόκοπη εξυπηρέτηση σας.

-2 πολύ μεγάλα online UPS και μεγάλο ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος 50KVA.

-Ευχάριστο, άνετο, σύγχρονο περιβάλλον εργασίας για απρόσκοπτη και άριστη απόδοση όλων των εργαζομένων

-Με κέντρο επιχειρήσεων πληροί όλες της προδιαγραφές και διαθέτει πιστοποίηση ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008. Το κέντρο της Grande Security διαθέτει άρτιο και σύγχρονο εξοπλισμό, όπως συστοιχία πολυπύρηνων Main Servers και Backup Servers σε διαρκή αδιάλειπτη και ταυτόχρονη λειτουργία (HP & IBM).

Τέλος η Grande στελεχώνεται από Έλληνες επαγγελματίες ανθρώπους, άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους. Έχοντας οι περισσότεροι πολλά χρόνια προϋπηρεσίας και έχοντας αντιμετωπίσει πάρα πολλά περιστατικά με επιτυχία. Όλοι είναι κάτοχοι των απαραίτητων πιστοποιητικών και εγγράφων από το υπουργείο δημόσιας τάξης και διαθέτουν συνεχείς εκπαιδεύσεις πάνω σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

 

Hellas Digital Monitoring Services S.A.

Η Hellas Digital Monitoring Services S.A. (Hellas DMS) ιδρύθηκε για την υπερκάλυψη της ανάγκης υψηλών απαιτήσεων στον τομέα της διαφύλαξης της περιουσίας. Είμαστε ένας Elite σταθμός. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούμε τον καλύτερο εξοπλισμό και το πιο εξειδικευμένο προσωπικό. Επίσης σημαίνει ότι συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες εγκαταστάτες και ιδιώτες που έχουν ως προτεραιότητα την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα και επώνυμα μηχανήματα, το πλέον εξειδικευμένο και αξιόπιστο προσωπικό, σύγχρονες εγκαταστάσεις και πληθώρα υπηρεσιών που συνεχώς αναβαθμίζονται. Επικεντρωνόμαστε μόνο στο Monitoring. Είμαστε ο μόνος σταθμός στην Ελλάδα που δεν κάνει εγκαταστάσεις και διαφυλάσσει τα συμφέροντα του επαγγελματία εγκαταστάτη.  Σήμερα η Hellas DMS είναι η κορυφαία εταιρία στο κλάδο της λήψης και διαχείρισης σημάτων. Είμαστε ο μόνος σταθμός  που έχει πιστοποιητικό των κολοσσών United Technologies (UTC) και DMP. Οι επενδύσεις της εταιρίας σε νέους εξοπλισμούς είναι συνεχείς και τηρούν όλες τις προδιαγραφές της αυστηρής TUV ISO. Μείνετε συντονισμένοι στην Hellas DMS καθώς μόλις έκλεισε ένας τεράστιος κύκλος επενδύσεων που την καθιστούν πλέον μια από τις κορυφαίες εταιρίες στην Ευρώπη.

Υπηρεσίες

Βασικές Υπηρεσίες

Επιτήρηση συστημάτων ασφαλείας: Η Hellas DMS έχει την δυνατότητα παρακολούθησης κίνησης στον χώρο σας, test hardware, test αναφοράς, υπηρεσία open / close και έλεγχο πρόσβασης.

Επιτήρηση συστημάτων πυρανίχνευσης: Ο σταθμός μας έχει την δυνατότητα παρακολούθησης συστημάτων πυρασφάλειας συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων πυρανίχνευσης, καταιονισμού και κατάσβεσης. Οι προαναφερόμενες υπηρεσίες μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μιας οικίας, επιχείρησης και βιομηχανίας.

Ιατρική παρακολούθηση: Με το πάτημα ενός πλήκτρου ο ηλικιωμένος/ανήμπορος μπορεί εύκολα και γρήγορα να συνδεθεί με το κέντρο λήψεως και διαχείρισης σημάτων. Το εκπαιδευμένο προσωπικό με υπομονή και αποτελεσματικότητα καθησυχάζει τον ηλικιωμένο, καθώς ενημερώνει τις πρώτες βοήθειες για την κατάσταση και την τοποθεσία του.

