Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 | 14:43

Security Report, τεύχος 73

Κυκλοφορεί το Security Report Δεκεμβρίου

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.grμπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Κυκλοφορεί το Security Report Δεκεμβρίου

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα οι θερμικές κάμερες. Ενημερωθείτε για τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα των θερμικών καμερών, καθώς και για τα αντιπροσωπευτικά μοντέλα της ελληνικής αγοράς.

Από αυτό το μήνα καλωσορίζουμε στους συνεργάτες του περιοδικού τον Γιώργο Λάζο, ειδικό στα θέματα ΚΝΧ. Στο πρώτο του άρθρο στο περιοδικό, ο Γιώργος Λάζος μας περιγράφει πώς θα βάλουμε ΚΝΧ σε μια οικία, ώστε να την μετατρέψουμε σε έξυπνο σπίτι, μόλις μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο.

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ήμερο event “3rd Technology Day” από την KEEPER Group, στο χώρο δεξιώσεων ελαιών loft στις 20-21 Οκτωβρίου. Το security στον κόσμο του IoT ήταν ο τίτλος του συνεδρίου, στο οποίο έγινε η παρουσίαση νέων τεχνολογιών, αλλά και δεκάδων προϊόντων.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις σε ανοιχτούς χώρους αποτελούν άλλο ένα ζήτημα που έχουν να επιλύσουν οι αστυνομικές υπηρεσίες της κάθε χώρας. Το πρόβλημα αυτό είναι ακόμη μεγαλύτερο, όταν μιλάμε για χώρους διεξαγωγής αγώνων. Διαβάστε ποιες νέες μεθόδους έχουν υιοθετήσει οι αστυνομικοί φορείς για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια στα γήπεδα.

Για να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη είσοδο και έξοδο από τους χώρους στάθμευσης, η Hikvision λανσάρει μια νέα υπερσύγχρονη λύση διαχείρισης στάθμευσης, βελτιώνοντας τη διαχείριση του διαθέσιμου χώρου στάθμευσης, την ασφάλεια και την πρόσβαση.

Ενημερωθείτε για το πώς τα διεθνή πρότυπα ταξινομούν κάθε ηλεκτρική συσκευή ως προς το βαθμό προστασίας έναντι σε νερό, σκόνη, ακόμα και χτυπήματα, μέσω των βαθμών προστασίας IP και IK.

Η ευρέως χρησιμοποιούμενη τεχνολογία της Τηλεματικής ανοίγει το δρόμο για ασφαλέστερα και εξυπνότερα οχήματα. Διαβάστε πως το IoT και η μηχανική εκμάθηση μπορούν να βελτιώσουν την ασφάλεια του οχήματος και την αποδοτικότητα του καυσίμου.

Η επίτευξη της απόλυτης ασφάλειας στα αεροδρόμια παραμένει δύσκολη υπόθεση, λόγω του αυξημένου αριθμού των ανθρώπων που διέρχονται από αυτά. Διαβάστε για τις  προκλήσεις, αλλά και τις λύσεις που θα ενισχύσουν την ασφάλεια στα αεροδρόμια.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της τελευταίας έκθεσης Internet Security Threat Report της εταιρίας Symantec, τα τελευταία οκτώ χρόνια πάνω από 7.1 δισεκατομμύρια ξεχωριστές διευθύνσεις IP έχουν εκτεθεί σε παραβιάσεις δεδομένων. Η εξάπλωση των ransomware και τα malwares, είναι μόνο μερικά από τα παραδείγματα που θα διαβάσετε στο Internet Security Threat Report 2017 της Symantec.

Κάθε μήνα τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς διαβαίνουν την πόρτα του εργαστηρίου μας.Αυτό το μήνα σας παρουσιάζουμε το ασύρματο σύστημα συναγερμού «Ajax Starter Kit». Πλήρως αξιόπιστο και με μοναδικό σχεδιασμό, το Ajax συνδυάζει τα πλεονεκτήματα τόσο των συστημάτων DIY, όσο και των επαγγελματικών συστημάτων συναγερμού. Διαβάστε τα χαρακτηριστικά των περιφερειακών, του Ajax Hub, που θεωρείται ο εγκέφαλος του συστήματος, αλλά και της εφαρμογής για την απομακρυσμένη πρόσβαση και διαχείριση του συναγερμού.

Τα τεστ του μήνα ολοκληρώνονται με τη δικτυακή Dome κάμερα της Dahua DH-IPC-HDBW5431E-ZE της σειράς Eco-Savvy 3.0. Η κάμερα ενσωματώνει αισθητήρα 1/3 progressive scan CMOS με ανάλυση στα 4MP, υποστηρίζει όλες τις σύγχρονες λειτουργίες, καθώς και τη νέα πρωτοποριακή τεχνολογία της Dahua «ePoE», επιτρέποντας πλήρη αμφίδρομη μετάδοση πάνω από 800 μέτρα με ταχύτητα 10Mbps, ή 300 μέτρα με ταχύτητα 100Mbps μέσω ομοαξονικού καλωδίου.

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.