Η Samsung Electronics Co., Ltd., παγκόσμιος ηγέτης στην προηγμένη τεχνολογία ημιαγωγών, παρουσίασε τον πρώτο αισθητήρα εικόνας 0,64-μικρομέτρων (μm)- pixel της βιομηχανίας, τον Samsung ISOCELL JN1 50-megapixel (Mp). Εξοπλισμένος με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες pixel, όπως ο βελτιωμένος ISOCELL 2.0 και οι τεχνολογίες Smart-ISO και Double Super PDAF, ο JN1 μπορεί…
Κατηγορία Security News
Το Grandstream GSC3570 HD Intercom and Facility Control Station συγκεντρώνει και προβάλλει όλες τις πληροφορίες και λειτουργίες του συστήματος ασφαλείας ενός γραφείου και τις ενοποιεί, ώστε όλοι οι χειρισμοί να γίνονται από μια συσκευή. Εξοικονομεί χρόνο και ενισχύει την αποτελεσματικότητα σε πολλές καθημερινές λειτουργίες στο γραφείο...
Το HUB 2 Plus της AJAX αποτελεί την απόλυτη επιλογή πίνακα, καθότι τα χαρακτηριστικά που διαθέτει τον καθιστούν ως ένα «μικρό γίγαντα» ικανό να υποστηρίξει ένα ευρύ φάσμα λύσεων, είτε αφορά μία οικιακή εγκατάσταση αυξημένων απαιτήσεων, είτε μία μεγάλη εγκατάσταση με πολλά περιφερειακά.
Η Konica Minolta Greece ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Luxriot, πάροχο κορυφαίων λύσεων και λογισμικών για τη διαχείριση βίντεο. Στα πλαίσια διεύρυνσης στρατηγικών συνεργασιών, η  Konica Minolta Greece θα διανέμει αποκλειστικά τα πρωτοποριακά VMS της Luxriot.
14/06/2021

Ajax Button

Πατήστε το μπουτόν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Θα στείλει άμεσα συναγερμό στο Hub, ενώ το LED θα ανάψει για να υποδείξει την επιτυχή παράδοση του σήματος. Το σύστημα ασφαλείας θα ειδοποιήσει το Κέντρο Λήψης Σημάτων και θα στείλει ειδοποιήσεις στα τηλέφωνα ανάγκης που έχετε ορίσει.
Πρόκειται για δύο νέους ασύρματους ανιχνευτές κίνησης, εξωτερικού χώρου, αμφίδρομης μετάδοσης, με κάλυψη κουρτίνας, διπλής τεχνολογίας (PIR+MW 24GHz), οι οποίοι συνεργάζονται αποκλειστικά με πίνακες συναγερμού Crow Runner 8/16 και Serenity, καθώς και με τον universal ασύρματο δέκτη FW2 Merlin Pro.
Ο αναγνώστης GV-GF Fingerprint λειτουργεί με τα GV-AS / GV-EV και GV-ASManager για να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα access control. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως Standalone αναγνώστης. Λειτουργεί με τα GV-AS / GV-EV και GV-ASManager και επιτρέπει την πρόσβαση με τρείς τρόπους...
Η Sigma Security ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρία CQR. Η CQR Security Ltd είναι μέλος του ομίλου εταιρειών OSL. Ιδρύθηκε το 1978 με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και από τότε είναι στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας της ασφάλειας και της πυρανίχνευσης.
14/06/2021

OPTEX BXS

Εξωτερικός ανιχνευτής τύπου κουρτίνας με τεχνολογία Anti-masking, ο οποίος διαθέτει 2 δέσμες σε κάθε πλευρά. Εμβέλεια 12m σε κάθε πλευρά (24m σύνολο), ανιχνεύσιμη ταχύτητα κίνησης 0.3-2.0m/s και 5 επίπεδα ρύθμισης απόστασης (2,5 έως 12m). Προτεινόμενο ύψος τοποθέτησης είναι μεταξύ 0.8 και 1.2m.
14/06/2021

MINI01-V3

Ο Mini01-V3 είναι ένας νέος GSM/GPRS Communicator με ενσωματωμένη IoT Global Sim Chip, σε συνεργασία με τη Vodafone και είναι ιδανικός για κάθε συναγερμό. Διαθέτει προ-ενεργοποιημένη υπηρεσία GPRS για εύκολη εγκατάσταση, είναι συμβατός με τα πρωτόκολλα ContactID και SIA και έρχεται και προ-προγραμματισμένος για αναφορά σε ΚΛΣΣ.
Η LRS-150 αποτελεί μια σειρά τροφοδοτικών κλειστού τύπου 150W, μονής εξόδου, ενώ ο σχεδιασμός του δεν ξεπερνάει τα 30mm. Με επιλογή εισόδου 115VAC ή 230VAC, η σειρά προσφέρει μοντέλα με επιλογές τάσης εξόδου στα 12V, 15V, 24V, 36V και 48V. Εκτός από την πολύ υψηλή απόδοση έως 90%, ο σχεδιασμός…
Σελίδα 1 από 794

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.