Παρακολούθηση βίντεο: Η Hellas DMS σας προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην παρακολούθηση CCTV χρησιμοποιώντας αποκλειστικά στην Ελλάδα 4 διαφορετικές υπηρεσίες για την παρακολούθηση καμερών. Μπορούμε να ελέγξουμε τον χώρο σας, να επιβεβαιώσουμε παραβίαση, να χειριστούμε κάμερες απομακρυσμένα καθώς και πολλές άλλες υπηρεσίες.

Περιβαλλοντική, βιομηχανική & εξειδικευμένη παρακολούθηση: Η Hellas DMS έχει την δυνατότητα να προσαρμόζει την παρακολούθηση ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου που έχετε αναλάβει, όσο εξειδικευμένο και αν είναι αυτό. Όπως για παράδειγμα, αναλαμβάνουμε την παρακολούθηση λειτουργιών συστημάτων ζωτικής σημασίας για την λειτουργία της επιχείρησης. Όταν τα όρια που έχουν τεθεί από τις ανάγκες της επιχείρησης ξεπεραστούν, το έμπειρο προσωπικό μας ενημερώνει άμεσα για την λανθασμένη λειτουργία, βοηθώντας έτσι στην άμεση αντιμετώπιση κάθε προβλήματος και στην άμεση επίλυση του από τους ειδικούς.

Ενσύρματη διαδικτυακή παρακολούθηση: Όσο διαδεδομένη και να είναι η επικοινωνία μέσω τηλεφωνικής γραμμής, τα μειονεκτήματα της είναι πολλά – π.χ. μη επικοινωνία όταν η γραμμή είναι απασχολημένη ή ανοιχτή. Η Hellas DMS κάποτε πρωτοπόρησε συστήνοντας στην Ελληνική αγορά την επικοινωνία μέσω δικτύου. Τώρα το ξανακάνει με την δυνατότητα “Encrypted Communication” με το Polling rate της επιλογής σας.

Ασύρματη διαδικτυακή επικοινωνία: Στο ενδεχόμενο που πάψουν να λειτουργούν οι τηλεφωνικές γραμμές και οι ενσύρματες γραμμές για οποιονδήποτε λόγο, όπως επισκευή ή παραβίασή τους από εισβολέα, ο συναγερμός σας επικοινωνεί με τον σταθμό μας ο οποίος υποστηρίζει GSM, 2G και 3G με το Polling Rate της επιλογής σας.

Τεχνολογία GPS: Με την τεχνολογία GPS της Hellas DMS έχετε πλήρη γνώση για τις κινήσεις των αυτοκινήτων σας. Ένα τηλεφώνημα στα γραφεία μας, αρκεί για να μάθετε την θέση των αυτοκινήτων σας καθώς και την διαδρομή που έχουν ακολουθήσει.

Advanced Υπηρεσιες

Πέρα απο τις βασικές υπηρεσίες αναπτύσσουμε συνεχώς μια ομάδα μοναδικών υπηρεσιών. Κάποιες από τις μοναδικές μας υπηρεσίες είναι οι  Note, e-text, Dealer Module, GSM Trinity, QSIM,Virtual Keypad, UltraSync, Protegus, e-nvoice, Auto Note και η λίστα συνεχίζεται!  

Εξοπλισμός

Hardware & Software: Τα Hardware και Software της Hellas DMS είναι ότι πιο σύγχρονο και ποιοτικό υπάρχει στις ΗΠΑ. Η πλειοψηφία των hardware του σταθμού μας είναι προέλευσης των ΗΠΑ. εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Για την εξυπηρέτηση και του πιο απαιτητικού συνεργάτη χρησιμοποιούμε πάνω από 10 σύγχρονους δέκτες. Επιπλέον, διαθέτουμε MADE IN THE U.S.A. πρόγραμμα διαχείρισης συστημάτων που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους μεγαλύτερους σταθμούς παγκοσμίως. Όσον αφορά τα προγράμματα διαχείρισης CCTV χρησιμοποιούμε την Γερμανική  Heitel, την Αμερικάνικη M καθώς και την Κινέζικη Tx . Η τελευταίας γενιάς server και υπολογιστές εξασφαλίζουν τη σωστή παρακολούθηση των πελατών και τη γρήγορη προώθηση δεδομένων, ενώ η αναγνώριση εισερχόμενων κλήσεων και η αυτόματη κλήση πελατών αποσιωπά κάθε σφάλμα. Όλο το δίκτυο της εταιρίας μας λειτουργεί βάση των υψηλότερων προδιαγραφών.  Όσον αφορά τις κτιριακές εγκαταστάσεις δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν κάτι λιγότερο από «φρούριο» καθώς υπάρχουν θωρακισμένοι τοίχοι, πόρτες ασφαλείας και αλεξίσφαιρα τζάμια, ενώ οι αυτοματισμοί ασφαλείας και οι αυτοματοποιημένες ενδείξεις, θα ανιχνεύσουν οτιδήποτε κινηθεί 5 με 10 μέτρα μακριά από το κτίριο.

