Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
25 Οκτωβρίου 2017 18:53

Security Report, Τεύχος 72

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F2b15a68d2dc5188a94d8216e5409f29f XL

Κυκλοφορεί το Security Report Νοεμβρίου 

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Νοεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.grμπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.Κυκλοφορεί το Security Report Νοεμβρίου

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Νοεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα τα Κέντρα Λήψης Σημάτων συναγερμού. Ενημερωθείτε για τα κορυφαία Κέντρα Λήψεως Σημάτων του ελληνικού χώρου, τον εξοπλισμό που διαθέτουν και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο ευρύ κοινό.

Συνέντευξη με την κα Μαριλίνη και τον κο Χρήστο Μοναστηριώτη από την Telergo Comelit. Οι ιδέες, τα νέα προϊόντα και οι στόχοι είναι μερικά, μόνο, ερωτήματα που απάντησαν τα κορυφαία στελέχη της Telergo Comelit σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. 

2o επίσημο συνέδριο συστημάτων ασφαλείας από την Atlas Security και την Electrosystems. Με απόλυτη επιτυχία έκλεισε το 2ο συνέδριο συστημάτων ασφαλείας όπου κορυφαία στελέχη των δύο εταιριών παρουσίασαν στο κοινό νέα προϊόντα, λύσεις και τη νέα στρατηγική συνεργασία της Atlas Security με την Interamerican.

Security Drones Report 2017. Η παγκόσμια αγορά των security drones θα ανέλθει στην αξία των 10,5 δισ. δολαρίων έως το 2020, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στη σχετική κατάταξη, πίσω μόνο από τα drones που θα χρησιμοποιούνται για υποδομές, γεωργία και μεταφορές.

ΝΑΙ στην τοποθέτηση καμερών σε εισόδους πολυκατοικιών. Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα με την γνωμοδότησή της, έδωσε το πράσινο φως για την τοποθέτηση καμερών σε εισόδους διαμερισμάτων πολυκατοικιών, θέτοντας ωστόσο κάποιους όρους προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό.

Τα Video Analytics στη βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών. Διαβάστε τις διάφορες μορφές Video Analytics που έχει υιοθετήσει, η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών με αποτέλεσμα να διαχειρίζεται τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο παρέχοντας στους αρμόδιους σημαντικές πληροφορίες.

Κάθε μήνα τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς διαβαίνουν την πόρτα του εργαστηρίου μας.

Αυτό το μήνα σας παρουσιάζουμε τη σειρά PCX των υβριδικών και ενσύρματων πινάκων ελέγχου της Pyronix. Χάρη στην πολυβραβευμένη σειρά ασύρματων περιφερειακών συσκευών και τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, η σειρά PCX έχει αποδεχθεί στην πράξη ως μία από τις καλύτερες λύσεις τόσο για τους εγκαταστάτες, όσο και για τους χρήστες.

Bosch MAP 5000. Η οικογένεια MAP 5000 προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα και λύσεις για όλα τα επίπεδα ασφάλειας αφού μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες. Ενημερωθείτε για την πληθώρα από module που συνοδεύουν τον πίνακα συναγερμού και το λογισμικό διαχείρισης κτιρίων «BIS», που δίνει τη δυνατότητα  στον εγκαταστάτη να προγραμματίσει εξ’ αποστάσεως τον πίνακα.

i500 BI-COM. Το νέο ασύρματο σύστημα συναγερμού προσφέρει μία ολοκληρωμένη προστασία τοπικά αλλά και απομακρυσμένα μέσω internet, ενώ επιτρέπει τη παρακολούθηση και το χειρισμό ενός χώρου και μέσω smartphone. Η αμφίδρομη επικοινωνία με μια μεγάλη γκάμα ασύρματων περιφερειακών συσκευών και τα module επέκτασης, καθιστούν το συναγερμό ως μία από τις ιδανικότερες λύσεις για τη προστασία των οικιών. 

Τα τεστ του μήνα ολοκληρώνονται με τη σειρά καμερών «TxA» της εταιρίας Texas Tech. Οι κάμερες της σειράς TxA ενσωματώνουν όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά, ενώ χάρη στη τεχνολογία Starlight, προσφέρουν έγχρωμη εικόνα υψηλής ευκρίνειας ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού με την απόσταση μετάδοσης του σήματος να φτάνει μέχρι τα 500 μέτρα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...