18/06/2021

Η Konica Minolta παρουσιάζει τη λύση Scan and Sign

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός βρίσκεται σε εξέλιξη - προηγμένες τεχνολογίες, οικονομικοί παράγοντες, τάσεις στον τρόπο ζωής, προωθούν και επιταχύνουν την εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού. Το Scan and Sign της Konica Minolta είναι μια αποδοτική και ασφαλής λύση για τη διαχείριση της ροής εγγράφων. Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μετατρέψουν γρήγορα τα έντυπα έγγραφά τους σε επεξεργάσιμες μορφές αρχείων και να τα αποθηκεύσουν με ασφάλεια. Επιπλέον, μέσω της λύσης eSignature του Scan and Sign ο χρήστης μπορεί να υπογράψει τα έγγραφά του ψηφιακά.

 

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός βρίσκεται σε εξέλιξη - προηγμένες τεχνολογίες, οικονομικοί παράγοντες, τάσεις στον τρόπο ζωής, προωθούν και επιταχύνουν την εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Το Scan and Sign της Konica Minolta είναι μια αποδοτική και ασφαλής λύση για τη διαχείριση της ροής εγγράφων. Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μετατρέψουν γρήγορα τα έντυπα έγγραφά τους σε επεξεργάσιμες μορφές αρχείων και να τα αποθηκεύσουν με ασφάλεια. Επιπλέον, μέσω της λύσης eSignature του Scan and Sign ο χρήστης μπορεί να υπογράψει τα έγγραφά του ψηφιακά.

Παρακάτω μερικά από τα βασικά οφέλη της λύσης:

  • Αύξηση της παραγωγικότητας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου εργασίας
  • Λιγότερη εμπλοκή του ΙΤ τμήματος
  • Ταχύτερες διαδικασίες και καλύτερος έλεγχος των δαπανών

Tην Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 η Konica Minolta διοργανώνει online webinar όπου θα παρουσιάσει τη λύση Scan & Sign. Μέσα από το webinar θα δοθεί η ευκαιρία σε όσους το παρακολουθήσουν να μάθουν  πώς μπορούν να διαχειριστούν μερικά από τα πιο κρίσιμα challenges, όπως η δυσκολία ψηφιοποίησης εγγράφων, οι χρονοβόρες διαδικασίες έγκρισης εγγράφων και η ανεπαρκής πληροφόρηση για τον έλεγχο δαπανών.

Εγγραφείτε στο webinar μέσω του παρακάτω συνδέσμου: Scan & Sign Webinar

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λύση Scan and Sign, διαβάστε εδώ.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.