Backup:   Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του σταθμού σε κάθε ενδεχόμενο, η HellasDMS διαθέτει όλα τα απαραίτητα backup. Κάποια από τα κύρια backup είναι οι 2 εφεδρικές σύγχρονες γεννήτριες ισχύος, μπαταρίες χωρητικότητας 750 ΑΗ και 50 μπαταρίες για επιμέρους backup, συνεχή τοπικό Software backup, 2+2 Inverters, Super Servers Networking και η πρωτοποριακή νέα υπηρεσία Cloud.

 

Sigma Monitoring

Η Sigma Monitoring είναι θυγατρική εταιρία της Sigma Security η οποία δημιουργήθηκε το 1977 και σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα. Είναι πιστοποιημένη με «ISO 9001:2008» από το 2004 και αναγνωρισμένη ως μία από τις «Strongest Companies in Greece». Μέσα στα 40 χρόνια λειτουργίας της, η Sigma καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών της.

Υπηρεσίες

Η Sigma Monitoring αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες των συνδρομητών, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη της καθημερινής σας ζωής. Τα σήματα άμεσης προτεραιότητας που διαχειρίζεται ο κεντρικός σταθμός και για τα οποία ενεργεί άμεσα είναι ο συναγερμός και η ζώνη από την οποία προήλθε, η φωτιά και το σημείο στο οποίο εκδηλώθηκε, η ληστεία, ο εξαναγκασμός αφόπλισης του συναγερμού υπό απειλή, η λανθασμένη προσπάθεια απομόνωσης του συναγερμού ή όταν κοπούν τα καλώδια του πληκτρολογίου και η ανάγκη για παροχή ιατρικής βοήθειας. Σε όλες τις περιπτώσεις, ενημερώνονται άμεσα οι αρχές ασφαλείας και τα άλλα πρόσωπα που έχει ορίσει ο ιδιοκτήτης.

Επιπλέον, μπορεί να διαχειρισθεί και να ενεργήσει μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα κατά την επαναφορά  της ζώνης σε κατάσταση ηρεμίας μετά το συναγερμό, την όπλιση ή αφόπλιση του συναγερμού και από ποιον χρήστη έγινε, την μερική όπλιση του συστήματος, με αναγνώριση των ζωνών που έχουν γίνει BYPASS και έπειτα από διακοπή της τάσης του δικτύου των 220V και επαναφορά αυτής. Επίσης η εταιρία ενεργεί μετά από ένδειξη χαμηλής τάσης της μπαταρίας του συστήματος συναγερμού και επαναφορά αυτής, Βλάβη της τηλεφωνικής γραμμής και αποκατάσταση αυτής και οποιοδήποτε άλλο σήμα μπορεί να στείλει ο κεντρικός πίνακας συναγερμού. Επιπρόσθετα μπορεί να κάνει έλεγχο της όπλισης και αφόπλισης του συναγερμού, σε προκαθορισμένα ωράρια λειτουργίας του χώρου με επιβεβαίωση της ταυτότητας του χρήστη, έλεγχο θερμοκρασίας και υγρασίας στο χώρο ή σε ψυγεία που έχουν ανάγκη παρακολούθησης, μέσω τηλεφωνικής γραμμής PSTN, μέσω κινητής τηλεφωνίας GSM/GPRS ή μέσω τεχνολογίας IP.

Εκτός από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες το κέντρο λήψης προσφέρει, άμεση ενημέρωση για τα συμβάντα, πληροφορίες για το χειρισμό και τη λειτουργία του συστήματος ασφαλείας, αποστολή κατάστασης σημάτων και ενεργειών, καθημερινή ενημέρωση για τα συμβάντα και τα προβλήματα των πελατών, παροχή διαφημιστικού υλικού, καθώς και είσπραξη των συνδρομών.

