Ειδήσεις . Security News
19/10/2018
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 | 12:44

Bosch Loudspeaker Selection: Εφαρμογή για Android/iOS

Η εφαρμογή Loudspeaker select έχει ενημερωθεί και περιλαμβάνει τα πιο πρόσφατα ηχεία της Bosch.
Ειδήσεις . Security News
19/10/2018
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 | 12:19

FLIR «Firefly»

Η FLIR ανακοίνωσε την νέα οικογένεια καμερών Firefly, η οποία έρχεται με αλγόριθμους βαθιάς εκμάθησης.
Ειδήσεις . Security News
Σε μια προσπάθεια να προστατεύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους κατοίκους της, ούτως ώστε να μην πέσουν θύματα επιθέσεων στον κυβερνοχώρο, η Καλιφόρνια ανακοίνωσε..
Ειδήσεις . Security News
Μέσα σε ένα 24ωρο, ένα άτομο θα πλοηγηθεί στο διαδίκτυο για ποικίλους λόγους και αφορμές (αναζητήσεις, αγορές, ψυχαγωγία). Κατά την διάρκεια της πλοήγησής του αυτής, υπάρχουν πολυάριθμες απειλές και παγίδες στις οποίες μπορεί να υποπέσει.
Ειδήσεις . Security News
H Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet), διοργανώνει..
Ειδήσεις . Security News
Δράσεις, που σχετίζονται με την ψηφιοποίηση της οικονομίας και την ένταξη των εγχώριων εταιρειών στο δρόμο της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, στηρίζουν πολλά
Ειδήσεις . Security News
18/10/2018
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 | 13:56

Dahua HDCVI 5.0

Η Dahua πάει την ασφάλεια και την «ευφυΐα» σε άλλο επίπεδο, παρουσιάζοντας το HDCVI 5.0! Το HDCIV 5.0, φέρνει νέα και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και αποτελείται από 5 νέα προϊόντα.
Ειδήσεις . Security News
18/10/2018
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 | 12:10

Η μάστιγα κλοπών και διαρρήξεων

Οι διαρρήξεις καταστημάτων και κατοικιών αποτελούν μάστιγα μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης σε μέγεθος και σε προκλήσεις κοινωνίας. Οι επίδοξοι διαρρήκτες συνήθως..
Ειδήσεις . Security News
Μια ψηφιακή κοινωνία ασφαλής και ικανή να προστατεύει έναν μεγάλο όγκο δεδομένων στα δίκτυα και τα πληροφοριακά της συστήματα, είναι η πρόκληση για το ίδιο της μέλλον.
Ειδήσεις . Security News
Ο Διευθύνων σύμβουλος της SoftBank, ο Marcelo Claure, δήλωσε ότι 1 τρισεκατομμύριο συνδεδεμένες συσκευές στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) θα δημιουργήσουν 11 τρισεκατομμύρια δολάρια αξίας μέχρι το 2025.
Ειδήσεις . Security News
Τα πρωτόκολλα ασφαλείας TLS 1.0 και 1.1 αναμένεται να "πεθάνουν" σε Safari, Edge, Internet Explorer, Firefox και Chrome το 2020.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 83

Τεύχος 83

18-09-2018

Security Report, τεύχος 83

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού η Τεχνητή Νοημοσύνη στα συστήματα βιντεοεπιτήρησης. Αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο κλάδο της ασφάλειας για το 2018, ήταν η τεχνητή νοημοσύνη. Ενημερωθείτε για τον λόγο που οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές παγκοσμίως υιοθέτησαν αυτή την τεχνολογία, τις λύσεις που υπήρχαν πριν από αυτή και το μέλλον της στον κλάδο της ασφάλειας και στην βιντεοεπιτήρηση. Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου της Dahua ενισχύει την ασφάλεια και την επιχειρηματικότ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.