25/05/2021

Η CPI υλοποιεί έργο MPS στην Intersport

H CPI υλοποίησε έργο MPS στην INTERSPORT Athletics Α.Ε.Ε, με εξοπλισμό Sharp MFPs και πανελλαδική υποστήριξη on-site, για όλα τα υποκαταστήματα. Στην INTERSPORT αναζητούσαν μια λύση έγχρωμων laser A3, έναντι της inkjet τεχνολογίας που διέθεταν, για την σήμανση των υποκαταστημάτων, ικανοποιώντας παράλληλα και τις υπόλοιπες εκτυπωτικές ανάγκες τους.
H CPI υλοποίησε έργο MPS στην INTERSPORT Athletics Α.Ε.Ε, με εξοπλισμό Sharp MFPs και πανελλαδική υποστήριξη on-site, για όλα τα υποκαταστήματα.

Στην INTERSPORT αναζητούσαν μια λύση έγχρωμων laser A3, έναντι της inkjet τεχνολογίας που διέθεταν, για την σήμανση των υποκαταστημάτων, ικανοποιώντας παράλληλα και τις υπόλοιπες εκτυπωτικές ανάγκες τους.

Η CPI, κατάφερε να ανταποκριθεί με επιτυχία σε δύο πολύ βασικά ζητούμενα για την INTERSPORT, την ποιότητα της εκτύπωσης και τον περιορισμένο χώρο τοποθέτησης του μηχανήματος, προτείνοντας το Sharp BP-20C25, Α3 color MFP, με κυβικό σχεδιασμό μεγέθους Α4. Ο συμπαγής σχεδιασμός του, το καθιστά το μικρότερο της κατηγορίας του και ιδανικό για χρήση στη Retail αγορά, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος χρήσης.

Ο κ. Άγγελος Στεφάνου, IT Manager Greece, Cyprus, Bulgaria της INTERSPORT αναφέρει: «Η λύση MPS στα υποκαταστήματα της INTERSPORT υπήρχε εδώ και αρκετά χρόνια, όμως η πρόκληση αυτή τη φορά ήταν να αυξήσουμε την ποιότητα εκτύπωσης και παράλληλα να δεσμεύσουμε μικρό χώρο των υποδομών μας. Αυτό επετεύχθη με τη βοήθεια της CPI και των συνεργατών της, καθώς από την αρχή η υποστήριξη ήταν άψογη. Πραγματοποιήθηκαν 3 πιλοτικές δοκιμές, με διαφορετικό εξοπλισμό, καταλήγοντας στην ιδανικότερη λύση του Sharp BP-20C25, καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες μας. Η CPI βοήθησε στην ομαλή λειτουργία των υποκαταστημάτων ακόμα και την περίοδο των πολλαπλών lockdowns που έπρεπε να συνεχίζουν να λειτουργούν υπό νέες απαιτήσεις. CPI σας ευχαριστούμε! »


Σχετικά με τη CPI A.E.
H CPI Α.Ε. δραστηριοποιείται στην αγορά πληροφορικής από το 1990 ως διανομέας προστιθέμενης αξίας. Σήμερα προσφέρει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στις επιχειρήσεις με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ροής εργασιών. Οι λύσεις που διαθέτει, απευθύνονται στις αγορές της Εκτύπωσης και Ψηφιοποίησης, της Εποπτείας και Ασφάλειας, της Λιανικής και Τιμολόγησης (Φορολογικοί μηχανισμοί, e-invoicing, Point Of Sales) και της Εκπαίδευσης (Interactive Boards, Projectors). Παράλληλα, η CPI προσφέρει υπηρεσίες outsourcing όπως Διαχείριση Εκτυπώσεων και Ψηφιοποίηση Εγγράφων έχοντας πολύ μεγάλο αριθμό συμβολαίων, καθώς και Υπηρεσίες Υποστήριξης σε μεγάλους Διεθνείς και Ελληνικούς Οργανισμούς παρέχοντας υπηρεσίες βάσει SLA (Service Level Agreement) ή υλοποιώντας projects. Πιο συγκεκριμένα, η CPI είναι διανομέας των εταιρειών ΟΚΙ, Sharp, Toshiba και Olivetti (εκτυπωτικά προϊόντα), Kodak, Avision, Microtek, Atiz (scanners), Posiflex (POS), Classboard και BenQ (εκπαίδευση), Axis, Vivotek, Qnap (εποπτεία & ασφάλεια) προωθώντας τα προϊόντα μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο 1.300 αντιπροσώπων. Επιπλέον, η CPI διανέμει τα προϊόντα της Docuware στην αγορά της Διαχείρισης Εγγράφων. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών από το 2000 και πιστοποιημένη κατά ΕN ISO 9001:2008. Σήμερα απασχολεί 120 άτομα και η έδρα της είναι στην Αθήνα.
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.