Εξοπλισμός

Το δίκτυο της Sigma Monitoring, αναβαθμίζεται συνεχώς με τον πλέον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό που σε συνδυασμό με τις εντατικές διαδικασίες συντήρησης και ελέγχου παρέχει αξεπέραστη ποιότητα επικοινωνίας και διασφαλίζει διαθεσιμότητα που αγγίζει το 100%. Το δίκτυο εξελίσσεται συνεχώς ακολουθώντας άμεσα τις διεθνείς τάσεις σε θέματα τεχνολογίας αιχμής με σκοπό την ταχύτατη, ομαλή και υψηλού επιπέδου παροχή των πλέον προηγμένων υπηρεσιών στους συνδρομητές. Πιο συγκεκριμένα το ΚΛΣ αποτελείται από δέκτες γραμμών PSTN τελευταίας τεχνολογίας, με ανεξάρτητο Module σε κάθε γραμμή για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, υποστηρίζοντας όλα τα γνωστά formats επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων και των Ademco Contact ID, SIA, Ademco Express, FBI Superfast κλπ. Επιπλέον διαθέτει δέκτες GPRS, για λήψη σημάτων μέσω του δικτύου της κινητής τηλεφωνίας, δέκτες TCP/IP για λήψη σημάτων μέσω internet και Servers Hewlett-Packard τελευταίας τεχνολογίας. Η τοπολογία των Servers και των τερματικών είναι τέτοια, ώστε οποιαδήποτε βλάβη σε έναν από αυτούς να μην επηρεάζει τη λειτουργία των υπολοίπων. Η εταιρία έχει υπόγειο τηλεφωνικό δίκτυο με συνοπτικές ψηφιακές γραμμές, μισθωμένο ψηφιακό κύκλωμα που επιτρέπει την μόνιμη σύνδεση στο internet και  πρόγραμμα λήψης και επεξεργασίας των εισερχομένων σημάτων τελευταίας τεχνολογίας (Patriot), με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα (χωρίς την ανάγκη επέμβασης του χειριστή στην επεξεργασία αυτών). Τέλος, παρέχει τηλεφωνικό κέντρο VoIP, προηγμένης τεχνολογίας, βασισμένο στην πλατφόρμα Asterisk PBX, με δυνατότητα ηχητικής καταγραφής όλων των κλήσεων και πλήρη αναφορά εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων.

Η αυτονομία του σταθμού και των μηχανημάτων επιτυγχάνεται με On-Line UPS, ανεξάρτητους συσσωρευτές στους δέκτες του κεντρικού σταθμού, τριφασική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος 40 KVA, με αυτοματοποιημένο σύστημα μεταγωγής από την τροφοδοσία της ΔΕΗ στη γεννήτρια.

 

Technohellas

Η Technohellas είναι μέλος του ομίλου KEEPER, ενός ομίλου με μεγάλη τεχνογνωσία και πολυετή συνεχή παρουσία στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας. Η Technohellas, διαθέτει ένα σύγχρονο σταθμό λήψεως και διαχείρισης σημάτων επείγουσας ανάγκης και λειτουργικών προβλημάτων από τα συστήματα ασφαλείας, ο οποίος λειτουργεί επί 24ωρου βάσεως. Από την πρώτη στιγμή, ο σταθμός εξοπλίστηκε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ώστε να είναι συμβατός με όλα τα συστήματα ασφαλείας της αγοράς και να παρέχει δυνατότητα λήψης εικόνας. Η σύνδεση με τον προστατευόμενο χώρο πραγματοποιείται μέσω σταθερής τηλεφωνικής γραμμής, κινητής τηλεφωνίας (GPRS), γραμμής Internet ή μισθωμένης γραμμής οπτικής ίνας.

Η Technohellas είναι ο μοναδικός 24ωρος σταθμός, ο οποίος υλοποιήθηκε βάση ειδικής μελέτης που εκπονήθηκε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, καταθέτοντας τα ανώτερα διαπιστευτήριά του εξ’ αρχής. Η λειτουργία του επιτηρείται από διπλωματούχο μηχανολόγο μηχανικό και η διαχείρισή σημάτων γίνεται βάση προτύπου ISO 9001:2008, με τον οργανισμό TUV. Ο 24ωρος σταθμός εξοπλίστηκε εξαρχής με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και υποδομές ικανές να εξασφαλίσουν την αδιάλειπτη προστασία των συνδρομητών. Επιπλέον η εταιρία χρησιμοποιεί λογισμικό λήψης σημάτων που υποστηρίζει Caller Identification, οπότε οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα ταυτοποίησης του αριθμού κλήσης με τον σωστό αριθμό συστήματος, αποφεύγοντας τυχόν “fault calls” που συμβαίνουν στα 24ωρα κέντρα. Η Technohellas προσφέρει 5ετή εγγύηση και δωρεάν αποκατάσταση βλάβης της κεντρικής μονάδας του συστήματος ασφαλείας κατά τη διάρκεια της συνδρομής και παράλληλα προσφέρει στους συνεργάτες της το δικαίωμα να συνδέουν τους νέους συνδρομητές δωρεάν στον 24ωρο σταθμό για 2 μήνες.

 

Υπηρεσίες

Ο συναγερμός συνδέεται μέσω γραμμής τηλεφώνου( σταθερής ή κινητής) ή γραμμών data με τον σταθμό, όπου αποστέλλει τα σήματα λειτουργίας του. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι:

  • Προστασία από εισβολή/διάρρηξη στον προστατευόμενο χώρο.
  • Προστασία από απειλή και ενέδρα από κακοποιούς.
  • Λήψη και αναπαραγωγή εικόνας από κάμερες στον προστατευόμενο χώρο.
  • Κλήση των πρώτων βοηθειών και της πυροσβεστικής.
  • Επιβεβαίωση της αρμονικής λειτουργίας του συστήματος ασφαλείας.
  • Δυνατότητα ενημέρωσης της σωστής λειτουργίας καθενός εξαρτήματος του συστήματος.
  • Ενημέρωση για διακοπή ρεύματος στο χώρο.
  • Παρακολούθηση της σωστής λειτουργίας των μπαταριών συναγερμού.
  • Παρακολούθηση της μεταβολής θερμοκρασίας ή επιτρεπτού επιπέδου αερίων.
  • Παρακολούθηση και έλεγχος του ωραρίου του προστατευόμενου χώρου.
  • Αποστολή ενημερωτικών αναφορών ιστορικού του συστήματος συναγερμού.

Στη συνέχεια οι καταρτισμένοι και εχέμυθοι χειριστές της Technohellas, ειδοποιούν άμεσα τις αρχές και τους υπεύθυνους του χώρου, εξασφαλίζοντας την ανώτερη ασφάλεια και προστασία. Οι χειριστές της Technohellas εκπαιδεύονται στη διαχείριση σημάτων, βασιζόμενοι στην ειδική μελέτη του ΕΜΠ. Έχουν ως αποκλειστική αρμοδιότητα και υποχρέωση, τη διαχείριση των λαμβανομένων σημάτων, την επικοινωνία με τους υπεύθυνους του χώρου, τις αρμόδιες αρχές και τον εγκαταστάτη. Τέλος, με τις λύσεις video alarm/ video analytics το κοινό σύστημα CCTV μετατρέπεται από ένα απλό σύστημα καταγραφής παραβατικής συμπεριφοράς, σε ένα αποτρεπτικό σύστημα ασφαλείας, με οπτική επιβεβαίωση της απόπειρας παραβατικής συμπεριφοράς.

 

Εξοπλισμός

Η Technohellas διαθέτει εξοπλισμό και τεχνολογία αιχμής όπως πρόγραμμα διαχείρισης σημάτων πρωτόκολλων Contact ID, 4×2 και SIA, δέκτες επικοινωνίας με όλα τα συστήματα ασφαλείας, λογισμικό λήψης και αναπαραγωγής εικόνας από CCTV και δέκτες υποστήριξης των τεχνολογιών RSC & RDV. Επιπλέον, η εταιρία διαθέτει γραμμές λήψης σημάτων PSTN, IP, GPRS, γραμμές GSM, οπτική ίνα, καθώς και γεννήτρια, UPS και IP τηλεφωνικό κέντρο με σύστημα καταγραφής συνομιλιών. Η αντισεισμική κατασκευή του κτιρίου προσφέρει μεγάλη ασφάλεια στο σταθμό, ενώ τα ηλεκτρονικά συστήματα προστασίας (access control, CCTV, Alarm, Temperature Alarm & protection, Security Doors, κλπ.), αναλαμβάνουν να προστατέψουν από κακόβουλες ενέργειες.

{gallery}4782{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...